menu
zoek

Nieuws Waskemeer

Politie zoekt specifieke getuige in onderzoek ongeval Waskemeer

donderdag 27 juli 2017, 14:53 uur

Het onderzoek naar het ongeval in Waskemeer afgelopen zondag 23 juli loopt nog. De oorzaak waardoor de auto in het water is gereden is nog niet bekend. De politie is op zoek naar een specifieke getuige.

Signalement
De mogelijke getuige klopte na het ongeval bij een van de omwonenden aan en vroeg om een tractor om de auto uit het water te trekken. Volgens de omwonenden had de man gezegd dat hij had gezien dat de auto het water was ingereden. De man zou ongeveer 50 jaar zijn en 1.80 mtr. Hij had een blanke huidskleur, donkerblond golvend haar. Hij droeg een driekwart grijze jas en een broek in dezelfde kleur. Hij sprak vermoedelijk de Friese taal. Hij fietste mogelijk op een (leger)groene damesfiets.  

Contact
Bent u de getuige die hierboven door de omwonenden wordt omschreven en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij willen graag in contact komen met u. U kunt bellen via 0900-8844.  

Verkeer in Waskemeer

» Politie.nl


Kaart nieuws Waskemeer. Locatie nieuws: 53.06048 / 6.29312


donderdag 27 juli 2017, 15:56 uur
Politie zoekt specifieke getuige van ongeluk Waskemeer
Leeuwarder CourantWASKEMEER - De politie is op zoek naar een man die mogelijk getuige was van het ongeval in Waskemeer, waarbij afgelopen zondag zes mensen gewond raakten.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Waskemeer

26 maart 09:55Update: Slachtoffer botsing Waskemeer is man (55) uit Hoornsterzwaag
27 juli 15:56Politie zoekt specifieke getuige van ongeluk Waskemeer
24 juli 11:15Groninger zat achter stuur bij ernstig ongeluk Friesland
RSS.