menu
zoek

Nieuws Tegelen

Politie beëindigt feest in bedrijfspand

woensdag 30 december 2020, 22:49 uur

De politie, waaronder de Mobiele Eenheid, is woensdagavond ingezet om een feest te beëindigen in een bedrijfspand aan de Steylerstraat in Tegelen.

Waar: Steylerstraat in Tegelen

Eerder op de avond, rond 17.30 uur, ging de politie een kijkje nemen bij het pand nadat bleek dat er een feest aan de gang was met op dat moment ongeveer 40 bezoekers. De organisator van het feest wilde niet meewerken aan het verzoek van de politie om het feest te beëindigen, waarna agenten besloten om een actie te organiseren. Ze trokken zich terug en de inzet van de Mobiele Eenheid werd gevraagd. Reden hiervoor is de vele bezoekers op het feest, waardoor ook vanuit politiezijde moest worden opgeschaald. Rond 22 uur ging de Mobiele Eenheid van de politie naar binnen en is het feest beëindigd. Op dat moment waren er nog ongeveer 40 personen in het pand aanwezig. De actie om het feest te beëindigen verliep rustig. Uiteindelijk zijn er 5 personen aangehouden. De personen zijn aangehouden voor het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast zijn van alle bezoekers de gegevens genoteerd en wordt nog besproken of ook zij een bekeuring kunnen verwachten.  De inzet van de politie wordt op dit moment in Tegelen afgeschaald. Meer informatie is op dit moment niet bekend.


» Politie.nl


Kaart nieuws Tegelen. Locatie nieuws: Steylerstraat


donderdag 31 december 2020, 09:32 uur
Politie maakt einde aan illegaal feestje in Hoofdorp met 'ruim honderd bezoekers'
Hart van NederlandDe politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag meerdere illegale feestjes beëindigt. Zo moest de hulpdienst ingrijpen in het Noord-Hollandse Hoofddorp en in het Limburgse Tegelen. Bij het feest in Hoofdorp waren meer dan honderd man aanwezig.
» Hart van Nederland
donderdag 31 december 2020, 08:55 uur
Politie beëindigt feest met 40 personen in bedrijfspand
Blik op NieuwsWoensdagavond is de politie, waaronder de Mobiele Eenheid, ingezet om een feest te beëindigen in een bedrijfspand aan de Steylerstraat in het Limburgdse Tegelen. Dit meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 30 december 2020, 23:32 uur
Politie maakt einde aan feest in bedrijfspand in Tegelen
de TelegraafDe politie heeft woensdagavond een einde gemaakt aan een feest in een bedrijfspand in Tegelen (Limburg). De Mobiele Eenheid moest er aan te pas komen nadat de politie eerder op de avond bot ving bij de organisatie van het feestje. Vanwege corona mogen er op dit moment geen feesten zijn.
» de Telegraaf
woensdag 30 december 2020, 23:13 uur
Mobiele eenheid beëindigt illegaal feest in Tegelen
1LimburgDe mobiele eenheid heeft woensdagavond een einde gemaakt aan een illegaal feest in een bedrijfspand in Tegelen. Vijf mensen zijn gearresteerd.
» 1Limburg
woensdag 30 december 2020, 23:12 uur
ME beëindigt illegaal bedrijfsfeest in Noord-Limburgs Tegelen
NU.nlDe mobiele eenheid (ME) van de politie heeft woensdag moeten ingrijpen bij een illegaal bedrijfsfeest in het Noord-Limburgse dorp Tegelen. De organisator van het feest, waar ongeveer veertig bezoekers waren, wilde niet meewerken met het verzoek van de politie om het feest te beëindigen.
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Tegelen

21 juli 18:01Geen Spelen voor Candy Jacobs: 'Voelt als liefdesverdriet'
26 april 15:38Treinverkeer even stil door brand
15 maart 11:09Alsnog tbs voor fatale roofoverval verzorgingshuis Tegelen
13 januari 08:40Gestolen fiets op het spoor gegooid
31 december 09:32Politie maakt einde aan illegaal feestje in Hoofdorp met 'ruim honderd bezoekers'
29 december 15:29Politie vindt auto van gevluchte hardrijder in Tegelen
21 november 11:47Scooterrijder zwaargewond, chauffeur vlucht na ongeval
12 augustus 11:15Verdachte springt Maas in en ontkomt aan politie
19 februari 22:18Brand in Tegelen, drie gewonden
16 mei 11:26Willem II heeft met Saddiki eerste aanwinst binnen
RSS.