menu
zoek

Nieuws Vught

Onderzoek naar conflict in Vught draait volop

zondag 1 augustus 2021, 14:04 uur

Na het conflict van gisterenmiddag aan de Wederiksingel heeft zich nog altijd geen slachtoffer bij ons gemeld. De drie verdachten die gisteren op de A12 werden aangehouden zitten nog vast. Zij zullen vandaag verhoord worden. Het zijn drie mannen van 21 en 23(2) jaar uit ’s-Gravenhage.

Waar: Madeliefstraat in Vught

Conflict Rond 15.00 uur gisterenmiddag kregen we door dat er een conflict had gespeeld tussen meerdere personen aan de Wederiksingel waarbij mogelijk ook zou zijn geschoten en iemand gewond was geraakt. Toen collega’s ter plaatse kwamen was er niemand meer aanwezig. Het incident riep de nodige vraagtekens op waarop we een onderzoek zijn gestart. In de omgeving van de Wederiksingel en de Madeliefstraat werd uitgebreid sporen onderzoek gedaan. Daarnaast hebben we met getuigen en buurtbewoners gesproken en werden verschillende camerabeelden opgevraagd en uitgekeken. Daaruit bleek dat er na het incident twee personenauto’s waren weggereden. Een van die auto’s werd later op de A12 gesignaleerd. Na het negeren van een stopteken en een korte achtervolging eindigde de auto van de verdachten in de vangrail. De verdachten werden door de collega’s van de Landelijke Eenheid aangehouden.  Alle drie de verdachten zijn inmiddels aan onze recherche overgedragen voor verder onderzoek.

Onderzoek Het onderzoek naar het conflict is nog volop bezig, daarin wordt ook onderzocht of er nu daadwerkelijk is geschoten. We weten dat er een jongeman gewond is geraakt nadat hij in het gezicht is geslagen. Hij is gewond de buurt is ingelopen en naar hem zijn we nog steeds op zoek. Ook naar de andere auto wordt nog gezocht. Neem contact op We willen uiteraard nog steeds heel graag met het slachtoffer spreken en hopen dat hij alsnog contact met ons opneemt. Zijn kant van het verhaal kan ons meer duidelijkheid geven in het onderzoek. Ook de oproep voor de buurt blijft staan: Heeft u zaterdagmiddag een jongeman van begin 20, met een licht getinte huidskleur in een donker trainingspak met blauwe tinten gewond door de straat zien lopen en hebben wij nog niet met u gesproken? Laat het ons dat weten via 0900-8844. Of heeft u andere belangrijke informatie voor ons? We horen het graag! Alle informatie is welkom.


» Politie.nl

Kaart nieuws Vught. Locatie nieuws: 51.64080 / 5.27659 Madeliefstraat
Madeliefstraat in Vught


