menu
zoek

Nieuws Westerland

Jongen van 17 aangehouden na twist om bitterballen

zaterdag 12 juni 2021, 10:36 uur

De politie in Hollands Kroon heeft vrijdagavond een 17-jarige inwoner van Den Helder aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij had even daarvoor een meisje in het gezicht geslagen op het Lutjestrand, omdat ze weigerde een portie bitterballen met hem te delen.

Ze deed melding bij de politie die in de omgeving de jongen aantrof. Bij de aanhouding werd hij gefouilleerd en zijn twee telefoons aangetroffen die waarschijnlijk diezelfde dag zijn gestolen, van badgasten tijdens het zwemmen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de telefoons. Het meisje hoefde zich niet direct onder doktersbehandeling te stellen. Haar is slachtofferhulp aangeboden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt vandaag verhoord. 2021119861


» Politie.nl


Kaart nieuws Westerland. Locatie nieuws: 52.88747 / 4.91491


zaterdag 12 juni 2021, 14:18 uur
Jongen (17) slaat meisje om bitterballen
Blik op NieuwsDe politie in Hollands Kroon heeft vrijdagavond een 17-jarige inwoner van Den Helder aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij had even daarvoor een meisje in het gezicht geslagen op het Lutjestrand, omdat ze weigerde een portie bitterballen met hem te delen.
» Blik op Nieuws
zaterdag 12 juni 2021, 12:23 uur
17-jarige jongen verdacht van mishandeling nadat meisje weigert bitterballen met hem te delen
de TelegraafEen 17-jarige jongen uit Den Helder is vrijdagavond aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een meisje te hebben mishandeld op het Lutjestrand in Westerland omdat zij weigerde een portie bitterballen met hem te delen.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Westerland

12 juni 14:18Jongen (17) slaat meisje om bitterballen
RSS.