menu
zoek

Nieuws Veen

Opnieuw autobrand in Veen ondanks noodverordening, twee aanhoudingen

maandag 28 december 2020, 22:03 uur

In het Brabantse dorp Veen is maandagavond opnieuw een sloopauto in brand gestoken. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant na berichtgeving van Omroep Brabant. De gemeente Altena, waar Veen toe behoort, had zondag nog een noodverordening afgekondigd voor het dorp om autobranden tegen te gaan.

Waar: Witboomstraat in Veen

» NU.nl


Kaart nieuws Veen. Locatie nieuws: Witboomstraat


maandag 28 december 2020, 21:21 uur
Opnieuw autobrand in Veen ondanks noodverordening
NU.nlIn het Brabantse dorp Veen is maandagavond opnieuw een sloopauto in brand gestoken. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant na berichtgeving van Omroep Brabant. De gemeente Altena, waar Veen toe behoort, had zondag nog een noodverordening afgekondigd voor het dorp om autobranden tegen te gaan.
» NU.nl
maandag 28 december 2020, 20:50 uur
Weer sloopauto uitgebrand in Veen ondanks noodverordening
NOSNa een rustige nacht is er vanavond opnieuw een auto in brand gestoken in het Brabantse dorp Veen. Ondanks de noodverordening lukte het mensen om met een sloopauto op het kruispunt van het dorp te komen, waar het afgelopen dagen onrustig was.
» NOS
maandag 28 december 2020, 19:59 uur
Opnieuw auto in brand in Veen, politie kwam te laat in actie
Omroep BrabantDe brandweer is maandagavond uitgerukt omdat er toch weer een sloopauto in brand stond op de beruchte kruising in Veen. Deze auto werd rond 19.10 uur in brand gestoken. Daar waren enkele jongeren bij, hoewel een noodverordening samenscholing verbiedt.
» Omroep Brabant
maandag 28 december 2020, 12:31 uur
Politiek blij met effect maatregelen Veen: 'Maar het is toch 'n kwestie van mentaliteitsverandering'
Omroep BrabantDe politieke partijen in de gemeente Altena zijn blij dat het zondagnacht rustig bleef in Veen. De dagen daarvoor werden diverse auto's in het dorp in brand gestoken en werd er zwaar vuurwerk afgestoken. Een keer werden hiermee zelfs hulpverleners bestookt.
» Omroep Brabant
maandag 28 december 2020, 09:31 uur
Rustige avond in Veen na noodverordening van gemeente
NU.nlNa drie nachten vuurwerk en brandende sloopauto's was het zondagnacht rustig in de Brabantse plaats Veen. De gemeente stelde zondag een noodverordening in, die onder meer samenscholingen van meer dan twee personen verbiedt op straffe van maximaal drie maanden celstraf of een boete van ruim 4.000 euro.
» NU.nl
maandag 28 december 2020, 08:53 uur
Rustige nacht in Veen na instellen noodverordening
de TelegraafVeen heeft een rustige nacht gehad na een reeks van onrustige met autobranden en grote groepen mensen op straat. De burgemeester van de gemeente Altena, waar Veen onder valt stelde zondag een noodverordening in om de overlast te bestrijden. Een woordvoerster van de gemeente bevestigt maandagochtend het beeld dat uit regionale media naar voren komt dat er nu geen overlast is geweest.
» de Telegraaf
maandag 28 december 2020, 07:37 uur
Na reeks onrustige nachten nu een rustige nacht in Veen
Omroep BrabantNa een reeks onrustige nachten is het zondagavond en -nacht rustig gebleven in Veen. Waarschijnlijk is dit te danken aan de noodverordening die burgemeester Egbert Lichtenberg zondagmiddag instelde. Agenten spraken zondagavond meerdere jongeren aan en stuurden hen weg.
» Omroep Brabant
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Heeft de noodverordening het gewenste effect? Voorlopig rustig in Veen
Brabants DagbladVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag zal de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg ongetwijfeld bezighouden zondagavond. Voorlopig is het in ieder geval rustig in Veen.
» Brabants Dagblad
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Politie stuurt auto's weg op toegangswegen Veen, noodverordening heeft effect
BN DeStemVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag hield de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg bezig zondagavond. Onder meer aan de toegangswegen van het dorp stond politie, die mensen terugstuurde die niets te zoeken hebben in Veen. Nieuwe autobranden bleven uit.
» BN DeStem
zondag 27 december 2020, 21:17 uur
Politie stuurt auto's weg op toegangswegen Veen, noodverordening heeft effect
Brabants DagbladVEEN - Heeft de noodverordening die werd afgeroepen voor Veen effect? Die vraag hield de hulpdiensten en burgemeester Egbert Lichtenberg bezig zondagavond. Onder meer aan de toegangswegen van het dorp stond politie, die mensen terugstuurde die niets te zoeken hebben in Veen. Nieuwe autobranden bleven uit.
» Brabants Dagblad
zondag 27 december 2020, 17:15 uur
Noodverordening in Veen afgekondigd wegens aanhoudende overlast
NU.nlDe gemeente Altena heeft zondag een noodverordening afgekondigd voor het dorp Veen, dat de afgelopen nachten is geteisterd door overlast. Zaterdagavond ging opnieuw een sloopauto in vlammen op en werd er vuurwerk afgestoken, wat afgelopen week vaker voorkwam. Tot en met 2 januari mogen mensen "die niets in Veen te zoeken hebben" het dorp niet in.
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 17:03 uur
Noodverordening afgekondigd in Veen wegens aanhoudende overlast
NU.nlDe gemeente Altena heeft zondag een noodverordening afgekondigd voor het dorp Veen, dat de afgelopen nachten is geteisterd door overlast. Zaterdagavond ging opnieuw een sloopauto in vlammen op en werd er vuurwerk afgestoken, wat afgelopen week vaker voorkwam. Tot en met 2 januari mogen mensen 'die niets in Veen te zoeken hebben' het dorp niet in.
» NU.nl
zondag 27 december 2020, 17:03 uur
Noodverordening van kracht tegen onrust in Veen
NOSIn Veen is vanwege de onrust van de afgelopen dagen een noodverordening ingesteld. De maatregel blijft van kracht tot en met zaterdag 2 januari middernacht.
» NOS
zondag 27 december 2020, 16:58 uur
Gemeente Altena kondigt noodverordening af tegen onrust Veen
Hart van NederlandNa drie onrustige avonden stelt de gemeente Altena een noodverordening in tegen de overlast in het Brabantse Veen. Vanaf zondagavond 17:00 uur tot en met 2 januari kunnen mensen die met meer dan twee personen op straat zijn een forse boete krijgen. Ook mensen van buiten Veen worden uit het dorp geweerd.
» Hart van Nederland
zondag 27 december 2020, 16:55 uur
Noodverordening in Veen
Blik op NieuwsIn Veen, een van de kernen van de gemeente Altena, geldt van zondag 27 december 2020 17.00 uur tot en met zaterdag 2 januari 2021 middernacht een noodverordening om recent ontstane overlast te bestrijden.
» Blik op Nieuws
zondag 27 december 2020, 16:54 uur
Noodverordening in Veen om overlast te bestrijden
de TelegraafIn de Brabantse plaats Veen is tot en met zaterdag 2 januari middernacht een noodverordening van kracht om de overlast te bestrijden. Het doel van burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena, waar Veen onder valt, is om de rust in het dorp te herstellen.
» de Telegraaf
zondag 27 december 2020, 04:57 uur
Weer autobrand en vuurwerk in Veen, ondanks kritiek burgemeester
NU.nlIn de Brabantse plaats Veen is zaterdagavond opnieuw een sloopauto in vlammen opgegaan en werd er vuurwerk afgestoken, schrijft het Brabants Dagblad. De burgemeester van de gemeente Altena, Egbert Lichtenberg, uitte zaterdag na enkele onrustige nachten nog kritiek op het in brand steken van sloopauto's en riep de inwoners op "hun verstand te gebruiken".
» NU.nl
zaterdag 26 december 2020, 19:02 uur
Noodverordening in Veen van kracht na hevige overlast
Metro
» Metro
zaterdag 26 december 2020, 15:54 uur
Burgemeester over stoken in Veen: 'Het dieptepunt is bereikt'
Omroep Brabant"Het dieptepunt is bereikt." Dat zegt burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena in een persverklaring na de onrustige nachten in Veen. De burgemeester bevestigde dat brandweerlieden zijn bestookt met vuurwerk en zijn vertrokken omdat ze zich niet meer veilig voelden. De burgemeester doet een beroep op alle inwoners van Veen.
» Omroep Brabant
zaterdag 26 december 2020, 15:50 uur
Burgemeester over vuurwerkincident in Veen: ‘Afgelopen nacht was een dieptepunt’
Brabants DagbladVEEN - ,,Dat hulpdiensten zijn bestookt met vuurwerk is een dieptepunt.” Dat stelt burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena in een reactie op de gebeurtenissen in Veen van vrijdagavond. Hij roept betrokkenen op om in gesprek te gaan met dorpsbewoners om eens goed na te denken over of ‘dit gedrag nog wel passend is bij deze tijd van het jaar’.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Brabants Dagblad
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Veen

