menu
zoek

Nieuws Uden

Man overleden bij schietincident

maandag 31 augustus 2020, 15:00 uur

Bij een schietpartij aan de Batenburglaan kwam gisterenavond een 53-jarige man om het leven. Het slachtoffer komt uit Tilburg.

Waar: Batenburglaan in Uden

Rond 19.45 uur kreeg de politie melding van een schietincident aan de Batenburglaan waarbij het slachtoffer op straat zou liggen. Een omstander verleende eerste hulp aan het slachtoffer. Reanimatie door politieagenten en ambulanceverpleegkundigen mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen op straat. Ter plaatse spraken we direct een aantal belangrijke getuigen. Een eerste onderzoek leidde kort na het incident tot de aanhoudingen van twee verdachten. Een 47-jarige man uit Nijmegen werd in de directe omgeving van de plaats delict aangehouden. Een 30-jarige man uit Uden werd in zijn auto op de N277 in Venhorst aangehouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek en hun rol in het incident dat heeft geleid tot de dood van de man wordt verder onderzocht. Beide verdachten zitten in beperkingen. Naar een derde verdachte zijn we nog steeds op zoek. Ook zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Onderzoek
Gisterenavond werd een TGO (Team Grootschalig Onderzoek) direct opgestart. Vandaag gaat het onderzoek verder. Het is belangrijk dat we duidelijk krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld. Onder leiding van een officier van justitie onderzoekt een rechercheteam de dood van de Tilburger. Naast het onderzoeken van de omstandigheden waaronder de man om het leven kwam, kijken we ook naar zijn achtergronden en naar een mogelijk motief. Op dit moment is het nog te vroeg om iets te zeggen over de aanleiding van de schietincident. Uiteraard zijn we in gesprek met diverse getuigen en maakt een sporenonderzoek, buurtonderzoek en het bekijken van camerabeelden onderdeel uit van het onderzoek.

Wie weet meer?
In dit onderzoek kunnen uiteraard ook uw tips helpen. Heeft u iets gezien of gehoord voorafgaand aan of na de schietpartij? Of heeft u informatie die van belang kan zijn en hebben we nog niet met u gesproken?  Laat het ons dan weten! Dat kan via 0900-8844. Weet u meer, maar blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. 

