menu
zoek

Nieuws Venhuizen

Venhuizen haalt opgelucht adem na brand: "Gelukkig wind uit het westen"

woensdag 31 mei 2017, 16:11 uur

VENHUIZEN Van de schuur is niets meer over, maar toch valt de schade in Venhuizen mee. De brand die gisteravond aan de Koggeweg woedde had veel slachtoffers kunnen maken. Gelukkig zorgde de wind ervoor dat de naaste buren niet zwaar getroffen werden.

Waar: Koggeweg in Venhuizen

» RTV N-H


Kaart nieuws Venhuizen. Locatie nieuws: Koggeweg


woensdag 31 mei 2017, 14:48 uur
Imca Marina verliest spullen door uitslaande brand
de StentorBij een brand in Venhuizen zijn spullen van zangeres Imca Marina verloren gegaan. Ze had volgensĀ RTV Noord-HollandĀ schilderijen en een kastje opgeslagen in de schuur van een vriendin met wie ze vaak zong.
» de Stentor
woensdag 31 mei 2017, 14:11 uur
Schrik zit er goed in na verwoestende brand Venhuizen
Hart van NederlandDe schrik zit er nog goed in, in Venhuizen, na de brand van dinsdag. Een bloemenkwekerij aan de Koggeweg is in vlammen opgegaan. “De wind stond gelukkig de goede kant op. Daardoor is mijn huis gespaard gebleven”, vertelt buurman Gerard Langedijk. “Als de wind anders had gestaan, had de brandweer het niet kunnen houden en […]
» Hart van Nederland
woensdag 31 mei 2017, 13:10 uur
Spullen Imca Marina verwoest bij grote brand
RTV N-HVENHUIZEN Bij de grote brand in een leegstaande schuur van een bloemenkwekerij in Venhuizen gisteravond is een aantal opgeslagen spullen van zangeres Imca Marina verwoest.
» RTV N-H
dinsdag 30 mei 2017, 22:20 uur
Grote brand bij bloemenkwekerij
de TelegraafUPDATE 00.45 uur - Bij een bloemenkwekerij in het Noord-Hollandse Venhuizen heeft dinsdagavond een grote brand gewoed. In een bollenschuur aan de Koggeweg brak de brand uit. Rook van de brand was in de wijde omgeving te zien.
» de Telegraaf
dinsdag 30 mei 2017, 21:37 uur
Grote brand bij bloemenkwekerij in Venhuizen: omwonenden mogen naar huis
RTV N-HVENHUIZEN Aan de Koggeweg in Venhuizen is vanavond een grote brand uitgebroken bij een bloemenkwekerij. In de omgeving zijn twaalf omliggende woningen ontruimd vanwege de grote rookontwikkeling. De brandweer laat de bollenschuur gecontroleerd afbranden.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Venhuizen

26 augustus 15:37Vermissing wordt dure grap: Penny (23) moet kosten van zoektocht mogelijk zelf betalen
31 mei 16:11Venhuizen haalt opgelucht adem na brand: "Gelukkig wind uit het westen"
RSS.