menu
zoek

Nieuws Watergang

Twee mannen aangehouden na diefstal boot

woensdag 11 januari 2017, 11:08 uur

Twee mannen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden na de diefstal van een boot. Een getuige had gezien dat een boot een ander bootje sleepte. Dat was in het water langs de Schouw in Watergang.

Gezien het tijdstip, rond 04.00 uur, vond de getuige dit vreemd en belde de politie. Agenten zagen de boten korte tijd later varen over het Noord-Hollands kanaal in de richting van Amsterdam. De twee mannen in de slepende boot reageerde niet op aanroepen en gingen er vandoor. Uiteindelijk werd het tweetal aan de kant, in Amsterdam, aangehouden met behulp van een politiehelikopter. Deze verleende assistentie vanuit de lucht. De mannen, een 50-jarige Amsterdammer en een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn meegenomen voor verhoor. De boten zijn voor onderzoek in beslag genomen. Onderzoek moet uitwijzen waar de diefstal heeft plaats gevonden. 2017007657 

Diefstal/Heling in Watergang

» Politie.nl
woensdag 11 januari 2017, 11:46 uur
Bootdieven Watergang met behulp van politieheli opgepakt in Amsterdam
Noordhollands DagbladWATERGANG - Twee mannen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op het Noord-Hollands Kanaal. Ze werden door een getuige in Watergang betrapt met een gestolen boot en konden later in Amsterdam worden aangehouden.
» Noordhollands DagbladMeer nieuws uit Watergang

22 juli 13:52Motorrijder (46) omgekomen na frontale botsing op auto
12 maart 22:56Uitverkocht theater viert feest met Edwin en Blanche
30 januari 13:15De Kromme Watergang beste visrestaurant van Nederland
17 januari 20:11De Kromme Watergang wint award beste visrestaurant (video)
11 januari 11:46Bootdieven Watergang met behulp van politieheli opgepakt in Amsterdam
RSS.