Schietincident/steekincident in Uden

» Politie.nl


Kaart nieuws Uden. Locatie nieuws: 51.66432 / 5.62841 Batenburglaan


maandag 31 augustus 2020, 20:49 uur
Doodgeschoten man in Uden was bekende kickbokstrainer
Blik op NieuwsDe man die zondagavond bij een schietpartij in Uden om het leven kwam is de 53-jarige kickbokstrainer Stef Müller uit Tilburg. Dit meldt het AD maandag.
» Blik op Nieuws
maandag 31 augustus 2020, 20:16 uur
Kickbokser doodgeschoten in Uden, Nijmegenaar (47) aangehouden
de GelderlanderUDEN / NIJMEGEN - Een 47-jarige Nijmegenaar wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietpartij op straat in Uden, afgelopen zondag. Daarbij kwam de 53-jarige kickbokstrainer Stef Muller om het leven. De man uit Nijmegen werd zondagavond al opgepakt.
» de Gelderlander
maandag 31 augustus 2020, 18:55 uur
Dode na schietpartij in Uden is 53-jarige man uit Tilburg
Hart van NederlandBij de schietpartij in Uden is zondagavond een 53-jarige man uit Tilburg om het leven gekomen. Het gaat volgens Brabantse media om kickbokstrainer Stef Müller, die onder meer veelvuldig wereldkampioen Nieky Holzken trainde. Müller overleed op straat aan zijn verwondingen.
» Hart van Nederland
maandag 31 augustus 2020, 18:12 uur
Doodgeschoten man in Uden is kickbokstrainer Stef Muller (53)
CrimesiteDe man die zondagavond bij een schietpartij in Uden om het leven kwam, is de 53-jarige kickbokstrainer Stef Muller uit Tilburg. Muller is een bekende in de vechtsportwereld, maar hij kwam ook met justitie in aanraking. In 2017 vond de politie bij een inval in zijn voormalige woning in Mariahout een vuurwapen en attributen voor […] Het bericht Doodgeschoten man in Uden is kickbokstrainer Stef Muller (53) verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
maandag 31 augustus 2020, 18:11 uur
Kickbokstrainer Stef Muller (53) doodgeschoten in Brabant, werkte met wereldkampioen
de GelderlanderBij de schietpartij in het Brabantse Uden is gisteravond een 53-jarige man uit Tilburg om het leven gekomen. Het gaat om kickbokstrainer Stef Müller, die onder meer veelvuldig wereldkampioen Nieky Holzken trainde. Müller overleed op straat aan zijn verwondingen.
» de Gelderlander
maandag 31 augustus 2020, 17:33 uur
’Dode schietpartij in Uden is 53-jarige kickbokstrainer Stef Müller’
de TelegraafBij de schietpartij in Uden is zondagavond een 53-jarige man uit Tilburg om het leven gekomen. Volgens Omroep Brabant gaat het om kickbokstrainer Stef Müller. Hij overleed op straat aan zijn verwondingen.
» de Telegraaf
maandag 31 augustus 2020, 16:26 uur
Doodgeschoten man in Uden is kickbokstrainer Stef Muller (53), Nijmegenaar als verdachte opgepakt
de GelderlanderUDEN - Een 47-jarige Nijmegenaar is zondagavond aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietpartij op straat in Uden, afgelopen zondag. Daarbij kwam de 53-jarige kickbokstrainer Stef Muller uit Tilburg om het leven.
» de Gelderlander
maandag 31 augustus 2020, 15:33 uur
Doodgeschoten man in Uden is 53-jarige Tilburger
Brabants DagbladUDEN - De man die zondagavond op de Batenburglaan in Uden werd doodgeschoten is een 53-jarige man uit Tilburg. Dat maakte de politie maandagmiddag bekend. In de directe omgeving werd een 47-jarige Nijmegenaar aangehouden. Een 30-jarige Udenaar werd opgepakt op de N277 bij Venhorst.
» Brabants Dagblad
maandag 31 augustus 2020, 15:33 uur
Doodgeschoten man in Uden is 53-jarige kickbokstrainer Stef Muller
Brabants DagbladUDEN - De man die zondagavond op de Batenburglaan in Uden werd doodgeschoten is de 53-jarige kickbokstrainer Stef Muller. Muller woonde officieel in Tilburg, maar is vooral bekend in Mariahout en omgeving waar hij vandaan komt.
» Brabants Dagblad
maandag 31 augustus 2020, 15:00 uur
Udense buurt na fatale schietpartij: ’In dat huis was het echt niet pluis’
de TelegraafEen schietpartij met dodelijke afloop heeft bewoners van de Batenburglaan in het Brabantse Uden zondagavond de schrik van hun leven bezorgd. Een dag later is het verhaal van de op straat doodgeschoten man natuurlijk het enige gespreksonderwerp in de buurt.
» de Telegraaf
maandag 31 augustus 2020, 11:44 uur
Uden zit vol vragen na dodelijke schietpartij in Batenburglaan: loopt de dader nog vrij rond?
Brabants DagbladUDEN - Zit de schutter die zondagavond een man op de Batenburglaan neerschoot nu achter de tralies of loopt hij nog vrij rond? Dat is een van de vragen waar Uden daags na de dodelijke schietpartij mee worstelt. ,,Hij hield het wapen een meter van mijn borst gericht.”
» Brabants Dagblad
zondag 30 augustus 2020, 22:16 uur
Man doodgeschoten in Uden, 2 verdachten aangehouden
Blik op NieuwsHet schietincident deed zich rond 19.45 uur voor aan de Batenburglaan. Het slachtoffer raakte zwaargewond. Reanimatie ter plaatse mocht helaas niet meer baten. De man kwam te overlijden.
» Blik op Nieuws
zondag 30 augustus 2020, 21:36 uur
Man op straat doodgeschoten in Uden
NOSIn Uden is bij een schietincident een man om het leven gekomen. De politie heeft twee verdachten aangehouden en is op zoek naar een derde.
» NOS
zondag 30 augustus 2020, 20:47 uur
Man doodgeschoten op straat in Uden (UPDATE)
CrimesiteOp de Batenburglaan in Uden is zondagavond rond 19.45 een man doodgeschoten. Het slachtoffer werd op straat nog gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft twee verdachten opgepakt en is nog op zoek naar een derde.
» Crimesite
zondag 30 augustus 2020, 20:42 uur
Man overleden na schietpartij Uden, dader op de vlucht
Hart van NederlandEen man is zondagavond in Uden omgekomen door een schietpartij op de Batenburglaan, meldt de politie. De man raakte door de schietpartij zwaargewond. Hij is nog gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten.
» Hart van Nederland
zondag 30 augustus 2020, 20:21 uur
Man zwaargewond bij schietpartij in Uden, dader ontkomt
de GelderlanderOp de Batenburglaan in het Barbantse Uden is vanavond rond 19.45 uur een man neergeschoten. Hij raakte daarbij zwaargewond. Dat meldt de politie.
» de Gelderlander
zondag 30 augustus 2020, 20:21 uur
Man op straat doodgeschoten in Uden, dader ontkomt
PZCIn het Brabantse Uden is vanavond rond 19.45 uur een man doodgeschoten. Dat meldt de politie. De dader in ontkomen.
» PZC
zondag 30 augustus 2020, 20:21 uur
Man op straat doodgeschoten in Uden, twee verdachten opgepakt
de StentorIn het Brabantse Uden is vanavond rond 19.45 uur een man doodgeschoten. Dat meldt de politie. Iets meer dan een uur later meldde de politie dat er twee verdachten zijn opgepakt. Een derde wordt nog gezocht. .
» de Stentor
zondag 30 augustus 2020, 20:21 uur
Man op straat doodgeschoten in Uden: twee verdachten opgepakt, zoektocht naar derde betrokkene
BN DeStemUDEN - Op de Batenburglaan in Uden is zondagavond rond 19.45 uur een man doodgeschoten. Iets meer dan een uur later meldde de politie dat er twee verdachten zijn opgepakt. Een derde wordt nog gezocht.
» BN DeStem
zondag 30 augustus 2020, 20:12 uur
Man raakt zwaargewond door schietpartij in Uden
de TelegraafEen man is zondagavond in Uden zwaargewond geraakt door een schietincident. De schutter is ervandoor gegaan, zo meldt de politie. Het gebeurde aan Batenburglaan rond 19.45 uur.
» de Telegraaf
zondag 30 augustus 2020, 20:12 uur
Dode bij schietpartij in Uden
de TelegraafEen man is zondagavond in Uden omgekomen door een schietpartij op de Batenburglaan, meldt de politie. De man raakte door de schietpartij zwaargewond. Hij is nog gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht.
» de Telegraaf
zondag 30 augustus 2020, 20:07 uur
Zwaargewonde na schietincident in woonwijk
HardnieuwsUDEN - Zondagavond 30 augustus rond 19.45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Batenburglaan in Uden.
» Hardnieuws
zondag 30 augustus 2020, 20:07 uur
Man zwaargewond bij schietpartij Uden, dader ontkomt
Brabants DagbladUDEN - Op de Batenburglaan in Uden is zondagavond rond 19.45 uur een man neergeschoten. Hij raakte daarbij zwaargewond. Dat meldt de politie.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Uden

