menu
zoek

Nieuws Ter Heijde

Verdachte meldt zich na schietincident Ter Heijde

donderdag 2 november 2017, 19:56 uur

Naar aanleiding van een mogelijk schietincident aan de Piet Heinstraat in Ter Heijde, meldde zich donderdagmiddag 2 november een 51-jarige man uit Ter Heijde op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Waar: Piet Heinstraat in Ter Heijde

De politie kreeg donderdag 2 november omstreeks 11.15 uur de melding van een schietincident op de Piet Heinstraat in Ter Heijde. Ter plaatse spraken agenten met getuigen die meldden dat er meerdere keren geschoten was in de Piet Heinstraat. Agenten troffen geen gewonden aan en zetten onmiddellijk de straat af. Het arrestatieteam van de politie doorzocht uit voorzorg een woning in de Piet Heinstraat, maar troffen daar niemand  aan. De woning is afgezet voor nader onderzoek. Donderdagmiddag meldde zich op het politiebureau een 51-jarige man uit Ter Heijde in verband met het incident. Hij is aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid en ingesloten voor verhoor. 

Onderzoek
Het rechercheonderzoek naar de zaak en mogelijk meerdere verdachten gaat onverminderd verder. De districtsrecherche Delft-Westland is daarom op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van het schietincident? Of hebt u in de omgeving  van de Piet Heinstraat verdachte voertuigen zien rijden? Hebt u andere informatie en hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Getuigenoproep in Ter Heijde
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Ter Heijde
Schietincident/steekincident in Ter Heijde

» Politie.nl


Kaart nieuws Ter Heijde. Locatie nieuws: 52.02883 / 4.16598 Piet Heinstraat


donderdag 2 november 2017, 14:51 uur
De politie zoekt getuigen van mogelijk schietincident
Politie.nlDe politie kreeg een melding van een schietincident op donderdag 2 november omstreeks 11:15 uur aan de Piet Heinstraat in Ter Heijde. Direct stelde de politie een onderzoek in.
Ter plaatse spraken agenten met getuigen die meldden dat er meerdere keren geschoten was in de Piet Heinstraat. Agenten troffen geen gewonden aan en zette onmiddellijk de straat af. Wat de aanleiding van dit mogelijke schietincident is, dat wordt onderzocht. Het arrestatieteam van de politie doorzocht uit voorzorg een woning in de Piet Heinstraat, maar troffen daar niemand  aan. De woning is inmiddels afgezet voor nader onderzoek. De districtsrecherche Delft-Westland is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van het schietincident? Of hebt u in de omgeving  van de Piet Heinstraat verdachte voertuigen zien rijden? Of hebt u andere informatie? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Getuigenoproep in Ter Heijde
Schietincident/steekincident in Ter Heijde
» Politie.nl
donderdag 2 november 2017, 16:32 uur
Politie zoekt getuigen schietpartij Ter Heijde
Hart van NederlandDe politie roept getuigen van een schietpartij in het Westlandse Ter Heijde om zich te melden. Donderdagochtend werd daar meerdere keren geschoten in de Piet Heinstraat. Wat de aanleiding is geweest voor de schietpartij is nog onduidelijk.
» Hart van Nederland
donderdag 2 november 2017, 13:05 uur
Kustdorpje Ter Heijde opgeschrikt door schietpartij
de TelegraafHet anders zo rustige Zuid-Hollandse kustplaatsje Ter Heijde is donderdag opgeschrikt door een mogelijke schietpartij. Volgens buurtbewoners heeft de schutter zich in een huis in de Piet Heinstraat verschanst.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Ter Heijde

11 september 16:11Dode walvis aangespoeld bij Ter Heijde
10 oktober 15:39Man moet huis uit van rechter na vondst softdrugs, slaat huis kort en klein
2 november 19:56Verdachte meldt zich na schietincident Ter Heijde
RSS.