menu
zoek

Nieuws Vries

"Met liefde doordrenkte verhalen" van naasten Peter R. de Vries bij uitvaart in Carré

donderdag 22 juli 2021, 18:47 uur

Vandaag namen in het Amsterdamse theater Carré zo'n 700 genodigden afscheid van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Onder hen onder anderen Ajax-directeur Edwin van der Sar, burgemeester Halsema, Matthijs van Nieuwkerk en Dries Roelvink.

Waar: Lange Leidsedwarsstraat in Vries

» RTV N-H


Kaart nieuws Vries. Locatie nieuws: Lange Leidsedwarsstraat


donderdag 22 juli 2021, 17:02 uur
Indrukwekkend afscheid Peter R. de Vries
de TelegraafMet een minutenlang klaterend applaus hebben honderden genodigden donderdag in theater Carré misdaadverslaggever Peter R. de Vries uitgeleide gedaan na een indrukwekkende afscheidsbijeenkomst.
» de Telegraaf
donderdag 22 juli 2021, 14:49 uur
Limburgse naasten bij besloten dienst Peter R. de Vries
1LimburgFamilie en naasten namen donderdag afscheid van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
» 1Limburg
donderdag 22 juli 2021, 13:19 uur
Kist met lichaam Peter R. de Vries uit Carré gedragen
de TelegraafDe kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries is rond 12.50 uur Koninklijk Theater Carré in Amsterdam uit gedragen. Daarna is de wagen de hoek om gegaan, door de Korte Amstelstraat. De dienst in Carré, die om 11.00 uur begon, was alleen voor genodigden. Die kwamen rond 13.00 uur langzaamaan naar buiten.
» de Telegraaf
donderdag 22 juli 2021, 13:00 uur
Familie en vrienden nemen afscheid van Peter R. de Vries
NOSFamilie en vrienden van Peter R. de Vries hebben afscheid van hem genomen. Dat deden ze tijdens een dienst in theater Carré, in Amsterdam.
» NOS
donderdag 22 juli 2021, 12:43 uur
Veel BN'ers bij besloten afscheid Peter R. de Vries
RTV N-HBij het besloten afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré waren onder de genodigden uiteraard veel BN'ers aanwezig. Zij arriveerden in de loop van de ochtend bij het theater.
» RTV N-H
donderdag 22 juli 2021, 10:35 uur
Besloten afscheid en uitvaart Peter R. de Vries in Carré
de TelegraafHet afscheid in besloten kring voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdagochtend om 11.00 uur begonnen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens de dienst komen onder anderen zijn zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord. De dienst duurt tot ongeveer 13.00 uur en is alleen voor genodigden.
» de Telegraaf
donderdag 22 juli 2021, 10:30 uur
Kist met lichaam Peter R. de Vries is Carré uit gedragen
de GelderlanderDe kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam uit gedragen. Tijdens het afscheid, dat vandaag in besloten kring plaatsvindt, kwamen onder andere zijn zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord.
» de Gelderlander
donderdag 22 juli 2021, 10:30 uur
Familie, partner en vrienden nemen afscheid van Peter R. de Vries
Brabants DagbladHet afscheid in besloten kring voor misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdagochtend om 11.00 uur begonnen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens de dienst komen onder anderen zijn zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord. De dienst duurt tot ongeveer 13.00 uur en is alleen voor genodigden.
» Brabants Dagblad
donderdag 22 juli 2021, 10:30 uur
Kist met lichaam Peter R. de Vries is Carré uit gedragen
PZCDe kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam uit gedragen. Tijdens het afscheid, dat vandaag in besloten kring plaatsvindt, kwamen onder andere zijn zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord.
» PZC
donderdag 22 juli 2021, 10:07 uur
Familie neemt afscheid van Peter R. de Vries, radiostations draaien lievelingsnummer
Blik op NieuwsWoensdag was er de publieke gelegenheid, voor een ieder die dat wilde, om in het Koninklijk Theater Carré afscheid te nemen van Peter R. de Vries. De belangstelling hiervoor was enorm. Naar schatting hebben ongeveer 6.000 mensen gebruik gemaakt van deze gelegenheid.
