menu
zoek

Nieuws Wassenaar

Nederland - Brute woningoveral Wassenaar in Opsporing Verzocht

dinsdag 25 oktober 2022, 14:39 uur

In Opsporing Verzocht aandacht voor de woningoverval op 24 oktober in Wassenaar. Drie gewapende mannen met bivakmutsen drongen een woning aan de Konijnenlaan binnen en overmeesterden de 72-jarige bewoonster en drie medewerkers van een schildersbedrijf die daar aan het werk waren. De mannen doorzochten de woning en gingen er met hun buit in de bestelbus van het schildersbedrijf vandoor.

Waar: Konijnenlaan in Wassenaar

De bestelbus is later op de dag teruggevonden op de Menkenlaan. Dit ligt op enkele kilometers van de plek waar de woningoverval plaatsvond. In en rondom de woning aan de Konijnenlaan en op de vindplaats van de bestelbus op de Menkenlaan deed de politie een uitgebreid sporenonderzoek. De politie is op zoek naar drie mannelijke verdachten. Allen waren ze in het zwart gekleed en hadden bivakmutsen over het hoofd getrokken. Alle zaken in deze uitzending op een rij: Wassenaar - woningoverval Rotterdam - woningoverval en gijzeling Westdorpe/ Sas van Gent - beroving van vrachtwagenchauffeurs Apeldoorn - diefstal juwelier Den Haag - cybercrime Amsterdam en Rotterdam - explosies Apeldoorn - woninginbraak Oost-Nederland - bankpasfraude IS-misdrijven Nederlanders tegen Yezidi’s Daarnaast wordt een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending van 18 oktober. In het programma is er nog aandacht voor Camera in Beeld. Dat is een systeem van de politie waar burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera(‘s) kunnen aanmelden. Onderaan dit bericht staat het online aanmeldformulier. Uitzending Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 25 oktober, rond 20.30 uur op NPO1. Woensdag rond 13.20 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1.


» Politie.nl

Kaart nieuws Wassenaar. Locatie nieuws: 52.12210 / 4.36350 Konijnenlaan
Konijnenlaan in Wassenaar


maandag 24 oktober 2022, 14:56 uur
Politie zoekt getuigen gewapende overval Wassenaar
Politie.nlIn de ochtend van maandag 24 oktober heeft er op de Konijnenlaan in Wassenaar een gewapende overval plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar drie verdachten.
De politie kreeg maandag even voor 9:30 uur de melding dat drie gewapende mannen een woning waren binnengedrongen op de Konijnenlaan in Wassenaar. De 72-jarige bewoonster van het huis en drie personen van een schildersbedrijf die in de woning aanwezig waren werden onder dwang vastgebonden. De verdachten zijn vervolgens het huis doorgegaan en met diverse waardevolle spullen vertrokken. De verdachten hebben voor hun vlucht gebruikt gemaakt van de bestelbus van het schildersbedrijf dat aan het werk was bij de woning. Deze bus is later op de dag teruggevonden op de Menkenlaan in Wassenaar, op enkele kilometers afstand van de plek van waar de woningoverval plaatsvond. Zowel in en rondom de woning als op de vindplaats van de bestelbus is onderzoek gedaan door de politie. Signalement verdachten  De politie is op zoek naar drie mannelijke verdachten. Allen waren ze in het zwart gekleed en hadden bivakmutsen over het hoofd getrokken. Heeft u meer informatie over de daders of kunt u op een andere manier hulp bieden bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Deurbelcamera's of dashcambeelden  De politie komt ook graag met mensen die camerabeelden hebben en/of gebruik maken van een deurbelcamera en in de buurt van de Konijnenlaan of de Menkenlaan in Wassenaar woonachtig zijn. Maakt u gebruik van dashcambeelden en was u op maandagochtend in de buurt van de plek van de woningoverval of de vindplaats van de bestelbus? Ook dan komen we graag met u in contact. Deel u beelden via onderstaand contactformulier of bel 0900-8844.

