menu
zoek

Nieuws Vlist

FIOD-baas weg om toeslagenaffaire bij Financiën

vrijdag 22 mei 2020, 20:12 uur

Algemeen directeur Hans van der Vlist van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst FIOD is per direct opgestapt vanwege de zogeheten toeslagenaffaire. In een mail aan het personeel stelt hij dat hem is gevraagd te vertrekken als hoofd van de FIOD, zo bevestigen bronnen berichtgeving hierover van Follow the Money.

» Hart van Nederland
vrijdag 22 mei 2020, 20:07 uur
FIOD-baas weg om toeslagenaffaire bij Financiën
de TelegraafAlgemeen directeur Hans van der Vlist van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst FIOD is per direct opgestapt vanwege de zogeheten toeslagenaffaire. In een mail aan het personeel stelt hij dat hem is gevraagd te vertrekken als hoofd van de FIOD, zo bevestigen bronnen berichtgeving hierover van Follow the Money. De topambtenaar werkte tijdens de affaire - waarbij vele honderden ouders die kinderopvangtoeslag kregen ten onrechte als fraudeur werden behandeld - op de afdeling Toeslagen.
» de Telegraaf
vrijdag 22 mei 2020, 20:04 uur
Fiod-baas weg om toeslagenaffaire bij Financiën
de GelderlanderAlgemeen directeur Hans van der Vlist van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (Fiod) is per direct opgestapt vanwege de zogeheten toeslagenaffaire. In een mail aan het personeel stelt hij dat hem is gevraagd te vertrekken als hoofd van de Fiod.
» de Gelderlander
vrijdag 22 mei 2020, 20:04 uur
Fiod-baas weg om toeslagenaffaire bij Financiën
PZCAlgemeen directeur Hans van der Vlist van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (Fiod) is per direct opgestapt vanwege de zogeheten toeslagenaffaire. In een mail aan het personeel stelt hij dat hem is gevraagd te vertrekken als hoofd van de Fiod.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Vlist

22 mei 20:12FIOD-baas weg om toeslagenaffaire bij Financiën
6 oktober 16:25Nancy van de Ven is grote aanjager van Nederlandse zege in Motocross of Nations
9 november 05:41FIOD-directeur: banken moeten meer doen tegen witwassen
RSS.