zondag 1 augustus 2021, 15:02 uur
Politie roept slachtoffer geweldpleging Vught op zich te melden
de TelegraafNa het conflict zaterdagmiddag in Vught, dat er uiteindelijk toe leidde dat een auto op de vlucht voor de politie crashte op de A12 bij Zoetermeer, heeft zich nog altijd geen slachtoffer gemeld. Dat meldt de politie zondag. De drie zaterdag op de A12 aangehouden verdachten zitten nog vast. De mannen van 21 en 23 uit Den Haag worden zondag verhoord.
» de Telegraaf
zondag 1 augustus 2021, 14:52 uur
Slachtoffer van heftig conflict in Vught heeft zich nog steeds niet gemeld
Omroep BrabantHet slachtoffer van een heftige ruzie aan de Wederiksingel in Vught zaterdagmiddag heeft zich nog altijd niet gemeld. Dat meldt de politie zondag. Bij het conflict zijn mogelijk schoten gelost.
» Omroep Brabant
zondag 1 augustus 2021, 14:26 uur
Drie Hagenaren vast voor incident in Vught, gewonde man nog altijd zoek
Brabants DagbladVUGHT - De drie mannen die zaterdagmiddag na een wilde achtervolging op de A12 bij Zoetermeer zijn aangehouden, zitten nog vast. Het gaat om een man van 21 en twee mannen van 23 jaar uit Den Haag. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een incident eerder die dag in Vught.
» Brabants Dagblad
zondag 1 augustus 2021, 14:26 uur
Drie Hagenaren vast voor incident in Vught, gewonde man nog altijd zoek
PZCDe drie mannen die zaterdagmiddag na een wilde achtervolging op de A12 bij Zoetermeer zijn aangehouden, zitten nog vast. Het gaat om een man van 21 en twee mannen van 23 jaar uit Den Haag. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een incident eerder die dag in Vught.
» PZC
zaterdag 31 juli 2021, 22:13 uur
Geschoten of geslagen? Er is in ieder geval bloed; Vught in de ban van ‘incident’
BN DeStemVUGHT - Bij bewoners van de Madeliefstraat in Vught zit de schrik er best in. Op het parkeerplaatsje aan het begin van de straat is zaterdagmiddag ‘iets’ gebeurd. Niemand weet precies wat, maar er is een bloedspoor en het politieonderzoek duurt tot in de avond. ,,Dit is geen prettig idee hoor, de buurt verandert.”
» BN DeStem
zaterdag 31 juli 2021, 22:05 uur
Geschoten of geslagen? Er is in ieder geval bloed; Vught in de ban van ‘incident’
Brabants DagbladVUGHT - Bij bewoners van de Madeliefstraat in Vught zit de schrik er best in. Op het parkeerplaatsje aan het begin van de straat is zaterdagmiddag ‘iets’ gebeurd. Niemand weet precies wat, maar er is een bloedspoor, een link met een gecrashte auto op de A12 en het politieonderzoek duurt tot in de avond.
» Brabants Dagblad
zaterdag 31 juli 2021, 21:01 uur
Nieuwsoverzicht | Muziekschool blijkt illegaal bordeel - Boete dreigt voor kermis in eigen tuin
Brabants DagbladNa een vechtpartij en mogelijke schietpartij in Vught, zijn vanmiddag drie mannen met hun auto achtervolgd door de politie. Ze crashten bij Zoetermeer op de snelweg. Het slachtoffer in de zaak is gewond, maar nog altijd zoek.
» Brabants Dagblad
zaterdag 31 juli 2021, 18:29 uur
Zware crash na vlucht voor politie op A12: drie inzittenden aangehouden
de TelegraafOp de A12 in de richting van Den Haag is bij Zoetermeer rond 15.30 uur een auto tegen de vangrail gecrasht waarvan de bestuurder op de vlucht ging na een stopteken van de politie. Die was naar de auto op zoek na een melding van een ruzie in Vught, eerder op de middag. De drie inzittenden zijn door gewapende agenten aangehouden.
» de Telegraaf
zaterdag 31 juli 2021, 17:53 uur
Mogelijk geschoten in Vught, drie verdachten achtervolgd en gecrasht op A12 bij Zoetermeer
BN DeStemVUGHT - Na een ‘incident’ in Vught is zaterdagmiddag een vluchtauto achtervolgd en uiteindelijk gecrasht op de A12 bij Zoetermeer. Drie inzittenden werden midden op de snelweg ingerekend. Getuigen spraken van een mogelijke schietpartij in Vught, maar de politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
» BN DeStem
zaterdag 31 juli 2021, 17:16 uur
Auto tegen vangrail na achtervolging door politie en ruzie in Vught
Omroep BrabantIn de Madeliefstraat in Vught hebben zaterdagmiddag een aantal mensen het met elkaar aan de stok gekregen. Er zou ook geschoten zijn, maar dit kan volgens de politie nog niet bewezen worden. Wel kon ze bevestigen dat de drie inzittenden van een wagen die later deze middag op de snelweg A12 bij Zoetermeer tegen een vangrail was gereden, bij het conflict betrokken zouden zijn geweest.
» Omroep Brabant
zaterdag 31 juli 2021, 15:08 uur
Mogelijk geschoten in Vught, drie verdachten achtervolgd en gecrasht op A12
Brabants DagbladVUGHT - Na een ‘incident’ in Vught is zaterdagmiddag een vluchtauto achtervolgd en uiteindelijk gecrasht op de A12 bij Zoetermeer. Drie inzittenden werden midden op de snelweg ingerekend. Getuigen spraken van een mogelijke schietpartij in Vught, maar de politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
» Brabants Dagblad
zaterdag 31 juli 2021, 15:08 uur
Mogelijk geschoten in Vught, drie verdachten achtervolgd en gecrasht op A12 bij Zoetermeer
de GelderlanderVUGHT - Na een ‘incident’ in Vught is zaterdagmiddag een vluchtauto achtervolgd en uiteindelijk gecrasht op de A12 bij Zoetermeer. Drie inzittenden werden midden op de snelweg ingerekend. Getuigen spraken van een mogelijke schietpartij in Vught, maar de politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Vught

23 april 12:20Kankerverwekkende 'kwartsstenen' in Vught: hoe schadelijk zijn ze echt?
22 april 08:34Man ontwijkt kat en botst tegen bord dat waarschuwt voor overstekende dieren
21 april 15:49Bijzonder schouwspel op de A2: automobilisten moeten bank ontwijken
19 april 11:36Opvolger van Peter Gillis in Nederland bekend: 41-jarige Brabander neemt exploitatie over
18 april 15:45Nepagent overvalt woning in Vught
14 april 19:30Vughtse hockeysters zijn riante uitgangspositie kwijt
28 maart 18:39Man raakt ernstig gewond bij verkeersruzie, op hoofd geslagen met wielsleutel
25 maart 11:01Vrachtwagenchauffeur ramt bomen naast weg, cabine aan gruzelementen
23 maart 14:48Protest tegen plan voor hergebruik SS-gevangenis in Vught
22 maart 09:33Rookontwikkeling bij schuurbrand
19 maart 13:55Gevonden granaat bij basisschool en sportpark in Vught blijkt een ‘oefengranaat’
10 maart 19:54Waarschuwingsschoten gelost op de A2 bij arrestatie duo
6 maart 20:10Jongensdroom spat uiteen: failliete Eysing was een vriendenclub: ‘Dit is heel pijnlijk’
24 februari 11:01Het is verdomd lastig om je recht te halen als je laaggeletterd bent
23 februari 18:48Flinke vertraging na ongeval op snelweg A2 bij Boxtel
22 februari 17:1010 jaar cel voor vader die dochtertje van 4 maanden doodde
17 februari 18:37In het ‘Gooi van het zuiden’ wachten liefst 27 miljoenenwoningen op een nieuwe eigenaar
13 februari 12:39Grote pelikaan vlucht uit Belgische dierentuin en maakt ritje in Brabantse golfkar
2 februari 10:03Vier ongelukken per maand: tijdelijke maatregelen moeten N65 veiliger maken
23 januari 13:21Busje botst op vrachtwagen bij verkeerslichten op N65 in Vught
RSS.