» Blik op Nieuws
donderdag 22 juli 2021, 09:02 uur
Genodigden nemen afscheid van Peter R. de Vries in theater Carré
NOSFamilie, vrienden en anderen die Peter R. de Vries persoonlijk kenden, hebben in theater Carré in Amsterdam afscheid genomen van de vermoorde misdaadverslaggever. Hij is vanmiddag in besloten kring gecremeerd.
» NOS
donderdag 22 juli 2021, 08:23 uur
Peter R. de Vries zou huis gaan bezichtigen met zijn vriendin op avond van schietpartij
PZCDe vriendin van Peter R. de Vries is kapot na het overlijden van haar geliefde. De vrouw, wier identiteit om veiligheidsredenen geheim moet blijven, voelt zich geamputeerd.
» PZC
donderdag 22 juli 2021, 07:43 uur
Naasten nemen in besloten kring afscheid van Peter R. de Vries
RTV N-HNa het publieke afscheid van Peter R. de Vries nemen vandaag familie, vrienden en collega's in besloten kring afscheid van de misdaadjournalist in Koninklijk Theater Carré. De dienst voor genodigden begint om 11.00 uur.
» RTV N-H
donderdag 22 juli 2021, 06:44 uur
Wekdienst 22/7: Aanslagen Breivik tien jaar geleden • Uitvaart Peter R. de Vries
NOSGoedemorgen! Gisteren kon het publiek afscheid nemen van Peter R. de Vries, vandaag volgt de uitvaart in besloten kring. En de aanslagen van Anders Breivik in Oslo en op Utøya zijn tien jaar geleden.
» NOS
donderdag 22 juli 2021, 06:39 uur
Besloten afscheid en uitvaart Peter R. de Vries
de TelegraafNa het publieke afscheid van Peter R. de Vries op woensdag nemen familie, vrienden en collega’s met een besloten dienst in Koninklijk Theater Carré afscheid van de misdaadjournalist.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 21:36 uur
Duizenden bezoekers, lange rijen en veel emoties: afscheid Peter R. de Vries in beeld
NOSIedereen die dat wilde kon vandaag afscheid nemen van Peter R. de Vries. In theater Carré in Amsterdam kon het publiek langs de baar van de vermoorde misdaadverslaggever. De deuren zouden eigenlijk om 20.00 uur sluiten, maar de toestroom was zo groot, dat de laatste belangstellende rond 22.00 uur naar binnen ging.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 21:00 uur
Nieuws gemist? Afscheid van Peter R. de Vries en dit peperdure Nijmeegse penthouse kost 8,5 miljoen
de GelderlanderIs het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem! De Gelderlander zet elke dag de belangrijkste berichten op een rij. Dit is een selectie van het nieuws van woensdag 21 juli.
» de Gelderlander
woensdag 21 juli 2021, 20:03 uur
Familie Peter R. de Vries 'geraakt' door toeloop bij publiek afscheid
NOSDe familie van Peter R. de Vries bedankt alle belangstellenden die naar theater Carré zijn gekomen om afscheid te nemen van de vermoorde misdaadverslaggever. "Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen gekomen zijn om Peter een laatste eer te bewijzen", schrijft zijn zoon Royce de Vries op Twitter.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 19:31 uur
Familie Peter R. De Vries bedankt de duizenden mensen die naar Carré kwamen
RTV N-HDe familie van Peter R. de Vries heeft via een boodschap in RTL Boulevard alle mensen die vandaag naar Carré zijn gekomen om hem te herdenken bedankt. Ze noemen de massale opkomst 'hartverwarmend'.
» RTV N-H
woensdag 21 juli 2021, 19:20 uur
Familie Peter R. de Vries diep geraakt door grote belangstelling voor afscheid in Carré
Dagblad van het NoordenDe familie en partner van Peter R. de Vries zijn geraakt door de grote belangstelling voor het publieke afscheid van de misdaadverslaggever in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat zei RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink woensdag in het programma op basis van een korte verklaring van de familie.
