menu
zoek

Nieuws Vegelinsoord

Eerste kievitsei al vroeg door zachte weer

donderdag 28 februari 2019, 17:55 uur

In het Friese dorp Vegelinsoord is donderdag het eerste kievitsei van 2019 gevonden. Niet eerder is het eerste kievitsei zo vroeg in het jaar gevonden. De vondst was twee dagen eerder dan in 1998 toen het eerste kievitsei op 2 maart in Ermelo werd gevonden, meldt de Bond Friese VogelWachten (BFVW).

» Hart van Nederland
donderdag 28 februari 2019, 17:02 uur
Vroegste vondst eerste kievitsei van het jaar ooit
NU.nlHet eerste kievitsei van dit jaar is donderdag gevonden in het Friese Vegelinsoord. Nog nooit eerder is de vondst zo vroeg in het jaar gedaan, bevestigt de Bond Friese Vogelwachten in gesprek met NU.nl.
» NU.nl
donderdag 28 februari 2019, 15:55 uur
Nog nooit werd zo vroeg in het jaar het eerste kievitsei gevonden
PZCIn het Friese dorp Vegelinsoord is vanmorgen het eerste kievitsei van 2019 gevonden. Niet eerder is het eerste kievitsei zo vroeg in het jaar gevonden. De vondst was twee dagen eerder dan in 1998 toen het eerste kievitsei op 2 maart in Ermelo werd gevonden, meldt de Bond Friese VogelWachten (BFVW).
» PZC
donderdag 28 februari 2019, 15:18 uur
Eerste kievitsei van dit jaar vroeger dan ooit gevonden
NU.nlHet eerste kievitsei van dit jaar is donderdag gevonden in het Friese Vegelinsoord. Nog nooit eerder is de vondst zo vroeg in het jaar gedaan, bevestigt de Bond Friese Vogelwachten aan NU.nl.
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Vegelinsoord

28 februari 17:55Eerste kievitsei al vroeg door zachte weer
RSS.