menu
zoek

Nieuws Soest

Vermiste Melisa terecht

woensdag 2 november 2022, 23:31 uur

De 11-jarige Melisa uit Soest die sinds dinsdag 1 november werd vermist is terecht. Het meisje is in goede gezondheid in aanwezigheid van haar vader aangetroffen in Bulgarije. Haar vader is daarbij aangehouden.

Sinds de vermissing van de 11-jarige Melisa werd er door de politie in nauwe samenwerking met het Openbaar Ministerie in Nederland een massale zoektocht op touw gezet. De politie ging daarbij uit van een mogelijk vertrek richting Turkije omdat de vader de Turkse Nationaliteit heeft. Daarbij werd Internationaal naar haar uitgekeken en werden alle mogelijke vluchtroutes in kaart gebracht en werden grensposten geïnformeerd over de vermissing in Nederland. Alle inspanningen leidde bij de politie tot een enorme opluchting toen het bericht kwam dat zij in aanwezigheid van haar vader in een auto werd aangetroffen in Bulgarije, vermoedelijk op weg naar Turkije. De vader is daarbij aangehouden. Het meisje is ondergebracht bij Bulgaarse hulpverleningsinstanties en alles wordt in het werk gesteld om haar zo spoedig terug te brengen naar Nederland. Haar moeder is inmiddels op de hoogte gesteld. Afbeeldingen verwijderen De politie dankt iedereen die het bericht van de vermissing vandaag massaal deelde, maar verzoekt ook in het belang van het 11-jarige meisje om haar afbeeldingen direct te verwijderen.


» Politie.nl

Kaart nieuws Soest. Locatie nieuws: 52.16087 / 5.29510


woensdag 2 november 2022, 11:40 uur
Vermissing 11-jarig meisje uit Soest
Politie.nlSinds dinsdagmiddag 1 november zoekt de politie naar de 11-jarige Melisa uit Soest. Er werd alarm geslagen toen zij niet aankwam bij de hockeyclub. Haar fiets werd al snel teruggevonden. De politie heeft sterke aanwijzingen, onder andere door getuigenverklaringen, dat Melisa door haar vader is ontvoerd.
Het vermoeden is dat Melisa en haar vader met een (nog onbekende) auto op weg zijn naar Turkije. Het tweetal staat internationaal gesignaleerd. Wij vragen u uit te kijken naar Melisa. Ziet u haar in het buitenland, neem dan direct contact op met de plaatselijke politie via 112. Weet u waar Melisa op dit moment is? Laat het ons weten via de opsporingstiplijn 0800-6070.  Signalement Melisa Slank postuur; Lang donkerblond/bruin haar; Grote bril; Op het moment van haar vermissing droeg zij hockeykleding van MHC Soest. Kijk voor haar foto op onze vermist-pagina over Melisa. Signalement vader 46 jaar oud; 1.80 meter lang; Mager postuur; Donker (zwart) haar; Zware wenkbrauwen; Bruine ogen; En een klein spleetje tussen de voortanden.