» Dagblad van het Noorden
woensdag 21 juli 2021, 19:00 uur
Het nieuws van 21 juli: duizenden mensen nemen afscheid van Peter R. de Vries
RTV N-HBekijk hier de nieuwsuitzending van woensdag 21 juli:
» RTV N-H
woensdag 21 juli 2021, 17:14 uur
Duizenden mensen nemen afscheid van Peter R. de Vries
1LimburgDuizenden mensen hebben in theater Carré in Amsterdam afscheid genomen van Peter R. De Vries. De misdaadverslaggever heeft een sleutelrol gespeeld in verschillende Limburgse zaken, waaronder de vermissing van Tanja Groen en de dood van Nicky Verstappen.
» 1Limburg
woensdag 21 juli 2021, 17:13 uur
Uren in de rij voor Peter R. de Vries: ‘Dit verdient hij’
de TelegraafDuizenden mensen hebben woensdagmiddag in Theater Carré afscheid genomen van Peter R. de Vries. De misdaadjournalist werd twee weken geleden neergeschoten in Amsterdam.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 17:07 uur
Familie geraakt door massale afscheid Peter R. de Vries
Blik op NieuwsEr staan woensdagmiddag lange rijen met mensen voor het Amsterdams Koninklijk Theater Carré waar vandaag gelegenheid is om afscheid te nemen en de laatste eer te bewijzen aan Peter R. de Vries.
» Blik op Nieuws
woensdag 21 juli 2021, 17:00 uur
Luister | Afscheid nemen van Peter R. de Vries in Apeldoorn en Dalfsen maakt plek voor dildoplakker
de StentorDagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Luister hieronder naar het Stentor nieuws van woensdag 21 juli.
» de Stentor
woensdag 21 juli 2021, 14:34 uur
Kinderen over afscheid Peter R. de Vries: 'Hij was een held'
NOSIn Amsterdam staat een lange rij voor theater Carré. Daar is vandaag het afscheid van Peter R. de Vries. In het theater staat zijn kist en daar kunnen mensen bloemen neerleggen of nog iets liefs tegen hem zeggen.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 14:10 uur
Van raadslid tot advocaat: deze mensen staan in de rij voor Peter R. de Vries
RTV N-HHonderden mensen staan vandaag urenlang in de rij om Theater Carré in Amsterdam binnen te komen, om daar misdaadverslaggever Peter R. de Vries de laatste eer te bewijzen. Allemaal hebben ze hetzelfde doel, maar een ander verhaal. AT5 en NH Nieuws zetten een aantal van hen op een rij.
» RTV N-H
woensdag 21 juli 2021, 13:06 uur
Duizenden mensen brengen laatste eerbetoon aan Peter R. de Vries (UPDATE)
CrimesiteDuizenden mensen zijn woensdagochtend naar Amsterdam gekomen om Peter R. de Vries een laatste eer te bewijzen. Rond 11.30 stonden al ruim duizend bezoekers in de rij voor Theater Carré.
» Crimesite
woensdag 21 juli 2021, 12:38 uur
Video | Honderden mensen in de rij om Peter R. de Vries laatste eer te bewijzen
NU.nlHonderden mensen staan in de rij voor Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om Peter R. de Vries de laatste dienst te bewijzen. De misdaadverslaggever, die vorige week na een aanslag overleed, ligt daar opgebaard.
» NU.nl
woensdag 21 juli 2021, 11:14 uur
Afscheid Peter R. De Vries: ‘Ik mis hem nu al’
de TelegraafIn Theater Carré in Amsterdam kan woensdag afscheid worden genomen van de doodgeschoten Peter R. de Vries. Uit alle hoeken van het land komen mensen om een laatste groet te brengen.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 10:45 uur
Tranen bij afscheid Peter R. de Vries: ’Dit is het laatste wat ik kan doen’
de TelegraafMet een grote foto van Peter R. de Vries aan de gevel van Koninklijk Theater Carré op de achtergrond groeit de rij met mensen die een laatste groet aan het misdaadicoon willen brengen tot ongekende lengte. Een rij van honderden meters lengte en een wachttijd van wel drie uur.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 10:36 uur
Liveblog: Kist Peter R. de Vries bezaaid met rode rozen
RTV N-HVandaag kan iedereen afscheid nemen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Van 11.00 uur tot 20.00 uur is Theater Carré in Amsterdam geopend voor publiek, dat langs de baar kan lopen om een laatste groet te brengen. AT5 en NH Nieuws houden je in dit liveblog op de hoogte.
