menu
zoek

Nieuws Venhuizen

Vermissing wordt dure grap: Penny (23) moet kosten van zoektocht mogelijk zelf betalen

maandag 26 augustus 2019, 15:37 uur

De politie gaat onderzoeken of de 23-jarige Penny, die zaterdag vermist raakte tijdens een bezoek aan het Markermeer in Venhuizen, de kosten van de zoektocht zelf moet gaan betalen.

Waar: Markermeer in Venhuizen

» Hart van Nederland


Kaart nieuws Venhuizen. Locatie nieuws: Markermeer


maandag 26 augustus 2019, 13:25 uur
Vermiste zwemster Penny (23) werd teruggevonden in hotel
PZCDe 23-jarige Penny, die zaterdagavond vermist raakte vanaf het strandje aan het Markermeer in Venhuizen, werd gistermiddag levend teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland. Volgens een woordvoerder van de politie vertrok ze waarschijnlijk vrijwillig van het strandje. De kosten van de zoektocht worden mogelijk op haar verhaald.
» PZC
maandag 26 augustus 2019, 13:25 uur
Vermiste zwemster Penny (23) werd teruggevonden in hotel
de StentorDe 23-jarige Penny, die zaterdagavond vermist raakte vanaf het strandje aan het Markermeer in Venhuizen, werd gistermiddag levend teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland. Volgens een woordvoerder van de politie vertrok ze waarschijnlijk vrijwillig van het strandje. De kosten van de zoektocht worden mogelijk op haar verhaald.
» de Stentor
maandag 26 augustus 2019, 12:53 uur
Vermiste Penny (23) werd teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland
Hart van NederlandDe 23-jarige Penny, die afgelopen weekend tijdens een bezoek aan het Markermeer in Venhuizen vermist raakte, is zondag teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland. Dat laat de politie maandagochtend weten.
» Hart van Nederland
maandag 26 augustus 2019, 12:15 uur
Vermiste Penny (23) werd teruggevonden in hotel in Zuid-Holland
RTV N-HDe 23-jarige Penny, die dit weekend vermist raakte vanaf een strandje aan het Markermeer in Venhuizen, werd gistermiddag teruggevonden in een hotel in Zuid-Holland. Dat laat de politie aan NH Nieuws weten.
» RTV N-H
zondag 25 augustus 2019, 22:29 uur
Vermiste zwemster (23) in goede gezondheid gevonden
MetroDe politie heeft de 23-jarige vrouw die zaterdagavond bij Venhuizen (Noord-Holland) als vermist werd opgegeven, in goede gezondheid gevonden. Een politiewoordvoerder kon nog niet zeggen waar de vrouw is gevonden en wat er sinds zaterdagavond is gebeurd.
» Metro
zondag 25 augustus 2019, 21:58 uur
Vermiste vrouw Markermeer gezond teruggevonden
NOSDe vrouw die gisterenavond vermist raakte bij Venhuizen is in goede gezondheid gevonden. Waar ze is gevonden en wat er gebeurd is, kan de politie niet zeggen.
» NOS
zondag 25 augustus 2019, 21:22 uur
Vermiste vrouw bij Markermeer in goede gezondheid gevonden
NU.nlDe politie heeft de vrouw die zaterdagavond bij het Noord-Hollandse Venhuizen als vermist werd opgegeven, in goede gezondheid gevonden. Een politiewoordvoerder kon nog niet zeggen waar de vrouw is gevonden en wat er sinds zaterdagavond is gebeurd.
» NU.nl
zondag 25 augustus 2019, 21:15 uur
Vermiste Penny de Jager (23) gevonden
BN DeStemDe politie heeft de vrouw die gisteravond bij Venhuizen (Noord-Holland) als vermist werd opgegeven, in goede gezondheid gevonden. Een politiewoordvoerder kon nog niet zeggen waar de vrouw is gevonden en wat er sinds zaterdagavond is gebeurd.
» BN DeStem
zondag 25 augustus 2019, 21:15 uur
Vermiste zwemster Venhuizen (23) ‘in goede gezondheid’ gevonden
Brabants DagbladDe politie heeft de vrouw die gisteravond bij Venhuizen (Noord-Holland) als vermist werd opgegeven, in goede gezondheid gevonden. Een politiewoordvoerder kon nog niet zeggen waar de vrouw is gevonden en wat er sinds gisteravond is gebeurd.