» Politie.nl
zaterdag 5 november 2022, 20:43 uur
Melisa (11) veilig thuis na ontvoering en lange reis tot aan Bulgarije
de TelegraafHet wordt met familie en vrienden zaterdagavond een emotioneel weerzien voor de dinsdag door haar vader ontvoerde Melisa (11) uit Soest. Via Zwitserland is het meisje zaterdag vanaf Sofia in Bulgarije met haar moeder Jorica Verhoef teruggereisd naar Nederland. Breedlachend kwamen ze rond acht uur de ontvangsthal van Schiphol binnenlopen, waar ze werden opgewacht door enkele intimi.
» de Telegraaf
zaterdag 5 november 2022, 12:26 uur
Ontvoerde Melisa (11) in Bulgarije herenigd met haar moeder: 'Nu tijd aan elkaar geven'
RTV UtrechtHet meisje uit Soest dat deze week door haar vader naar Turkije werd meegenomen is in Bulgarije herenigd met haar moeder. Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant konden ze elkaar gistermiddag weer in de armen sluiten.
» RTV Utrecht
vrijdag 4 november 2022, 21:00 uur
Jaarlijks worden er tussen de 250 en 280 kinderen ontvoerd: kun je dat als ouder voorkomen?
de StentorDe zaak van de 11-jarige Melisa uit Soest hield Nederland sinds dinsdagavond bezig. Het meisje werd meegenomen door haar vader, zonder dat haar moeder het wist. Dit soort ontvoeringen komen zo’n 250 tot 280 keer per jaar voor, wijzen cijfers uit. Kan dat voorkomen worden?
» de Stentor
vrijdag 4 november 2022, 15:00 uur
Moeder van ontvoerde Melisa (11) onderweg naar Bulgarije om haar dochter te zien
RTV UtrechtDe 11-jarige Melisa uit Soest, die deze week door haar vader werd ontvoerd, wordt vandaag in Bulgarije herenigd met haar moeder. Op dit moment is de moeder onderweg naar de stad Sofia. "Ik ga haar zien vandaag", zegt moeder Jorica stellig.
» RTV Utrecht
donderdag 3 november 2022, 20:00 uur
Zo vond de politie de vermiste Melisa (11) na 31 krankzinnige uren terug op een autoweg in Bulgarije
BN DeStemMeerdere scenario’s lagen op tafel, maar het gunstigste is uitgekomen: de ontvoerde Melisa (11) uit Soest is gezond en wel teruggevonden. Een reconstructie van de 31 krankzinnige uren tussen haar verdwijning uit Soest tot aan de aanhouding, 2000 kilometer verderop. ,,We hebben het maximale uit de kast getrokken.
» BN DeStem
donderdag 3 november 2022, 17:15 uur
Wat gebeurt er als een kind wordt ontvoerd? 'Tijd is een belangrijke factor'
RTV UtrechtDe zaak van de 11-jarige Melisa uit Soest hield Nederland sinds dinsdagavond bezig. Ze is inmiddels in goede gezondheid aangetroffen in Bulgarije, in gezelschap van haar vader. Hij was het die haar had meegenomen, zonder dat Melisa's moeder dat wist.
» RTV Utrecht
donderdag 3 november 2022, 12:15 uur
Moeder Melisa (11) opgelucht, maar ook bezorgd: ’Waar is mijn dochter nu?’
de Telegraaf„Waar is mijn dochter?” De aanvankelijke vreugde over het in Bulgarije terugvinden van haar ontvoerde dochter Melisa (11) uit Soest is bij moeder Jorica Verhoef (40) inmiddels omgeslagen in nieuwe wanhoop. De moeder heeft nog geen enkel contact met haar kind gehad en zegt dat autoriteiten haar niets vertellen.
» de Telegraaf
donderdag 3 november 2022, 11:20 uur
Moeder opgelucht dat Melisa (11) is gevonden: ‘Wat nou als hij de Turkse grens was overgegaan?’
de Gelderlander,,Deze vlucht moeten we hebben”, zegt Jorica tegen één van de vier personen die bij haar in de woonkamer zitten. Na twee krankzinnige dagen kreeg de moeder uit Soest woensdagnacht te horen dat haar ontvoerde dochter van 11 is gevonden in Bulgarije. Maar meer informatie heeft ze negen uur na het goede nieuws nog altijd niet.
» de Gelderlander
donderdag 3 november 2022, 11:20 uur
Moeder opgelucht dat Melisa (11) is gevonden: ‘Wat nou als hij de Turkse grens was overgegaan?’
de Stentor,,Deze vlucht moeten we hebben”, zegt Jorica tegen één van de vier personen die bij haar in de woonkamer zitten. Na twee krankzinnige dagen kreeg de moeder uit Soest woensdagnacht te horen dat haar ontvoerde dochter van 11 is gevonden in Bulgarije. Maar meer informatie heeft ze negen uur na het goede nieuws nog altijd niet.
» de Stentor
donderdag 3 november 2022, 10:11 uur
Vermiste Melisa (11) en haar vader aangetroffen in Bulgarije
Blik op NieuwsDe 11-jarige Melisa uit Soest, die sinds dinsdagmiddag 1 november werd vermist, is terecht. 'Het meisje is in goede gezondheid in aanwezigheid van haar vader aangetroffen in Bulgarije. Haar vader is daarbij aangehouden', zo heeft de politie laten weten.
» Blik op Nieuws
donderdag 3 november 2022, 07:19 uur
Vermist meisje (11) uit Soest met vader teruggevonden in Bulgarije
NU.nlEen elfjarig vermist meisje uit Soest is in goede gezondheid aangetroffen. Er was een grote zoektocht naar het meisje opgezet nadat ze vermist was geraakt terwijl ze onderweg was naar hockeytraining. Ze is in gezelschap van haar vader gevonden in een auto in Bulgarije.
» NU.nl
donderdag 3 november 2022, 00:05 uur
Vermiste Melisa (11) uit Soest in goede gezondheid gevonden in Bulgarije, vader aangehouden
RTV UtrechtDe 11-jarige Melisa uit Soest, die sinds dinsdag werd vermist, is terecht. Dat meldt de politie. Ze is met haar vader in goede gezondheid aangetroffen in Bulgarije. De vader is meteen aangehouden. "We zijn erg opgelucht", reageert een woordvoerder van de politie.
» RTV Utrecht
donderdag 3 november 2022, 00:01 uur
Vermist meisje (11) uit Soest in Bulgarije gevonden, vader opgepakt