24 januari 16:09Dikke rookwolken bij brand in bedrijfspand
18 januari 17:53OM: 16 maanden cel voor vastgoedhandelaar Roger Lips uit Uden
6 januari 12:17Zo houd je het 70 jaar vol samen: Elkaar vrij laten, dat is het belangrijkste
18 december 11:49Man die kickbokstrainer doodschoot: ‘Mijn enige doel was om de kinderen beschermen’
15 december 12:09Autobrand vermoedelijk aangestoken in Uden
9 december 21:19Bewoner slachtoffer van gewapende overval
8 december 13:18Zeven mannen opgepakt voor overvallen op BN'ers
24 november 22:01Vergeten oven zorgt voor rookontwikkeling
23 november 21:29Dronkaard tegen Udense wijkagent Sylvia: ‘Blijf in de keuken en ga toch poetsen’
16 november 08:26Brandstichting op betaling in Uden: ‘Ik dacht niet aan de gevolgen’
13 november 16:32Vijftal in Uden opgepakt met meerdere vuurwapens
8 november 18:22Woning beschoten in Uden waar eerder inval was
24 oktober 07:53Man gewond bij steekpartij, verdachte (23) aangehouden
23 oktober 20:21Politie en gemeente Uden zoeken naar oud ijzer maar vinden wapens, geld en munitie
18 oktober 12:45Politie pakt twee mannen op na mishandeling agent
14 oktober 11:56Kermis in Uden gaat ook in november niet door na aanscherpen coronamaatregelen
8 oktober 13:11Drugs en pistolen gevonden in kratten met potgrond
24 september 19:20Mariëlle Bartholomeus van Bernhoven is Topvrouw van het Jaar 2020
11 september 22:30Verdachte die kickbokstrainer doodschoot in Uden aangehouden
4 september 08:35‘Vrijgelaten Nijmegenaar ontsnapte zelf aan de dood bij fatale schietpartij in Uden’
RSS.