menu
zoek

Nieuws Vaals

Politieonderzoek vakantiepark Vaals

woensdag 4 januari 2017, 16:49 uur

De politie heeft vandaag een onderzoek ingesteld naar de mogelijke eerdere aanwezigheid van een IS-sympathisant op een vakantiepark in Vaals. Dit naar aanleiding van informatie op sociale media. De daarbij geplaatste foto leidde naar het betreffende vakantiepark.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat er vooralsnog geen reden tot ongerustheid hoeft te zijn. De aanwezigheid van een of meerdere eventuele IS-sympathisanten is niet vastgesteld. Er is geen sprake van een onveilige situatie op het vakantiepark. Van de getoonde foto is vastgesteld dat daarop inderdaad het vakantiepark in Vaals wordt getoond. Gebleken is dat deze foto al in juni 2016 op de sociale media te zien is geweest en dus niet van recente datum is. Het politieonderzoek wordt komende tijd voortgezet. De politie loopt dit soort meldingen als in Vaals in de regel altijd na. Mocht hier aanleiding toe zijn, komen we met meer informatie.

Getuigenoproep in Vaals

» Politie.nl


Kaart nieuws Vaals. Locatie nieuws: 50.77322 / 6.01127


woensdag 4 januari 2017, 13:37 uur
IS-sympathisant zat mogelijk in vakantiepark Vaals
NOSDe politie in Limburg doet onderzoek naar een IS-sympathisant  die mogelijk in een vakantiepark van Landal in Vaals heeft gezeten. De aanleiding voor het onderzoek is een tweet van een Engelse onderzoeksjournalist van Bellingcat die de sporen van de IS-sympathisant naging.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: NOS

Meer nieuws uit Vaals

25 januari 10:59Aanhouding voor brand in Limburgse Vaals
25 januari 05:10Gewonden bij brand in Vaals, verdachte aangehouden
7 januari 15:44Drie aanhoudingen steekincident
5 juli 13:47Ottema solliciteert naar profcontract na eindwinst Topcompetitie
4 januari 16:22Limburgs heuvelland wil op erfgoedlijst
4 januari 16:49Politieonderzoek vakantiepark Vaals
RSS.