de TelegraafDe 11-jarige Melisa uit Soest, die sinds dinsdag werd gezocht, is terecht. Het meisje is in Bulgarije ’in goede gezondheid’ aangetroffen in aanwezigheid van haar vader. Hij is daarbij aangehouden, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 2 november 2022, 23:51 uur
Vermiste 11-jarige Melisa gevonden in Bulgarije, vader aangehouden
BN DeStemDe 11-jarige Melisa uit Soest die sinds dinsdag vermist was, is gisteravond samen met haar vader gevonden in Bulgarije. Haar vader is aangehouden, zo laat de politie weten.
» BN DeStem
woensdag 2 november 2022, 23:51 uur
Vermiste 11-jarige Melisa gevonden in Bulgarije, vader aangehouden
Brabants DagbladDe 11-jarige Melisa uit Soest die sinds dinsdag vermist was, is gisteravond samen met haar vader gevonden in Bulgarije. Haar vader is aangehouden, zo laat de politie weten.
» Brabants Dagblad
woensdag 2 november 2022, 18:15 uur
Moeder vermiste Melisa (11) radeloos: ’Ik ben bang dat ik haar nooit meer terugzie’
de TelegraafDe moeder van de sinds dinsdagavond vermiste Melisa (11) uit Soest doet een dringende oproep aan iedereen die haar dochter nog heeft gezien, zich te melden bij de politie. Die liet woensdag weten dat het meisje ’zeer waarschijnlijk in het gezelschap van haar vader is’ en houdt rekening met een ontvoering. Het laatste nieuws dat de moeder van de politie te horen heeft gekregen, is dat de vader een auto heeft gehuurd in het Belgische Hasselt, daar mee naar Nederland is gereden, en de auto weer heeft teruggebracht naar het verhuurbedrijf.
» de Telegraaf
woensdag 2 november 2022, 17:00 uur
School was al gewaarschuwd voor vader van ontvoerde Melisa (11): ‘We waren nog zó alert’
BN DeStemDe vermissing van Melisa Demir (11) slaat in als een bom. Op de 1e van der Huchtschool, waar het meisje uit Soest in groep 8 zit, bleef haar tafeltje woensdag leeg. De dag daarvoor werd ze ontvoerd door haar vader, die waarschijnlijk met haar is gevlucht naar Turkije.
» BN DeStem
woensdag 2 november 2022, 15:13 uur
Vermist 11-jarig meisje uit Soest mogelijk door vader ontvoerd naar Turkije
Blik op NieuwsDe politie is sinds dinsdagmiddag 1 november op zoek naar de 11-jarige Melisa uit Soest. 'Er werd alarm geslagen toen zij niet aankwam bij de hockeyclub', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 2 november 2022, 14:49 uur
Politie gaat uit van opzet na brand in gemeentehuis Soest
Metro
» Metro
woensdag 2 november 2022, 13:44 uur
Politie: Melisa (11) uit Soest vermoedelijk ontvoerd door haar vader
de TelegraafDe 11-jarig Melisa Demir uit Soest wordt sinds dinsdagavond vermist. Zij is woensdagochtend nog altijd niet terecht, maar is volgens de politie ’zeer waarschijnlijk in het gezelschap van haar vader’. De Politie Utrecht vermoedt een ontvoering en denkt dat zij mogelijk met haar vader onderweg is naar Turkije.
» de Telegraaf
woensdag 2 november 2022, 09:34 uur
Politie: ‘Vermist 11-jarig meisje uit Soest zeer waarschijnlijk ontvoerd door haar vader’
de StentorDe sinds dinsdagmiddag vermiste tiener uit Soest is zeer waarschijnlijk ontvoerd door haar vader. Dat heeft de politie woensdagochtend bekendgemaakt. Het meisje (11) sprak af met vriendinnen om naar haar hockeytraining te gaan, maar vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.
» de Stentor
woensdag 2 november 2022, 09:22 uur
Vermist 11-jarig meisje uit Soest ’zeer waarschijnlijk bij haar vader’
de TelegraafEen 11-jarig meisje wordt sinds dinsdagavond vermist in Soest. Het meisje is woensdagochtend nog altijd niet terecht, maar is volgens de politie ’zeer waarschijnlijk in het gezelschap van haar vader’. De politie gaat nu kijken wat er moet gebeuren om het kind op te sporen.
» de Telegraaf
woensdag 2 november 2022, 05:31 uur
Vermist meisje (11) uit Soest meegenomen door haar vader, zoektocht gaat door
RTV UtrechtHet 11-jarige meisje dat sinds gistermiddag wordt vermist in Soest is zeer waarschijnlijk meegenomen door haar vader. Ze staat nog altijd gesignaleerd en de politie zegt er alles aan te doen om haar spoedig te vinden. Haar moeder schrijft op LinkedIn dat de vader het meisje ontvoerd heeft en mogelijk met haar onderweg is naar Turkije.
» RTV Utrecht
dinsdag 1 november 2022, 22:31 uur
Politie slaat alarm om vermist 11-jarig meisje uit Soest dat niet aankomt op hockeyclub
RTV UtrechtDe politie in Soest is op zoek naar een 11-jarig meisje dat vermist is. Ze is voor het laatst gezien toen ze gistermiddag naar haar hockeyclub MHC Soest vertrok.
» RTV Utrecht
dinsdag 1 november 2022, 22:06 uur
11-jarig meisje vermist in Soest
de TelegraafEen 11-jarig meisje wordt sinds dinsdagavond vermist in Soest. Het meisje is volgens de politiewoordvoerder woensdagochtend nog altijd niet terecht. De politie gaat nu kijken wat er moet gebeuren om het kind op te sporen.
» de Telegraaf
dinsdag 1 november 2022, 21:42 uur
Meisje (11) uit Soest komt niet aan op hockeyclub, politie slaat groot alarm en start zoektocht
de StentorDe politie is dinsdag een massale zoektocht gestart naar een 11-jarig meisje uit Soest. Zij sprak af met vriendinnen om naar haar hockeytraining te gaan, maar vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor. Wel is haar fiets teruggevonden.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Soest

