menu
zoek

Nieuws Wassenaar

Tweede slachtoffer ongeval alsnog overleden

maandag 12 februari 2018, 10:23 uur

Het tweede slachtoffer van het ongeval in Wassenaar is zondagavond 11 februari alsnog overleden. Over de gezondheidstoestand van de man ontstond zondag 11 februari onduidelijkheid toen de politie enkele uren na het ongeval informatie binnen kreeg dat beide slachtoffers van het ongeval waren overleden.

De hulpdiensten kregen zondag om 03.15 uur een melding dat op vakantie- en attractiepark ‘Duinrell’ een auto te water was geraakt. Agenten die een onderzoek instelden, zagen inderdaad een auto in het water liggen. Duikers van de brandweer hielpen een persoon, die zelfstandig uit het voertuig wist te komen, op de kant en haalden uit het voertuig twee andere personen. Ambulancepersoneel vervoerde de drie slachtoffers onmiddellijk naar verschillende ziekenhuizen. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie begon direct met het instellen van een onderzoek naar de oorzaak van dit incident. De brandweer haalde het voertuig met een kraan uit het water.

Aanhouding
In een ziekenhuis hielden agenten de man aan die zelfstandig uit het voertuig wist te komen. De verdachte, een 28-jarige man zonder vaste woon- en of verblijfplaats, is mogelijk de bestuurder van het voertuig geweest.

Overlijden
Eén van de mannen, een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed zondagochtend in het ziekenhuis. Het tweede slachtoffer, een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed in de nacht van zondag 11 op maandag 12 februari. De verdachte heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten, zit nog vast voor verhoor en wordt deze week voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Verkeer in Wassenaar

» Politie.nl


Kaart nieuws Wassenaar. Locatie nieuws: 52.14666 / 4.38914


zondag 11 februari 2018, 17:59 uur
Een slachtoffer overleden na ongeval Wassenaar
Politie.nlIn het onderzoek naar het ongeval in Wassenaar dat op zondagochtend 11 februari op vakantie- en attractiepark ‘Duinrell’ plaatsvond is een slachtoffer overleden en ligt een slachtoffer in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Eerder werd bericht dat twee slachtoffers overleden zouden zijn.
Agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de politie die het ongeval onderzoeken, kregen informatie binnen dat twee slachtoffers, die in kritieke toestand naar verschillende ziekenhuizen waren overgebracht, waren overleden. Op zondagmiddag bleek deze informatie niet juist te zijn. Een van de slachtoffers ligt nog in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Het andere slachtoffer is overleden.  

Onderzoek
Agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de politie deden de hele zondag onderzoek naar het incident met de bedoeling de oorzaak van het ongeval te achterhalen. 