» Brabants Dagblad
zondag 25 augustus 2019, 21:08 uur
Vermiste Penny (23) uit Alkmaar 'in goede gezondheid' gevonden
Hart van NederlandDe 23-jarige Penny uit Alkmaar, die zaterdag vermist raakte toen ze in het Markermeer bij Venhuizen ging zwemmen met een vriendin, is terecht. Dat meldt de politie.
» Hart van Nederland
zondag 25 augustus 2019, 21:00 uur
Vermiste Alkmaarse Penny (23) in goede gezondheid aangetroffen
RTV N-HDe 23-jarige Penny die gisteravond vermist raakte bij een zwemstrandje in Venhuizen, is in goede gezondheid aangetroffen.
» RTV N-H
zondag 25 augustus 2019, 15:27 uur
Politie maakt zich "ernstig zorgen" over vermiste 23-jarige Penny
RTV N-HEr wordt nog de hele dag en mogelijk ook morgen gezocht naar de 23-jarige Penny uit Alkmaar, die gisteravond spoorloos verdween bij een strandje aan het Markermeer in Venhuizen. Ze was daar met een vriendin gaan zwemmen, maar op een later moment verloren ze elkaar uit het oog.
» RTV N-H
zondag 25 augustus 2019, 13:52 uur
Politie hervat zoektocht naar vermiste vrouw bij Markermeer
NU.nlDe politie zoekt nog steeds naar de vrouw die zaterdagavond als vermist werd opgegeven bij het Markermeer bij Venhuizen (Noord-Holland).
» NU.nl
zondag 25 augustus 2019, 13:42 uur
Broer van in Markermeer vermiste Penny (23) doet oproep
Hart van NederlandDe vrouw die zaterdag vermist raakte toen ze in het Markermeer bij Venhuizen ging zwemmen met een vriendin, is de 23-jarige Penny de Jager. Haar broer roept op Facebook iedereen op naar haar uit te kijken. “Heeft iemand iets gezien of gehoord? Graag contact opnemen met politie of een pb, delen word zeer gewaardeerd!”
» Hart van Nederland
zondag 25 augustus 2019, 11:47 uur
Vermiste zwemster Markermeer is 23-jarige Penny: zoektocht gaat door
RTV N-HEr wordt vanmorgen nog steeds gezocht naar de zwemster die gisteravond vermist is geraakt in het Markermeer bij Venhuizen. Het gaat om de 23-jarige Penny de Jager uit Alkmaar, meldt haar broer op Facebook.
» RTV N-H
zondag 25 augustus 2019, 08:21 uur
Zoektocht vrouw in Markermeer levert niets op
Hart van NederlandEen lange zoektocht zaterdag in het Markermeer bij Venhuizen naar een vermiste zwemster heeft niks opgeleverd. Brandweerduikers, een helikopter van de politie en reddingsboten van de KNRM hebben tot iets voor 2.00 uur in de nacht gezocht naar de vrouw.
» Hart van Nederland
zondag 25 augustus 2019, 08:20 uur
Nachtelijke zoektocht zwemster in Markermeer levert niets op
RTV N-HEen lange zoektocht naar een vermiste zwemster vannacht in het Markermeer bij Venhuizen heeft niks opgeleverd.
» RTV N-H
zondag 25 augustus 2019, 07:16 uur
Zoektocht op Markermeer naar verdwenen vrouw levert niets op
NU.nlDe hulpdiensten hebben zaterdagavond en -nacht op het Markermeer bij Venhuizen tevergeefs naar een vermiste vrouw gezocht. Daarbij zijn brandweerduikers, een politiehelikopter en reddingsboten van de KNRM ingezet.
» NU.nl
zondag 25 augustus 2019, 01:06 uur
Zoektocht in en rond Markermeer naar verdwenen 23-jarige vrouw
NOSIn de omgeving van het Markermeer bij Venhuizen wordt sinds gisteravond gezocht naar een vermiste vrouw die daar vermoedelijk aan het zwemmen was.
» NOS
zaterdag 24 augustus 2019, 23:06 uur
Zoektocht op Markermeer naar verdwenen vrouw
PZCDe hulpdiensten zijn zaterdagavond op het Markermeer bij Venhuizen (Noord-Holland) aan het zoeken naar een vrouw. Daarbij zijn brandweerduikers, een politiehelikopter en reddingsboten ingezet.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Venhuizen

26 augustus 15:37Vermissing wordt dure grap: Penny (23) moet kosten van zoektocht mogelijk zelf betalen
31 mei 16:11Venhuizen haalt opgelucht adem na brand: "Gelukkig wind uit het westen"
RSS.