menu
zoek

Nieuws Tijnje

Politie zoekt getuigen overval cafe

zaterdag 20 mei 2017, 09:01 uur

Rond middernacht , van vrijdag 19 mei op zaterdag 20 mei, werden medewerkers en klanten in een café aan de Heawei in Tijnje overvallen door nog twee onbekende, vermoedelijk, jongemannen.

Waar: Heawei in Tijnje

De twee kwamen het café binnen en eisten geld. Ze dreigden allebei met een vuurwapen. In het café waren twee medewerkers en drie klanten aanwezig. Ze hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Ook namen ze de telefoons van de betrokkenen mee. Die werden buiten bij het café weer gevonden. Volgens de aanwezigen ging het om jongemannen, niet al te groot, waren ze donker gekleed, droegen een bivakmuts en spraken ze Nederlands. Mogelijk zijn ze op een scooter of een motor gevlucht in de richting van Aldeboarn. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Heeft u meer informatie of weet u wie er verantwoordelijk zijn voor de overval? Bel dan met de politie in Tijnje via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Impact
Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Wij doen dat door inzet op aanhouding van de daders en de technische afhandeling van de zaak. Ook bij onze partners heeft de aanpak van overvallen prioriteit. Diverse agenten worden door de meldkamer direct na de melding naar de plaats van de overval gestuurd en gestationeerd op de omliggende vluchtwegen. Wilt u weten hoe u zelf voorbereidingen kunt treffen om de kans op een overval te verkleinen? Kijk hier voor meer informatie en tips. 

Overval in Tijnje

» Politie.nl


Kaart nieuws Tijnje. Locatie nieuws: 53.01949 / 5.98895 Heawei


zaterdag 20 mei 2017, 08:45 uur
Gewapende overval kroeg Tijnje
Hart van NederlandTwee gewapende mannen hebben vrijdagnacht cafe Overwijk in Tijnje overvallen. Ze hebben de bezoekers bedreigd met vuurwapens en hebben geld uit de kassa meegenomen. Ook hebben ze de mobieltjes van bezoekers meegenomen, maar die werden later buiten in plantenbakken teruggevonden.
» Hart van Nederland
zaterdag 20 mei 2017, 08:27 uur
Bloemen voor café Overwijk in Tijnje na overval: ,,Gelukkig goed afgelopen''
Leeuwarder CourantTIJNJE - Twee mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag café Overwijk aan de Heawei in Tijnje overvallen. Niemand raakte gewond.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Tijnje

11 oktober 19:43Oud-schaatser Yep Kramer (61) gewond na fietsongeval
29 mei 21:27Flinke boom valt op twee woningen in Friese Tijnje
28 februari 22:55Suzanne Schulting in eigen dorp gehuldigd
20 mei 09:01Politie zoekt getuigen overval cafe
RSS.