menu
zoek

Nieuws Stompetoren

Getuigen gezocht van woninginbraak

donderdag 26 augustus 2021, 13:13 uur

Op de Noordervaart is woensdag rond 14.00 uur ingebroken in een woning. De bewoner verstoorde de twee inbrekers, vervolgens zijn de mannen gevlucht. De politie is op zoek naar getuigen.

Ongenode gasten De bewoner zag via bewakingscamera’s dat twee personen zich op het erf bevonden en besloot de mannen aan te spreken. Toen de twee ongenode gasten aangesproken werden gingen ze er vandoor in een kleine blauwe personenauto. Zij zijn vertrokken in de richting van het centrum van Stompetoren. In de woning zijn diverse braaksporen aangetroffen. Voor zover bekend zijn geen bezittingen weggenomen.   Signalement De signalementen van de inbrekers luiden: Persoon 1: man; circa 200 centimeter lang; gespierd postuur; circa 70 jaar oud; getinte huidskleur; zwart opgeschoren haar, bovenop lang en naar achteren gekamd; zwart trainingsjack met gele strepen op de schouders; zwarte trainingsbroek; zwarte schoenen; tatoeages op beide handen en op de kuiten; acne in het gezicht.   Persoon 2: man; circa 170 centimeter lang; normaal postuur; kort grijs gemillimeterd kapsel met inhammen; circa 70 jaar oud; licht getinte huidskleur; hetzelfde trainingsjack met gele strepen op de schouders; zwarte trainingsbroek.   Getuigenoproep De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak en naar personen die informatie kunnen verschaffen die kan leiden tot de aanhouding van de inbrekers. Mocht u op een andere manier weten wie bij de inbraak betrokken is dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. Mocht u camerabeelden hebben van de vlucht van de inbrekers, dan kunt u die delen via onderstaand tipformulier.   202117731


» Politie.nl


Kaart nieuws Stompetoren. Locatie nieuws: 52.61336 / 4.81700


donderdag 26 augustus 2021, 14:12 uur
Inbrekersduo betrapt door bewoner
HardnieuwsSTOMPETOREN - Donderdagmorgen 26 augustus heeft de politie bekendgemaakt dat dan de Noordervaart in Stompetoren een woninginbraak heeft plaatsgevonden.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Stompetoren

26 augustus 14:12Inbrekersduo betrapt door bewoner
25 oktober 10:41Vluchtende automobilist in geleasede Mercedes reed politieagent aan: nog niet gepakt
RSS.