menu
zoek

Nieuws Velsen-Noord

Aanhoudingen na schietincident; politie zoekt getuigen

donderdag 5 augustus 2021, 11:02 uur

De politie heeft een 31-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij een schietincident dat woensdagmiddag plaatsvond aan de Schulpweg. Een 23-jarige man uit Heemskerk raakte hierbij gewond. De politie startte direct een onderzoek. Dit leidde naar een verdachte die net over de grens in België werd aangehouden.

Waar: Schulpweg in Velsen-Noord

Rond 14.55 uur kreeg de politie een melding binnen dat een persoon in een auto beschoten was. De verdachte zou zijn weggerend. De toegesnelde agenten troffen het slachtoffer echter niet op de locatie aan. Niet veel later meldde het slachtoffer zich bij het ziekenhuis in Beverwijk. In het ziekenhuis werd hij behandeld aan zijn verwondingen. Tevens is het slachtoffer door de politie gehoord. Aanhoudingen De politie startte direct met het (sporen)onderzoek, bekeek camerabeelden en sprak verschillende getuigen. Dit onderzoek leidde via een ANPR-hit (een camera die de kentekens van alle voorbijrijdende voertuigen scant) naar een verdachte. Het gaat om een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De verdachte werd net over de grens in België door de Belgische politie aangehouden. De auto waarin de verdachte zat werd bestuurd door een 25-jarige man uit Beverwijk. Ook deze man is aangehouden. Zijn rol wordt verder onderzocht. Iets gezien of gehoord? Bij het rechercheonderzoek kan de politie de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk met dit schietincident te maken kan hebben? Weet u wat er vooraf aan het schietincident is gebeurd? Meld dit dan alstublieft. Ook wanneer u over camerabeelden bezit van bijvoorbeeld een dashcam of deurbel en deze nog niet met de politie heeft gedeeld horen we graag van u. Dit kan via onderstaand tipformulier of via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem tippen kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000. 2021161799


» Politie.nl


Kaart nieuws Velsen-Noord. Locatie nieuws: 52.47551 / 4.59701 Schulpweg


donderdag 5 augustus 2021, 15:22 uur
Twee arrestaties na schietpartij met gewonde in Velsen-Noord
CrimesiteDe politie heeft een 31-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij die woensdagmiddag plaatsvond aan de Schulpweg in Velsen-Noord. Een 23-jarige man uit Heemskerk raakte daarbij gewond. De verdachte werd vlak over de grens in België aangehouden.
» Crimesite
donderdag 5 augustus 2021, 11:54 uur
Duo aangehouden voor schietpartij in Velsen-Noord
RTV N-HDe mogelijke schutter van het schietincident aan de Schulpweg in Velsen-Noord gisteren is vlak over de Belgische grens in een auto aangehouden. Het is een 31-jarige man zonder vaste woonplaats. Een 25-jarige Beverwijker zat achter het stuur.
» RTV N-H
woensdag 4 augustus 2021, 16:36 uur
Politie zoekt getuigen van schietpartij
HardnieuwsVELSEN-NOORD - Woensdagmiddag 4 augustus tegen 15.15 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Schulpweg in Velsen-Noord.
» Hardnieuws
woensdag 4 augustus 2021, 16:20 uur
Man meerdere keren beschoten in auto, moest telefoon afgeven
RTV N-HEen schutter heeft om 14.52 uur vier of vijf keer geschoten op een man in een stilstaande zwarte auto aan de Schulpweg in Velsen-Noord. De dader vroeg hem vervolgens luidkeels om zijn telefoon, vertellen getuigen. Het slachtoffer is daarna met één of meerdere schotwonden naar het ziekenhuis gereden.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Velsen-Noord

25 september 09:00Caravan naast woning volledig in brand
5 augustus 15:22Twee arrestaties na schietpartij met gewonde in Velsen-Noord
29 april 13:13Vrouw (70) op fiets omgekomen na aanrijding met auto
6 februari 15:15Politie maakt eind aan verjaardagspartij, gasten verstoppen zich in kasten en op wc's
21 december 21:25Jongeren gooien met vuurwerk naar politie in Velsen-Noord: ’Het lijkt wel oorlog’
17 november 16:34Vrouw steekt man neer in woning
23 oktober 19:14Gebiedsverbod in Velsen vanwege vrees voor illegale feesten
20 maart 12:24Explosie bij Tata Steel: vier gewonden
4 februari 15:12Buurtbewoners onder de indruk van 'waterballet' in Velsen-Noord: "Net een grote fontein"
2 februari 11:33Beschonken automobiliste rijdt verkeerscamera omver in Velsen-Noord
14 januari 13:48Brand Velsen-Noord onder controle: brandweer blust na en sloopt pand
RSS.