menu
zoek

Nieuws Sommelsdijk

OM eist tot 16 jaar cel in martelingszaak Sommelsdijk

dinsdag 23 januari 2018, 16:36 uur

Voor de herhaalde mishandeling en verkrachting van twee mannen, in Sommelsdijk en Oude Tonge, heeft het Openbaar Ministerie (OM) straffen tot zestien jaar cel geëist. Volgens het OM hebben de twee hoofdverdachten een “verbijsterend sadisme” aan de dag gelegd en zich “onaantastbaar” gewaand. “Een van de verbijsterende aspecten was dat de verdachten dachten dat ze […]


» Hart van Nederland

dinsdag 23 januari 2018, 16:02 uur
OM eist tot zestien jaar cel voor mishandeling Sommelsdijk
NU.nlVoor de herhaalde mishandeling en verkrachting van twee mannen, in Sommelsdijk en Oude Tonge, heeft het Openbaar Ministerie (OM) straffen tot zestien jaar cel geëist.
» NU.nl
dinsdag 23 januari 2018, 16:02 uur
OM eist tot 16 jaar cel in zaak Sommelsdijk
de TelegraafVoor de herhaalde mishandeling en verkrachting van twee mannen, in Sommelsdijk en Oude Tonge, heeft het Openbaar Ministerie (OM) straffen tot zestien jaar cel geëist.
» de Telegraaf
maandag 22 januari 2018, 19:23 uur
Langdurige marteling man Sommelsdijk was ‘straf voor pedo’
Hart van NederlandDe langdurige mishandeling en verkrachting in 2016 van een inwoner van Sommelsdijk door twee bekenden was een straf omdat hij aan ”zijn nichtjes had gezeten.” Ook wilden de twee mannen hun jeugdvriend een lesje leren omdat hij webcamseks had met een minderjarig meisje. Dat bleek maandag bij de rechtszaak in Rotterdam waar de hoofdverdachten Lionel […]
» Hart van Nederland
maandag 22 januari 2018, 14:56 uur
Verdachten martelden inwoner Sommelsdijk twee weken lang als 'straf'
NU.nlDe langdurige mishandeling en verkrachting in 2016 van een inwoner van Sommelsdijk door twee bekenden was een straf omdat hij "aan zijn nichtjes had gezeten". Dat stelden de twee hoofdverdachten maandag tijdens de rechtszaak in Rotterdam.
» NU.nl
maandag 22 januari 2018, 14:47 uur
Verdachten mishandelden inwoner Sommelsdijk twee weken als 'straf'
NU.nlDe langdurige mishandeling en verkrachting in 2016 van een inwoner van Sommelsdijk door twee bekenden was een straf omdat hij aan "zijn nichtjes had gezeten". Dat stelden de twee hoofdverdachten maandag tijdens de rechtszaak in Rotterdam.
» NU.nl
maandag 22 januari 2018, 14:09 uur
Mishandeling Sommelsdijk was ’straf voor pedo’
de TelegraafDe langdurige mishandeling en verkrachting in 2016 van een inwoner van Sommelsdijk door twee bekenden was een straf omdat hij aan „zijn nichtjes had gezeten.” Ook wilden de twee mannen hun jeugdvriend een lesje leren omdat hij webcamseks had met een minderjarige meisje.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Sommelsdijk

23 februari 16:28Tot 15 jaar cel in martelzaak in Sommelsdijk
23 januari 16:36OM eist tot 16 jaar cel in martelingszaak Sommelsdijk
27 maart 19:47Brandstichting in woning Sommelsdijk
RSS.