5 februari 19:28Zilveren camera voor foto Tegelse coronapatiënt
28 januari 14:31Fotograaf Kees van de Veen maakt kans op Zilveren Camera
10 januari 09:08Opnieuw auto uitgebrand in Brabantse Veen: eerste van 2021
31 december 19:39Auto's in brand in Veen en Wijk en Aalburg
31 december 18:18Jaarwisseling: Metershoge vlammen door autobandenbrand op grens Rijswijk en Den Haag
31 december 07:12Drie mannen uit Gorinchem beboet voor overtreden noodverordening Veen
28 december 22:03Opnieuw autobrand in Veen ondanks noodverordening, twee aanhoudingen
28 december 20:36Ondanks noodverordening opnieuw auto in brand in Veen: 'Ze waren ons voor'
28 december 11:12Noodverordening in Veen lijkt te werken
27 december 14:17Politiebonden willen steviger optreden in Veen: 'Praten helpt niet, het is tijd om te handhaven'
27 december 12:51Weer auto's in brand gestoken in Veen
27 december 08:27Honderden mensen op de been in Veen: auto en paardentrailer gaan in vlammen op
25 december 09:44Brandweer heeft drukke nacht achter de rug in Veen: vier auto's gaan in vlammen op
20 december 07:03Zo'n 200 man kijkt toe hoe auto uitbrandt op beruchte kruising in Veen
17 december 16:58Op deze manier maak je van carpaccio een echt kerstgerecht
16 december 16:38Natuurgebied Wooldse Veen weer dicht wegens drukte
6 december 09:35Brandweer rukt uit voor autobrand op beruchte kruising in Veen
28 november 11:52Stapel autobanden in brand op beruchte kruising in Veen
23 september 15:08Johan van Veen was geestelijk vader van het Deltaplan: ‘Hij wilde ‘bouwen’ met de natuur’
2 september 08:11Opnieuw coronabesmetting bij Brabantse nertsenfokkerij
RSS.