16 januari 11:33Justitie: beloning voor opsporing brandstichting gemeentehuis Soest
3 januari 12:29Verkeersaso slaat opa (73) ziekenhuis in, kleinkinderen getuige
19 december 17:34D. krijgt 16 maanden cel voor ontvoeren dochter Melisa
10 december 17:26Loslopende hond veroorzaakt een ongeluk op snelweg A1: drie auto's beschadigd en file
5 december 19:44OM wil vader weghouden van Melisa uit Soest, uit vrees voor nieuwe ontvoering
2 december 12:12Automobilist botst na uitwijkmanoeuvre tegen lantaarnpaal in Soest
29 november 12:50Politie: genoeg aanwijzingen voor brandstichting gemeentehuis Soest
28 november 16:15Video | Politie onderzoekt gemeentehuis Soest na explosie
24 november 06:33Grote brand Soest veroorzaakt door explosie, dader mogelijk gevlucht via dak
31 oktober 00:51‘Politieonderzoek naar overlijden bewoner zorginstelling Soest’
24 oktober 06:18Grote brand verwoest beautysalon Soest, politie onderzoekt brandstichting
6 oktober 14:49Man rijdt opzettelijk en willekeurig 73-jarige vrouw aan en laat haar zwaargewond achter
24 september 10:10Omtzigt is niet de enige die zich ‘vergiste’ in de armoedecijfers, ook Mark Rutte deed dat
5 september 18:05Inspecteur van politie verdacht van corruptie
3 september 10:00Wat we kwijt zijn aan buitenlandse studenten dreigt veel meer te worden
22 juni 11:26Getuigen gezocht voor overval bewoonster
14 juni 20:16Vlammen op het dak van brandweerkazerne in Soest
23 mei 16:53Ontsnapte tbs'er Kendrick M. stak ex-vriendin vele malen met een mes: 'Ik had geen moordplan'
4 mei 14:58Vader van overleden baby Soest vrijgesproken, opzettelijke mishandeling niet bewezen
7 maart 14:41Ontsnapte tbs'er Kendrick M. heeft nog niks verklaard over de poging tot moord op zijn ex in Soest
RSS.