» RTV N-H
woensdag 21 juli 2021, 10:00 uur
Eerste belangstellenden bij Carré voor afscheid Peter R. de Vries
de TelegraafBij het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zijn woensdagochtend de eerste mensen aangekomen die een laatste groet willen brengen aan de doodgeschoten journalist Peter R. de Vries. Rond 09.30 uur stonden er zo’n honderd bezoekers te wachten om afscheid te nemen. Er komen steeds meer mensen bij.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 09:41 uur
Lange rij belangstellenden voor afscheid Peter R. de Vries in Carré
NOSIn het centrum van Amsterdam staat al sinds vanochtend een lange rij mensen voor theater Carré om afscheid te nemen van Peter R. de Vries. Vanwege de felle zon deelt de gemeente water uit aan het wachtende publiek.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 09:10 uur
Duizenden mensen brengen laatste groet aan Peter R. de Vries
de GelderlanderDuizenden mensen zijn naar Amsterdam gekomen om misdaadjournalist Peter R. de Vries een laatste eer te bewijzen. De rij voor Koninklijk Theater Carré was om 11.00 uur al meer dan een halve kilometer. Mensen zijn tot 20.00 uur welkom.
» de Gelderlander
woensdag 21 juli 2021, 09:10 uur
Duizenden mensen brengen laatste groet aan Peter R. de Vries
PZCDuizenden mensen zijn naar Amsterdam gekomen om misdaadjournalist Peter R. de Vries een laatste eer te bewijzen. De rij voor Koninklijk Theater Carré was om 11.00 uur al meer dan een halve kilometer. Mensen zijn tot 20.00 uur welkom.
» PZC
woensdag 21 juli 2021, 09:10 uur
Duizenden mensen brengen laatste groet aan Peter R. de Vries
BN DeStemDuizenden mensen zijn naar Amsterdam gekomen om misdaadjournalist Peter R. de Vries een laatste eer te bewijzen. De rij voor Koninklijk Theater Carré was om 11.00 uur al meer dan een halve kilometer. Mensen zijn tot 20.00 uur welkom.
» BN DeStem
woensdag 21 juli 2021, 08:03 uur
'Drie muisklikken voor Peter R. de Vries is te weinig', condoleanceregister in Apeldoorn
Omroep GelderlandWie de omgebrachte misdaadverslaggever Peter R. de Vries een laatste eer wil bewijzen, kan vandaag terecht in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. Ook bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam kan dat. Daar worden lange rijen verwacht.
» Omroep Gelderland
woensdag 21 juli 2021, 06:54 uur
Wekdienst 21/7: Publiek neemt afscheid van Peter R. de Vries • Ziekenhuis Venlo weer open
NOSGoedemorgen! Het gevaar van overstroming van de Maas in Venlo is geweken en dus gaat het ziekenhuis er weer open. En in Carré kunnen belangstellenden afscheid nemen van Peter R. de Vries.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 06:47 uur
Publiek neemt afscheid van Peter R. de Vries in Carré
RTV N-HIedereen die dat wil, kan vandaag in Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries. Het theater opent van 11.00 tot 20.00 uur voor de gelegenheid de deuren. Belangstellenden moeten rekening houden met mogelijk lange wachttijden.
» RTV N-H
woensdag 21 juli 2021, 06:42 uur
Afscheid Peter R. de Vries in Carré
de TelegraafHet afscheid van Peter R. de Vries is woensdag en donderdag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op woensdag 21 juli kan het publiek van 11.00 uur tot 20.00 uur afscheid nemen van De Vries, die afgelopen donderdag aan de gevolgen van een schietpartij overleed.
