menu
zoek

Nieuws Westdorpe

Facebook delen

Politie toont foto aangetroffen vrouw Westdorpe in Opsporing Verzocht

dinsdag 24 september 2019, 20:30 uur

In een weiland aan de Sint Anthoniekade in Westdorpe werd zaterdag 22 juni het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. In de zoektocht naar haar identiteit is onlangs een foto getoond in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.


Waar: Sint Anthoniekade in Westdorpe

Een voorbijganger vond het lichaam van de vrouw zaterdag 22 juni rond het middaguur in een weiland aan deSint Anthoniekade en waarschuwde de politie. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen, ligt enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf. Tot op heden is er nog niets over haar identiteit bekend. 

Signalement
Het signalement van de vrouw is: blanke vrouw tussen de 50 en 65 jaar oud kort rossig haar normaal postuur rond de 1.60 m lang geen sieraden of tatoeages de vrouw droeg geen kleding. In Opsporing Verzocht is een foto en een tekening van de vrouw getoond. Deze kunt u hier bekijken. Let op, de foto's kunnen als schokkend worden ervaren.

Heeft u tips?
Bel dan de Opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt ook ons algemene nummer bellen, 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien en de herhaling de dag na de reguliere uitzending om 11.40 uur op NPO 2.

Aangetroffen dode in Westdorpe

» Politie.nl
Kaart nieuws Westdorpe. Locatie nieuws: 51.22056 / 3.80685 Sint Anthoniekade


dinsdag 24 september 2019, 13:22 uur
Opnieuw aandacht voor onbekende dode vrouw; politie toont post mortem tekening
Politie.nlOp 22 juni jl. werd het lichaam van een tot nu toe onbekende dode vrouw aangetroffen in een weiland aan de Sint Anthoniekade in Westdorpe. Uit onderzoek bleek dat de vrouw was doodgeschoten.
Naar aanleiding van deze zaak heeft het onderzoeksteam aan het publiek gevraagd om te helpen bij het vinden van de identiteit van de vrouw. Veel mensen gaven gehoor aan deze oproep. In totaal zijn er nu 403 tips binnengekomen. Helaas zat de gouden tip daar nog niet tussen. Veel tips kwamen binnen van mensen die dachten dat het om de Duitse Monika Ritschel zou gaan. Dit is echter uitgesloten door het rechercheteam. Ook kwam er veel informatie binnen dat het de Noorse mevrouw Anne-Elisabeth Hagen zou kunnen zijn. Ook die naam is uitgesloten door het team.

Post mortem tekening
Mensen die al even overleden zijn zien er vaak anders uit dan toen zij nog leefden. Om erachter te komen hoe de vrouw er mogelijk bij leven heeft uitgezien heeft het onderzoeksteam, onder leiding van de Officier van Justitie, een zogenoemde post mortem tekenaar ingeschakeld. Deze tekenaar heeft naar aanleiding van gezichtsbouw en –structuur een tekening gemaakt van de onbekende vrouw. Door deze tekening in het televisieprogramma naar buiten te brengen hoopt het team dat familieleden of bekenden van de overleden vrouw haar herkennen. Op deze manier hoopt het team alsnog achter haar identiteit te komen.

Tips?
Wanneer u tips hebt met betrekking tot de persoon op de tekening, u weet bijvoorbeeld wie zij is, of u hebt de vrouw eerder gezien? Dan wordt u verzocht die door te geven aan het rechercheteam dat met de zaak bezig is. Het voornaamste doel is nog steeds om haar identiteit te weten te komen, zodat haar familie en vrienden afscheid van haar kunnen nemen. U kunt uw informatie delen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Ook kunt u het tipformulier invullen. Wanneer u informatie wilt delen, maar liever niet met de politie wilt praten, kunt u zaken melden bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl).  

