menu
zoek

Nieuws Waterlandkerkje

Beginnend bestuurster ramt gevels

donderdag 22 augustus 2019, 14:03 uur

Om ongeveer 00.45 uur in de nacht van woensdag op donderdag reed een 23-jarige vrouw uit die plaats over de Turkeijeweg. In een bocht raakte zij de macht over het stuur kwijt, reed de weg af en crashte tegen de gevels van twee woningen.

Waar: Turkeyeweg in Waterlandkerkje

De bewoners schrokken wakker en gingen kijken wat er gebeurd was. De politie kwam ter plaatse en heeft van de bestuurster een blaastest afgenomen. Zij bleek te hebben gedronken. Om een exacte hoeveelheid alcohol te bepalen moest de vrouw mee naar het bureau waar ze een ademanalyse moest doen. Ze bleek 465 ug/l te blazen, dat is ruim vijf keer zoveel dan is toegestaan. Omdat ze beginnend bestuurster is werd haar rijbewijs ingevorderd. De Officier van Justitie beslist later wat er met haar rijbewijs gebeurt. De auto van de 23-jarige is waarschijnlijk total loss. De schade aan de gevels wordt onderling geregeld, een schadebedrag is niet bekend.

Alcohol in Waterlandkerkje
Verkeer in Waterlandkerkje

» Politie.nl


Kaart nieuws Waterlandkerkje. Locatie nieuws: 51.31831 / 3.57322 Turkeyeweg


donderdag 22 augustus 2019, 15:14 uur
Dronken vrouw rijdt met auto tegen twee gevels
Omroep ZeelandAfgelopen nacht is een vrouw uit Waterlandkerkje met haar auto tegen twee gevels in haar woonplaats gereden. Ze raakte in een bocht in de Turkeijeweg de macht over het stuur kwijt. Vervolgens knalde ze met haar auto tegen de gevels.
» Omroep Zeeland
donderdag 22 augustus 2019, 10:37 uur
Beginnend automobiliste ramt woningen in Turkeye
PZCTURKEYE - Een beginnend automobiliste (23) uit Waterlandkerkje heeft in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks kwart voor één twee woningen geramd aan de Turkeyeweg bij buurtschap Turkeye. De woningen die in een vrij scherpe bocht staan, zijn beschadigd. Haar auto kan als afgeschreven worden beschouwd.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland

Meer nieuws uit Waterlandkerkje

28 augustus 19:09Brand in tuin, eigenaar kan kippen op tijd redden
13 augustus 15:35Drugspanden Oostburg en Waterlandkerkje voor zes maanden dicht
19 mei 18:32Wielrenner zwaargewond na botsing met bestelbus in Waterlandkerkje
22 augustus 15:14Dronken vrouw rijdt met auto tegen twee gevels
7 augustus 16:02Garagehouder bestolen, gouden tip levert ritje in Ferrari op
RSS.