» de Telegraaf
woensdag 21 juli 2021, 06:32 uur
Publiek afscheid van Peter R. de Vries in Carré: 'Massale met het intieme combineren'
NOSVandaag kan in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afscheid worden genomen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Vanaf 11.00 uur tot 20.00 uur is het publiek welkom in het theater. Rond 09.00 uur stonden er zo'n dertig mensen te wachten bij het theater aan de Amstel.
» NOS
woensdag 21 juli 2021, 06:25 uur
Lange rijen verwacht bij uitvaart Peter R. de Vries: 'Dat was zijn wens’
de GelderlanderVandaag kan iedereen die dat wil afscheid nemen van Peter R. de Vries in Carré. Er worden veel mensen verwacht op een plek waar een intiem en waardig afscheid centraal staat. Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van zo’n groot publiek afscheid?
» de Gelderlander
dinsdag 20 juli 2021, 19:38 uur
Duizenden mensen verwacht bij afscheid Peter R. de Vries in Carré: 'Collectieve rouw biedt houvast'
Dagblad van het NoordenHet lawaaiprotest op de Dam na de moord op Theo van Gogh, de aankomst van de resten van de slachtoffers van MH17 en de uitvaart van Pim Fortuyn. Allemaal momenten waarbij Nederlanders bij elkaar kwamen om stil te staan bij de pijn van onnodig verlies. Ook het afscheid van Peter R.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 20 juli 2021, 05:30 uur
Theater bereidt zich voor op afscheid Peter R. de Vries: ’Het gaat druk worden in Carré’
de TelegraafDe bloemenzee op de Lange Leidsedwarsstraat doet vermoeden dat het woensdag bijzonder druk wordt bij het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré. „We doen er alles aan om het zo mooi mogelijk voor iedereen te laten verlopen”, vertelt een medewerker van de theatertempel.
» de Telegraaf
maandag 19 juli 2021, 19:30 uur
Grote drukte verwacht bij Carré voor afscheid Peter R. de Vries: "Ik had nu even mijn momentje"
RTV N-HOok vandaag was er weer een gestage stroom aan mensen die Peter R. de Vries in de Lange Leidsedwarsstraat de laatste eer wilden bewijzen. Sommigen kwamen juist vandaag, omdat ze denken dat het woensdag in Carré te druk zal worden. 
» RTV N-H
maandag 19 juli 2021, 10:55 uur
Woensdag gelegenheid afscheid nemen Peter R. de Vries
CrimesitePubliek en belangstellenden kunnen woensdag 21 juli afscheid nemen van Peter R. de Vries. Theater Carré in Amsterdam heeft zijn deuren opengesteld van 11.00 uur tot 20.00 uur voor iedereen die afscheid wil nemen van De Vries.
» Crimesite
zondag 18 juli 2021, 20:36 uur
Publiek kan woensdag in theater Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries
RTV RijnmondDe familie van Peter R. de Vries laat weten dat mensen komende woensdag afscheid van hem kunnen nemen. Dat kan in theater Carré in Amsterdam. Een dag later neemt de familie in besloten kring zelf afscheid van hun partner, vader, opa en vriend.
» RTV Rijnmond
zondag 18 juli 2021, 19:24 uur
Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries in Carré
RTV N-HIn Koninklijk Theater Carré kan het publiek aanstaande woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries. Dit is de wens van de familie en partner van De Vries, meldt RTL. Donderdag zal er in besloten kring afscheid worden genomen.
» RTV N-H
zondag 18 juli 2021, 19:07 uur
Woensdag afscheid van Peter R. de Vries in Carré voor publiek
NOSBelangstellenden kunnen komende woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries. Van 11.00 uur 's ochtends tot 20.00 uur 's avonds is in theater Carré in Amsterdam de gelegenheid om langs de baar te lopen en een korte groet te brengen, meldt RTL Boulevard.