Verkeer in Wassenaar
» Politie.nl
maandag 12 februari 2018, 11:24 uur
Tweede slachtoffer ongeval Wassenaar alsnog overleden
Hart van NederlandDe 47-jarige man die zondag bij een auto-ongeluk op het terrein van attractiepark Duinrell in Wassenaar zwaargewond raakte, is zondagavond alsnog overleden. Dat meldt de politie maandag. Zondagochtend bezweek de tweede inzittende van de auto, een man van 36, al aan zijn verwondingen.
» Hart van Nederland
maandag 12 februari 2018, 10:48 uur
Tweede slachtoffer auto-ongeval Duinrell overleden
NU.nlHet tweede slachtoffer van het auto-ongeval op het terrein van Duinrell in Wassenaar is zondagavond overleden. De 47-jarige man verkeerde sinds het ongeval al in kritieke toestand.
» NU.nl
maandag 12 februari 2018, 10:29 uur
Tweede slachtoffer auto-ongeluk Duinrell overleden
Omroep WestHet zwaargewonde slachtoffer van een auto-ongeluk in Wassenaar is overleden. De man (47) raakte gewond nadat de auto in de nacht van zaterdag op zondag in het water belandde bij attractiepark Duinrell. In de auto zaten drie mannen. Een ander slachtoffer (36) overleed zondagochtend in het ziekenhuis.
» Omroep West
zondag 11 februari 2018, 18:40 uur
Dode en zwaargewonde nadat auto in water belandde bij Duinrell
Omroep WestEen van de drie mannen die in de auto zaten die zondagochtend in het water belandde bij attractiepark Duinrell in Wassenaar is in het ziekenhuis overleden. Twee andere mannen die ook in de auto zaten raakten gewond, een van hen is er slecht aan toe. Eerder meldde de politie dat twee van de drie inzittenden zouden zijn overleden, maar dat blijkt niet te kloppen.
» Omroep West
zondag 11 februari 2018, 18:10 uur
Dode na auto te water op terrein Duinrell
NU.nlEen man is overleden en een ander verkeert in kritieke toestand, nadat zij op zondagochtend in Wassenaar met een auto in het water terechtkwamen. Het, vermoedelijk eenzijdige, ongeval gebeurde op het terrein van vakantie- en attractiepark Duinrell. 
» NU.nl
zondag 11 februari 2018, 14:25 uur
Twee doden na auto te water op terrein Duinrell
NU.nlTwee mannen zijn in het ziekenhuis overleden nadat zij eerder zondagochtend in Wassenaar met een auto in het water waren terechtgekomen. Het, vermoedelijk eenzijdige, ongeval gebeurde op het terrein van vakantie- en attractiepark Duinrell. 
» NU.nl
zondag 11 februari 2018, 14:01 uur
Twee doden nadat auto in water belandde bij Duinrell
Omroep WestTwee mannen die in de auto zaten die zondagochtend vroeg in het water belandde bij een parkeerplaats in Duinrell in Wassenaar zijn in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie.
» Omroep West
zondag 11 februari 2018, 08:42 uur
Auto te water bij Duinrell, drie gewonden
Hart van NederlandDrie mensen zijn zondagochtend in het ziekenhuis beland nadat ze met hun auto in Wassenaar te water waren geraakt. Dat gebeurde op het terrein van attractiepark Duinrell. De brandweer haalde de drie mensen uit het water, alsook het voertuig. Ze zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt wat er precies is […]
» Hart van Nederland
zondag 11 februari 2018, 07:47 uur
Auto in water op afgesloten parkeerplaats Duinrell
Omroep WestDrie mensen zijn zondagochtend in het ziekenhuis beland nadat ze met hun auto in Wassenaar te water waren geraakt. Dat gebeurde op een parkeerterrein van attractiepark Duinrell.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Wassenaar

6 mei 14:54Video: Proefrit Ferrari eindigt met ongeluk in berm N44
8 april 08:09Uitslaande brand in pand van surfclub
29 december 15:52Auto raakt van de weg belandt op de kop in sloot
23 november 21:59Kopen Zonder Kijken-bouwer Bob stopt 2 ton in verrot pand in Wassenaar: ‘Leukste huis ooit’
18 november 08:17Voor spotprijs wonen in dit snoepige huisje op heus Wassenaars landgoed
30 augustus 07:15Terrorisme in Nederland: Bezetting Indonesische ambassade 1970 was eerste daad
13 juni 08:32Grote brand in schuur bij boederij
11 juni 09:34Hagenaar (36) aangehouden voor woninginbraken Wassenaar
16 mei 20:47Slang duikt op in rodelbaan Duinrell
21 februari 12:00Inwoners Den Haag en Wassenaar ontvangen afpersingsbrieven
8 oktober 17:01Lichaamsdelen mogelijk vermoorde Dennis Abbas (42) op strand gevonden
14 september 12:16Bijna duizend asielzoekers tijdelijk op landgoed Duinrell
24 augustus 12:10Auto's letterlijk op elkaar op N440 bij Wassenaar: 'meerdere gewonden'
25 juli 08:31Voormalige 'Koninklijke' dienstwoning op De Horsten verkocht
22 juli 09:34Omgekomen zwemmers Den Haag zijn Duits en Pools
19 juli 18:59Laatste basisschooldag voor prinses Ariane
30 juni 09:29Duinen Wassenaar walhalla voor zeldzame plantensoorten
19 april 18:20Buren worden van de koning? Voor 1,5 ton woon je in dit huisje op landgoed De Horsten
29 januari 18:06Man vast voor chanteren vrouw met naaktfoto's
17 januari 22:39'Politie onderzoekt ontvoering bij residentie Koeweit'
RSS.