menu
zoek

Nieuws Stolwijk

Twee mannen aangehouden op verdenking van heling goederen

dinsdag 25 april 2017, 08:24 uur

De politie heeft dinsdag 25 april om 01.10 uur twee mannen aangehouden op verdenking van heling van goederen. De aanhouding was na een controle op de Schoonhovenseweg.

Waar: Schoonhovenseweg in Stolwijk

Agenten zagen om 00.50 uur een bestuurder van een bestelbus met 50 km/uur rijden over de provincialeweg en hielden hem staande voor een controle. Met toestemming van de bestuurder, een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd in de laadbak van de bestelbus gekeken. In de laadbak bleken vijftien zonnepanelen en vijftien lege jerrycans te liggen. Daarnaast trof de politie elektrisch gereedschap aan, waaronder een cirkelzaag die van diefstal afkomstig bleek te zijn. Deze was vorige week gestolen in Waddinxveen. Tijdens de controle kwam een 36-jarige Rotterdammer aangelopen die aangaf dat de goederen in de bestelbus van zijn bedrijf was. Hij zou bij een tankstation hebben afgesproken met de bestuurder van de bestelbus om daar benzine te kopen. De agenten hebben na de verklaringen van de mannen en de aangetroffen goederen de twee aangehouden wegens heling. De bestelbus werd in beslaggenomen. Deze bleek niet verzekerd. De politie doet verder onderzoek naar de aangetroffen spullen.

Diefstal/Heling in Stolwijk

» Politie.nl


Kaart nieuws Stolwijk. Locatie nieuws: 51.97938 / 4.76028 Schoonhovenseweg


dinsdag 25 april 2017, 13:21 uur
Twee mannen vast voor meenemen zonnepanelen en gereedschap
Omroep WestEen man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een Rotterdammer zijn in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden in Stolwijk. Dit gebeurde nadat in de auto van de man zonder vaste woonplaats vijftien zonnepanelen en vijftien lege jerrycans werden ontdekt.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Stolwijk

16 mei 06:36Ronald heeft miljoenen in handen met een simpel plantje dat buxus vervangt
16 februari 10:14Brandweer blust met veel moeite grote brand in Zuid-Hollands Stolwijk
23 mei 16:59Omgekomen vliegers Stolwijk zijn 60 en 79 jaar
22 mei 13:50Twee doden bij vliegtuigcrash in Zuid-Holland
22 mei 12:01VIDEO: Twee doden door vliegtuigcrash bij Stolwijk
25 april 13:21Twee mannen vast voor meenemen zonnepanelen en gereedschap
RSS.