menu
zoek

Nieuws Veldhoven

Duurzaamheidstips voor bedrijven: hoe kwaliteitsmanagement software van Zenya kan helpen

dinsdag 18 april 2023, 08:16 uur

Wanneer je een bedrijf gaat vestigen in een grote stad, dan is het verstandig om een paar zaken op orde te hebben. Zo moet jouw bedrijf natuurlijk rekening houden met het milieu. Er zijn verschillende manieren hoe jij met jouw bedrijf een steentje bij kan dragen aan het milieu, waaronder gebruikmaken van de software. Hieronder lees je precies hoe je dat kan doen.

1. Verschillende soorten software
Allereerst is het belangrijk dat je een bedrijf hebt dat in de startblokken staat. Voordat dit gerealiseerd kan worden is het belangrijk dat je bedrijf goede software heeft zodat het bedrijf op rolletjes gaat lopen. Door deze software heb je de problemen binnen je bedrijf gemakkelijk gedetecteerd en kun je gaan beginnen met een plan van aanpak. Op die manier blijft alles op rolletjes lopen en heb je geen last van grootschalige problemen.

Ook als je een bedrijf binnen de zorg hebt is het van belang om de juiste software te gaan gebruiken. Software kan je helpen om ervoor te zorgen dat je veel meer overzicht krijgt in de administratie van patiënten en de software is goed om jou wat werk uit handen te nemen. Op die manier heb je alles netjes op een rijtje staan en kun je tijd gaan besteden aan het verzorgen van de patiënt in plaats van de administratie.

2. Duurzaamheid
Ook als bedrijf is het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de impact die je hebt op het milieu. Het verminderen van jouw ecologische voetafdruk kan niet alleen bijdragen aan een betere wereld, maar kan ook voordelen opleveren voor jouw bedrijf. Door te laten zien dat je jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt, kan je jouw merkreputatie verbeteren en klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid.

Naast het nemen van kleine acties zoals het uitschakelen van lichten en het scheiden van afval, kan het gebruik van kwaliteitsmanagement software zoals Zenya van Infoland ook een belangrijke rol spelen bij het verduurzamen van jouw bedrijf. Door gebruik te maken van deze software kan je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en voldoen aan de relevante wet- en regelgeving, waardoor je efficiënter en duurzamer kunt werken.

Als laatste is het ook belangrijk om te denken aan jouw ecologische voetprint in de stad. Het is belangrijk dat bedrijven in een grote stad goed gaan nadenken over de duurzaamheid van hun bedrijf en van hun kantoorpand. Er zijn veel kleine acties die je kunt doen die al een groot verschil kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van kwaliteitsmanagement software. Met dit soort software zorgt ervoor dat bedrijven beter voldoen aan wet- en regelgeving, of bepaalde geldende normen omtrent HSE, waardoor ze duurzamer omgaan met hun omgeving.

3. Efficiëntie
Efficiëntie is essentieel voor elk bedrijf, maar vooral in grote steden waar de concurrentie hoog is. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf efficiënt werkt, is het belangrijk om processen te stroomlijnen en te automatiseren waar mogelijk. Ook hiervoor kun je gebruik maken van een software pakket als Zenya, waarmee je makkelijk bedrijfsprocessen in kaart kunt brengen, beheren en monitoren. Dit kan leiden tot een betere productiviteit en efficiëntie binnen jouw bedrijf. Op die manier houd je ook rekening met het milieu en duurzaamheid.

4. Veiligheid en regelgeving
Veiligheid is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf, en vooral in grote steden waar de criminaliteit hoger kan zijn. Als bedrijf is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te treffen om medewerkers en eigendommen te beschermen. Dit kan variëren van het installeren van beveiligingscamera's tot het organiseren van veiligheidstrainingen voor medewerkers. Ook hier kun je met de juiste software veel bereiken. Denk hierbij aan de veiligheid binnen je bedrijf verhogen en voldoen aan de relevante wet- en regelgeving omtrent gezondheid, veiligheid en milieu.


Meer nieuws uit Veldhoven

17 april 17:54Arie (77) kijkt via Skype toe hoe opa Peter (70) ontucht pleegt met kleinzoon
12 april 15:54Bouwvakker valt vijf meter van steiger bij ASML in Veldhoven, vloer zakt onder voeten vandaan
11 april 12:00ASML-topman komt met hoge onderscheiding in een uniek rijtje
6 april 21:47Overleden persoon gevonden in auto bij parkeerplaats in Veldhoven, geen sprake van misdrijf
20 februari 21:00Brabantse wereldprimeur: draadloze riem voor veel te vroeg geboren baby's
7 januari 15:27Drie op een rij voor Janus van Kasteren in Dakar
31 december 09:20Drukke nacht voor de brandweer, op meerdere plekken schade door vuurwerk
14 december 15:34Met de roltrap gaan is niet ongevaarlijk: ‘Kinderen zien een roltrap soms als een speeltuin’
10 november 20:00Dit zeldzame centje uit 1818 levert een recordbedrag van 110.000 euro op
8 november 19:42Motorrijder (53) verongelukt na botsing in Waalre
25 oktober 16:21ASML helpt bij bouw van 500 betaalbare huizen voor niet-ASML'ers
24 oktober 10:29‘Chinees die bedrijfsgeheimen stal bij ASML vertrok naar Huawei’
10 oktober 13:0213 broodfokhonden gevonden in auto’s op parkeerplaats bij Veldhoven
25 september 18:14Negen jaar cel voor schietpartij waarbij Eindhovenaar dwarslaesie opliep
13 september 18:39Man raakt zwaargewond bij val van 12 meter hoog dak van bedrijf in Veldhoven
13 september 13:16Medewerker van een afvalbedrijf omgekomen na val in vuilniswagen
2 augustus 10:20Grote rookwolken na brand in motorzaak Veldhoven, eigenaar was op vakantie
24 juli 10:24Politie onderschept Duitse vrachtauto gevuld met drugs
11 juli 09:51ASML neemt minder mensen aan, monsterklus om iedereen in te werken
10 juli 13:35Kringloopwinkel verwoest door vuurzee: man (46) opgepakt
RSS.