» Politie.nl
dinsdag 25 oktober 2022, 14:11 uur
Schilders krijgen pistool op zich gericht tijdens woningoverval: 'Ik dacht, dit is het dan'
Omroep West'Help, help', schreeuwt de bewoonster van een woning aan de Konijnenlaan in Wassenaar. Enkele seconden later krijgen twee schilders, die in de woning aan het werk zijn, een pistool op zich gericht. De mannen komen af op het lawaai uit de keuken. 'Je zit minutenlang in doodsangst en denkt: dit is het dan.'
» Omroep West
maandag 24 oktober 2022, 16:09 uur
Mannen met bivakmutsen binden vrouw (72) vast bij overval in miljoenenvilla
Brabants DagbladDrie gewapende overvallers hebben maandagochtend een 72-jarige vrouw vastgebonden in haar miljoenenvilla aan de Konijnenlaan in Wassenaar. De verdachten haalden waardevolle spullen uit haar huis en vluchtten daarna in een gestolen busje van een schildersbedrijf.
» Brabants Dagblad
maandag 24 oktober 2022, 16:00 uur
Drie gewapende overvallers binden vrouw (72) en schilders vast in villa
Omroep WestDe 72-jarige bewoonster van een woning aan de Konijnenlaan in Wassenaar is, samen met drie schilders die in haar huis aan het werk waren, vastgebonden tijdens een overval. Drie gewapende mannen gingen er met diverse waardevolle spullen en de bestelbus van de schilders vandoor.
» Omroep West
maandag 24 oktober 2022, 15:55 uur
Bewoonster (72) vastgebonden bij gewapende overval in Wassenaar
CrimesiteBij een villa op de Konijnenlaan in Wassenaar heeft maandagochtend een gewapende overval plaatsgevonden. De 72-jarige bewoonster en drie schilders die in de woning aan het werk waren zijn daarbij vastgebonden. De drie verdachten gingen er vandoor met waardevolle spullen.
» Crimesite
maandag 24 oktober 2022, 11:59 uur
Gewapende overvallers dringen woning binnen in een van de duurste straten van het land
de GelderlanderDrie gewapende overvallers zijn maandagochtend een woning aan de Konijnenlaan in Wassenaar binnengedrongen. De verdachten zijn gevlucht in een gestolen busje van een schildersbedrijf.
» de Gelderlander
maandag 24 oktober 2022, 09:25 uur
Overvallers vluchten weg met bestelbus
HardnieuwsWASSENAAR - Maandagmorgen 24 oktober rond 09.25 uur heeft een overval plaatsgevonden op een woning aan de Konijnenlaan in Wassenaar.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Wassenaar

9 januari 19:01Man (22) opgepakt op verdenking van oplichting 83-jarige man voor ruim 230.000 euro
22 november 14:08Bewoners zien vlammen uit dak slaan: 'Het werd steeds heftiger'
20 oktober 19:53Zeven explosies binnen veertien uur
30 augustus 18:03Bewoonster verdacht van brandstichting in eigen woning in Wassenaar
26 juli 14:20Explosie in voortuin woning Wassenaar
12 juli 11:06Gevonden lichaam op strand is van vermiste minderjarige zwemmer
26 juni 08:00De nacht die Briza en Thanassis boekten omdat ze samen verder wilden, werd haar laatste
23 juni 14:36Máxima koopt haar sokken en T-shirts bij de Zeeman: ‘Ik kom er heel vaak’
24 mei 14:13Hennepkwekerij met ruim 600 planten aangetroffen in woning
2 mei 12:22Lichaam vermiste man (78) uit Wassenaar gevonden in Egmond aan Zee
2 december 13:41Man (19) uit Groningen aangehouden na straatroof Wassenaar
1 november 20:23Man misbruikt meisje (8) in sm-relatie met minnares
25 oktober 14:39Nederland - Brute woningoveral Wassenaar in Opsporing Verzocht
12 september 17:25Duinrell vangt komende winter ruim 900 asielzoekers op
11 augustus 11:3222-jarige man mishandeld na ruzie
8 juli 15:57Brand in duingebied nabij pretpark Duinrell onder controle
30 mei 09:55Verwarde vrouw op dak houdt buurt wakker in Wassenaar
2 mei 20:10Dode en gewonde in woning Wassenaar
7 april 21:56Politie waarschuwt voor giftige frikandellen in Wassenaar
4 januari 16:35Dode vrouw in hotelkamer: gasten zagen stel ruziemaken op parkeerplaats
RSS.