Aangetroffen dode in Westdorpe
» Politie.nl
donderdag 26 september 2019, 11:28 uur
Onbekende dode vrouw Westdorpe krijgt gedenkplaat bij graf
Omroep ZeelandDe onbekende vrouw die in juni dood is gevonden in Westdorpe krijgt een gedenkplaat bij haar graf. Een bedrijf uit Hardenberg heeft het monument naar de uitvaartondernemer in Terneuzen gestuurd. In die plaats is de vrouw op 13 augustus begraven in een naamloos graf.
» Omroep Zeeland
woensdag 25 september 2019, 15:34 uur
Tekening van dode vrouw in Westdorpe levert 22 nieuwe tips op
PZCVLISSINGEN - De televisie-uitzending van Opsporing Verzocht, waarin een foto van de overleden vrouw in Westdorpe werd getoond, heeft tot dusver 22 tips opgeleverd.
» PZC
woensdag 25 september 2019, 15:28 uur
Ruim twintig nieuwe tips over dode vrouw Westdorpe na uitzending Opsporing Verzocht
Omroep ZeelandDe politie heeft 22 nieuwe tips ontvangen over de onbekende dode vrouw in Westdorpe, nadat het tv-programma Opsporing Verzocht er gisteravond voor de derde keer aandacht aan besteedde. De vrouw werd op 22 juni naakt in een weiland bij Westdorpe gevonden, ze was met een vuurwapen om het leven gebracht.
» Omroep Zeeland
woensdag 25 september 2019, 10:41 uur
Tekenaar brengt doodgeschoten vrouw tot leven in zoektocht naar haar identiteit
de GelderlanderZe werd al in juni naakt en dood aangetroffen in een weiland bij Westdorpe (Zeeland), maar nog steeds weet niemand wie ze is. In een ultieme poging om achter haar identiteit te komen heeft de politie nu een tekening gemaakt van hoe de onbekende doodgeschoten vrouw er bij leven uit moet hebben gezien. Uitzonderlijk genoeg zijn er nu ook medische gegevens van haar vrijgegeven.
» de Gelderlander
dinsdag 24 september 2019, 21:11 uur
Zo zag de onbekende vrouw in Westdorpe eruit toen ze nog leefde
Omroep ZeelandDe politie heeft vanavond in Opsporing Verzocht een tekening laten zien van de vrouw die op 22 juni dood werd gevonden in Westdorpe. De tekening is bedoeld om te tonen hoe de vrouw er mogelijk uitzag toen ze nog leefde. Ook was in de uitzending een nieuwe foto te zien van de vrouw.
» Omroep Zeeland
dinsdag 24 september 2019, 14:35 uur
Politie komt met tekening van onbekende vrouw Westdorpe van vóór dood
NU.nlDe politie heeft een tekening laten maken van hoe de onbekende vrouw in Westdorpe er mogelijk heeft uitgezien voor haar dood. De zogeheten ante-mortemtekening zal dinsdagavond in Opsporing Verzocht getoond worden, maakt de politie bekend.
» NU.nl
dinsdag 24 september 2019, 13:59 uur
Politie hoopt met speciale tekening op doorbraak in zaak dode vrouw Westdorpe
Omroep ZeelandVanavond toont de politie in het programma Opsporing Verzocht een post mortem tekening van de onbekende vrouw die op 22 juni dood is aangetroffen in een weiland in Westdorpe. De politie heeft een tekenaar ingeschakeld om te kunnen laten zien hoe de vrouw er mogelijk bij leven uit heeft gezien.
» Omroep ZeelandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl

Meer nieuws uit Westdorpe

15 oktober 10:57Inbrekers aangehouden dankzij alerte beveiliger en politiehond
26 september 11:28Onbekende dode vrouw Westdorpe krijgt gedenkplaat bij graf
23 september 14:51Twintig boetes bij controles op illegale straatraces
23 september 08:17Politiehelikopter krijgt motorpech tijdens controle op straatraces
30 augustus 10:45Twintig nieuwe tips over onbekende dode vrouw Westdorpe
19 augustus 12:30Politie krijgt 370 tips over onbekende dode vrouw in Westdorpe
14 augustus 13:27Driehonderd tips en veel media-aandacht voor onbekende doodgeschoten vrouw Westdorpe
13 augustus 18:38Onbekende, vermoorde vrouw begraven in Terneuzen: ‘Het is een unieke zaak’
12 augustus 13:29Tientallen nieuwe tips over doodgeschoten en gedumpte vrouw Westdorpe
10 augustus 23:04Onbekende dode vrouw Westdorpe wordt begraven
23 juli 15:13Westdorpe mogelijk warmste plek ooit in Nederland: 40 graden voorspeld
19 juli 14:35Identiteit omgebrachte vrouw Zeeuwse Westdorpe nog steeds onbekend
3 juli 16:1222 nieuwe tips over dode vrouw Westdorpe
29 juni 12:59Politie krijgt nog meer tips over dode vrouw Westdorpe
27 juni 11:55Dode vrouw Westdorpe nog steeds niet geïdentificeerd ondanks binnengekomen tips
24 juni 17:35Raadsel rond dode vrouw bij Westdorpe - ‘Het zal toch niet dat vrouwtje uit Zelzate zijn...?’
23 juni 12:42Naakte vrouw in Zeeuws weiland door misdrijf om het leven gekomen
22 juni 14:50Lichaam aangetroffen bij weiland in Westdorpe
2 juni 15:08Warmste dorp van Nederland picknickt op warmste dag
2 juni 13:39Dronken minderjarige Belg opgepakt in Westdorpe na achtervolging
RSS.