menu
zoek

Nieuws Waskemeer

Auto te water, meerdere gewonden waarvan twee ernstig

maandag 24 juli 2017, 09:32 uur

Bij een ongeval zondagavond 23 juli waarbij een auto te water raakte op de Compagnonsweg in Waskemeer waren zes mensen betrokken.

Waar: Compagnonsweg in Waskemeer

 Alle zes werden naar het ziekenhuis gebracht, vier van hen, een 9-jarige jongetje en zijn 40-jarige moeder (beiden uit Leeuwarden), een 19-jarig meisje uit Haulerwijk en haar 19-jarige vriend uit Groningen, tevens de bestuurder, moesten blijven. De andere twee, een 32-jarige vrouw en een 15-jarige jongen, beiden uit Drachten konden na controle weer naar huis. De 9-jarige en het 19-jarig meisje  liggen in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. Verschillende buurtbewoners hebben de hulpverleningsdiensten meegeholpen om de inzittenden uit het water te halen. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De politie heeft met meerdere mensen ter plekke gesproken. Bent u getuige geweest van het ongeval, heeft u geholpen om de inzittenden uit het water te halen en heeft u nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. 

Verkeer in Waskemeer

» Politie.nl


Kaart nieuws Waskemeer. Locatie nieuws: 53.05638 / 6.28137 Compagnonsweg


maandag 24 juli 2017, 11:15 uur
Groninger zat achter stuur bij ernstig ongeluk Friesland
RTV NoordDe auto die zondagavond in een vaart belandde in het Friese Waskemeer, bij Bakkeveen, werd bestuurd door een negentienjarige Stadjer. Dat meldt de politie maandagmorgen. De man ligt nog in het ziekenhuis.
» RTV Noord
maandag 24 juli 2017, 09:19 uur
Toestand jongste inzittenden zorgelijk na ongeluk Waskemeer
Leeuwarder CourantWASKEMEER - Vier inzittenden van een auto die te water was geraakt in Waskemeer zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De politie noemde de toestand van twee jonge slachtoffers, een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, zorgelijk.
» Leeuwarder Courant
maandag 24 juli 2017, 06:58 uur
Update: Te water geraakte auto in Waskemeer werd bestuurd door Groninger
Dagblad van het NoordenOp de Compagnonsweg in Waskemeer in Friesland raakte zondagavond een auto met zes personen te water. De auto werd bestuurd door een 19-jarige Groninger.
» Dagblad van het Noorden
zondag 23 juli 2017, 21:37 uur
Toestand 9-jarige jongen zorgelijk na ongeluk Waskemeer
Hart van NederlandVier inzittenden van een auto die te water was geraakt in het Friese Waskemeer zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De politie noemde de toestand van twee jonge slachtoffers, een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, zorgelijk. In totaal zaten zes mensen in de auto.
» Hart van Nederland
zondag 23 juli 2017, 21:30 uur
Toestand jongen (9) en meisje (19) na ongeluk Friesland zorgelijk
de StentorVier inzittenden van een auto die te water was geraakt in het Friese Waskemeer zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De toestand van twee van hen is zorgelijk, meldt de politie.  Het gaat om een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk. 
» de Stentor
zondag 23 juli 2017, 21:30 uur
Toestand jongen (9) en meisje (19) na ongeluk Friesland zorgelijk
BN DeStemVier inzittenden van een auto die te water was geraakt in het Friese Waskemeer zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De toestand van twee van hen is zorgelijk, meldt de politie.  Het gaat om een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk. 
» BN DeStem
zondag 23 juli 2017, 21:30 uur
Toestand jongen (9) en meisje (19) na ongeluk Friesland zorgelijk
de GelderlanderVier inzittenden van een auto die te water was geraakt in het Friese Waskemeer zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De toestand van twee van hen is zorgelijk, meldt de politie.  Het gaat om een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk. 
» de Gelderlander
zondag 23 juli 2017, 20:03 uur
Auto te water in Waskemeer
de TelegraafUPDATE 23.45 uur - Vier inzittenden van een auto die te water was geraakt in Waskemeer (Friesland) zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De politie noemde de toestand van twee jonge slachtoffers, een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, zorgelijk.
» de Telegraaf
zondag 23 juli 2017, 19:49 uur
Auto te water bij Waskemeer
Leeuwarder CourantIn het water bij de Compagnonsweg in Waskemeer is zondagavond een auto te water geraakt.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Noord
Foto: Politie.nl
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Waskemeer

26 maart 09:55Update: Slachtoffer botsing Waskemeer is man (55) uit Hoornsterzwaag
27 juli 15:56Politie zoekt specifieke getuige van ongeluk Waskemeer
24 juli 11:15Groninger zat achter stuur bij ernstig ongeluk Friesland
RSS.