menu
zoek

Nieuws Vriescheloo

Twee aanhoudingen na aantreffen drugslab Vriescheloo

dinsdag 5 november 2019, 16:49 uur

De politie heeft vannacht in een pand aan de Dijkweg in Vriescheloo een laboratorium voor de productie van synthetische drugs ontdekt. Tijdens de actie werden twee verdachten aangehouden. Een gespecialiseerd team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) gaat in de loop van de dag het drugslab ontmantelen.

Waar: Dijkweg in Vriescheloo

Aanhoudingen Naar aanleiding van rechercheonderzoek kregen wij het vermoeden dat er op deze locatie mogelijk een drugslaboratorium zou zijn. In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 november zijn wij het pand binnen getreden. In de schuur - die aan de woning vast zit - troffen we inderdaad en drugslaboratorium aan. Het bleek een in werking zijnde amfetamine lab te zijn. Wij hebben twee personen aangehouden die op dat moment in dat pand aanwezig waren. Het gaat om twee mannen van 34 en 36 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.   Onderzoek Na de aanhoudingen werd er onderzoek gedaan in het pand. Vannacht is het pand bewaakt en ook vandaag wordt er door het LFO (Landelijk Faciliteit Ontmanteling) onderzoek gedaan. Zij zullen het laboratorium ontmantelen. Het politieonderzoek gaat uiteraard door. Heeft u informatie of tips wat ons kan helpen bij het onderzoek? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermoedt u een drugslab? Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u hier: https://www.politie.nl/themas/aantreffen---vermoeden-drugslab.html#alinea-title-hoe-te-handelen-bij-aantreffen-van-een-mogelijk-drugslab


» Politie.nl


Kaart nieuws Vriescheloo. Locatie nieuws: Dijkweg
Dijkweg in Vriescheloo


dinsdag 5 november 2019, 15:05 uur
Drugslab opgerold in Vriescheloo: twee mannen aangehouden
Dagblad van het NoordenVRIESCHELOO - De politie heeft maandagnacht bij een inval in Vriescheloo een drugslab ontdekt in een boerderij aan de Dijkweg. Twee mannen van 34 en 36 zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden. De politie zegt meer aanhoudingen niet uit te sluiten.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 5 november 2019, 13:38 uur
Politie rolt drugslab op in Vriescheloo (update)
RTV NoordDe politie heeft maandagnacht een drugslab opgerold in Vriescheloo. Bij de actie zijn twee mannen van 34 en 36 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.
» RTV NoordFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Noord

Meer nieuws uit Vriescheloo

26 april 09:17Grote brand in woonboerderij Vriescheloo
10 februari 11:41De meubelkoning die graag het gras maaide
23 juli 14:48Almeerders de cel in voor drugslab in Groningen
17 april 15:05Advocaat: 'Er werd geschoten tijdens inval drugslab Vriescheloo'
11 november 06:20Garage uitgebrand, brandweer redt woonhuis
5 november 16:49Twee aanhoudingen na aantreffen drugslab Vriescheloo
10 oktober 16:23Politie rolt ondergrondse hennepkwekerij op
RSS.