» NOS
zondag 18 juli 2021, 19:07 uur
Mensen kunnen woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries
NOSIedereen die dat wil, kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries. Tussen 11.00 uur 's ochtends en 20.00 uur 's avonds is theater Carré in Amsterdam open. Daar kunnen mensen een laatste groet brengen.
» NOS
zondag 18 juli 2021, 19:03 uur
Woensdag publiek afscheid van Peter R. de Vries, donderdag in besloten kring
NU.nlHet is deze woensdag mogelijk om publiekelijk afscheid te nemen van Peter R. de Vries, laat RTL Boulevard namens de nabestaanden weten. Iedereen die afscheid wil nemen van De Vries, kan een korte groet brengen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Donderdag wordt in besloten kring afscheid genomen van de misdaadjournalist.
» NU.nl
zondag 18 juli 2021, 18:51 uur
Publiek kan woensdag in Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries
de TelegraafOp woensdag 21 juli kan het publiek afscheid nemen van De Vries, die donderdag aan de gevolgen van de schietpartij van vorige week overleed. Het afscheid vindt plaats in het Koninklijk Theater Carré aan de Amstel in Amsterdam
» de Telegraaf
zondag 18 juli 2021, 18:48 uur
Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries in Carré
de GelderlanderHet publiek kan aanstaande woensdag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afscheid nemen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die afgelopen donderdag op 64-jarige leeftijd overleed nadat hij op 6 juli was neergeschoten in Amsterdam.
» de Gelderlander
zondag 18 juli 2021, 18:48 uur
Publiek kan woensdag afscheid nemen van Peter R. de Vries in Carré
PZCHet publiek kan aanstaande woensdag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam afscheid nemen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die afgelopen donderdag op 64-jarige leeftijd overleed nadat hij op 6 juli was neergeschoten in Amsterdam.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV N-H
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Vries

28 november 12:45Honderden tips over vermiste Tanja Groen, '10 procent mogelijk interessant'
14 november 21:13Astrid Holleeder bezocht Peter R. de Vries in het ziekenhuis
29 oktober 07:42Connie Witteman weer gelukkig in de liefde
18 oktober 20:11Kamil E. vroeg zijn vrouw ’een Marokkaan’ te regelen voor een alibi
16 oktober 13:55Politie houdt rekening met meer aanslagen
15 oktober 12:24Tranen tijdens bijzonder eerbetoon Peter R. de Vries
21 september 14:00LIVE | Miljoenennota gepresenteerd, reacties stromen binnen
14 september 21:03Go Ahead Eagles neemt voor IJsselderby afscheid van Jeroen Veldmate
14 september 18:32'Rechtbank stond plichtmatig stil bij dood Peter R. de Vries'
14 september 13:37OM wil inzage in chatberichten kroongetuige Nabil B. inperken na lek
3 september 15:19Mercedes zet deur naar Formule 1 open voor Nyck de Vries: ‘Ik zal een overstap niet blokkeren’
3 september 09:33Nieuwe getuige in zaak Nicky Verstappen is Bekir E., de man die scholiere Humeyra doodde
2 september 15:28Gemeente Amsterdam wil in samenspraak met familie eerbetoon voor Peter R. de Vries
2 september 03:00Tekort van ruim 150 miljoen: 'Komende vijf jaar zit de politie onder zijn sterkte'
1 september 11:25Zoon Peter R. de Vries: ‘Hoopte deze brief nooit te hoeven openen’
31 augustus 21:28Stille tocht voor Tanja Groen trekt veel publiek: honderden mensen lopen mee
31 augustus 13:13GGD’er lekte uit coronadossiers BN’ers en ex-vriendinnen: ‘Ik was nieuwsgierig’
24 augustus 18:49Minister draagt onderzoek Peter R. de Vries over aan Onderzoeksraad
22 augustus 17:58Peter Schouten neemt tattoo van levensmotto Peter R. de Vries: ‘Ik kon het niet laten’
19 augustus 22:51'Politie kreeg tip over verdacht persoon die Peter R. de Vries volgde'
RSS.