menu
zoek

Nieuws Waarde

Meerdere overtredingen geconstateerd tijdens controle

dinsdag 2 november 2021, 14:17 uur

Op de A58 bij Waarde werd maandagavond rond 22.15 uur een auto gecontroleerd door de politie. De bestuurder kon zich niet legitimeren, had geen geldig rijbewijs, bleek nog een openstaande boete te moeten betalen en reed onder invloed van amfetamine.

De auto werd door de politie aan de kant van de weg gezet bij een tankstation. Tijdens het gesprek dat een agent met de bestuurder had, kreeg hij het vermoeden dat de 46-jarige inwoner van Roosendaal onder invloed was van drugs. Een speekseltest wees uit dat dat vermoeden gerechtvaardigd was. De test sloeg positief uit op het gebruik van amfetamine. De bestuurder bleek ook nog een gebruikershoeveelheid op zak te hebben. Hij heeft daar afstand van gedaan en het is vernietigd. Geen rijbewijs, onder invloed en openstaande boetes Bij controle van de papieren van de automobilist bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook kon de man zich op geen enkele manier legitimeren. Voor die feiten krijgt hij een bekeuring. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau zodat kon worden aangetoond dat hij was wie hij zei dat hij was. Daar bleek er nog een boete van 240 euro voor hem open te staan. Die heeft hij meteen betaald. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Er is een bloedmonster van hem afgenomen door een arts. Dat wordt onderzocht door het NFI. Vanwege het rijden onder invloed kreeg hij een rijverbod van 24 uur. Inbrekerswerktuig op zak De auto waar de Roosendaler in reed is op last van de officier van justitie buiten gebruik gesteld vanwege andere niet betaalde boetes. In zijn auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Dat is in beslag genomen en wordt vernietigd. Ook hiervoor krijgt de man een bekeuring. In de Algemene Plaatselijke Verordening staat namelijk dat je dit niet bij je mag hebben in de voor de nachtrust bestemde tijd.


» Politie.nl


Kaart nieuws Waarde. Locatie nieuws: 51.41017 / 4.07336


dinsdag 2 november 2021, 16:45 uur
Bestuurder onder invloed van A58 gehaald, meerdere overtredingen komen aan het licht
Omroep ZeelandOp de A58 bij Waarde is gisteravond een bestuurder aangehouden. De 46-jarige man uit Roosendaal kon zich niet legitimeren, had geen geldig rijbewijs, bleek nog een openstaande boete te moeten betalen, reed onder invloed van speed en had inbrekerswerktuig in zijn auto liggen.
» Omroep Zeeland
dinsdag 2 november 2021, 16:01 uur
Roosendaalse automobilist begaat waslijst aan overtredingen
BN DeStemWAARDE/ROOSENDAAL - Een 46-jarige man uit Roosendaal die maandagavond op de A58 bij Waarde door de politie aan de kant werd gezet, bleek een goede ‘vangst’.
» BN DeStem
dinsdag 2 november 2021, 14:45 uur
Automobilist begaat waslijst aan overtredingen
PZCWAARDE - Een 46-jarige man uit Roosendaal die maandagavond op de A58 bij Waarde door de politie aan de kant werd gezet, bleek een goede ‘vangst'. De bestuurder kon zich niet legitimeren, had geen geldig rijbewijs, bleek nog een openstaande boete te moeten betalen en reed onder invloed van amfetamine. In de auto bleek ook nog inbrekersgereedschap te liggen.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: PZC

Meer nieuws uit Waarde

2 november 16:45Bestuurder onder invloed van A58 gehaald, meerdere overtredingen komen aan het licht
12 oktober 13:05Man met tienduizend euro op zak gearresteerd voor witwassen
24 augustus 12:14Dronken man waggelt over vluchtstrook A58
8 augustus 19:03Waarde cryptomunten met sprongen omhoog, ondanks vrees voor strengere Amerikaanse regels
4 maart 13:30Zo gevaarlijk zijn koekenpannen voor jou, het milieu en de vogels
25 januari 10:05Voor het eerst file in Zeeuws dorp: allemaal in de rij voor hamburgers en pizza
11 januari 07:44Waarde bitcoin duikt omlaag na recordstijging
8 januari 00:32Brand legt schuur in Waarde in de as
8 december 00:24Vrachtwagen met suikerbieten gekanteld
4 december 11:1450 jerrycans met mogelijk drugsafval gevonden in Waarde
24 november 09:15Waarde olie- en gasreserves keldert van 169 naar minder dan 8 miljard euro
28 april 09:30Beschonken bestuurder rijdt van de weg bij Waarde
18 juli 15:08Twee mannen opgepakt met harddrugs op zak
28 februari 12:22Aangespoeld lichaam Waarde is Filipijnse vermiste matroos
RSS.