menu
zoek

Nieuws Ulicoten

Facebook delen

Onderzoek naar opslag explosief onder sprinklerinstallatie in Ulicoten

dinsdag 29 mei 2018, 10:52 uur

ULICOTEN - Hoe kan het dat zeer explosief flitspoeder lag opgeslagen onder een sprinklerinstallatie terwijl juist water voor een chemische reactie kan zorgen die de boel doet ontploffen? De gemeente Baarle-Nassau en Domeinen Roerende Zaken onderzoeken hoe dit in de bunker in Ulicoten kon gebeuren.


Waar: Haldijk in Ulicoten

» Omroep Brabant
Kaart nieuws Ulicoten. Locatie nieuws: Haldijk


dinsdag 29 mei 2018, 01:00 uur
Waterschade in vuurwerkopslag overheid vanwege lek in sprinklerinstallatie
NU.nlIn een vuurwerkdepot van de overheid in Ulicoten (Noord-Brabant) is maandagavond water uit een sprinklerinstallatie gelekt. Er is uit voorzorg groot alarm geslagen, omdat water in combinatie met vuurwerk gevaar kan opleveren.
» NU.nl
maandag 28 mei 2018, 20:55 uur
Blusinstallatie vuurwerkopslag overheid lekt
Hart van NederlandIn een vuurwerkdepot van de overheid in het Brabantse Ulicoten is maandag water uit een sprinklerinstallatie gelekt. Uit voorzorg is maandagavond alsnog groot alarm geslagen omdat het water in combinatie met vuurwerk gevaar kan opleveren. ”Vooralsnog is er niks aan de hand maar deskundigen kijken wat het effect kan zijn”, laat een woordvoerder van de […]
» Hart van Nederland
maandag 28 mei 2018, 19:11 uur
Hulpdiensten uren bezig na waterlek in vuurwerkbunkers, nat vuurwerk verplaatst
Brabants DagbladULICOTEN - Op het terrein van Domeinen aan de Haldijk in Ulicoten is maandag mogelijk gevaar ontstaan door een lekke sprinklerinstallatie in een vuurwerkopslag. Opgeslagen (illegaal) vuurwerk dreigde nat te worden en is na uren onderzoek uit voorzorg verplaatst naar een droge bunker.
» Brabants Dagblad
maandag 28 mei 2018, 18:46 uur
Alarm bij vuurwerkopslag Ulicoten door lekkage, vuurwerk uit bunker gehaald
Omroep BrabantULICOTEN - De Veiligheidsregio en de gemeente Baarle-Nassau hebben maandagavond alarm geslagen vanwege een lekkage in een vuurwerkopslag in Ulicoten. Uit voorzorg werd een groot gebied in de omgeving van de vuurwerkopslag afgezet. Twee van de drie bunkers werden rond kwart over negen veilig verklaard, het vuurwerk in de derde bunker liep waterschade op.
» Omroep Brabant
maandag 28 mei 2018, 18:35 uur
Alarm na lek in sprinkler van bunkers met illegaal vuurwerk in Ulicoten
BN DeStemULICOTEN - Op het terrein van Domeinen in Ulicoten is mogelijk gevaar ontstaan door een lekke sprinklerinstallatie in een vuurwerkopslag. Opgeslagen (illegaal) vuurwerk is mogelijk nat geworden en de brandweer onderzoekt nu wat dat voor gevolgen kan hebben.
» BN DeStem
maandag 28 mei 2018, 18:35 uur
Alarm na lek in sprinkler van bunkers met illegaal vuurwerk Noord-Brabant
PZCOp het terrein van Domeinen in Ulicoten, Noord-Brabant is mogelijk gevaar ontstaan door een lekke sprinklerinstallatie in een vuurwerkopslag. Opgeslagen (illegaal) vuurwerk is mogelijk nat geworden en de brandweer onderzoekt nu wat dat voor gevolgen kan hebben.
» PZC
maandag 28 mei 2018, 18:35 uur
Alarm na lek in sprinkler van bunkers met illegaal vuurwerk Noord-Brabant
de GelderlanderIn een vuurwerkdepot van de overheid in Ulicoten, Noord-Brabant, is vandaag water uit een sprinklerinstallatie gelekt. Opgeslagen (illegaal) vuurwerk is mogelijk nat geworden en de brandweer onderzoekt nu wat dat voor gevolgen kan hebben.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Ulicoten

25 augustus 11:41'Camping Ponderosa aan ramp ontsnapt', busje met drugsafval was zeer explosief
15 juli 10:07Politie grijpt opnieuw in bij illegaal dancefeest in bos
29 mei 10:52Onderzoek naar opslag explosief onder sprinklerinstallatie in Ulicoten
RSS.