menu
zoek

Nieuws Wijchen

NVWA start onderzoek naar kermisongeval

dinsdag 17 september 2019, 11:02 uur

Bij een ongeval op de kermis in Wijchen zijn gisteravond twee mensen gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een man van 38 jaar uit Wijchen en zijn zoontje. Vijf anderen raakten lichtgewond. Tijdens de kermis gebeurde er een ongeval met een attractie, waardoor de man onder de attractie terecht kwam.

Waar: Kasteellaan in Wijchen

De hulpdiensten rukten meteen uit. De ambulancedienst en traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers. Meerdere omstanders waren toen al begonnen met de eerste hulp. De man raakte zwaargewond en ook het kind is naar het ziekenhuis gebracht voor zijn verwondingen. De andere slachtoffers hoefden niet opgenomen te worden, zij raakten lichtgewond bij het ongeval. Na de eerste hulpverlening is de politie gestart met het onderzoek. Sporen werden veiliggesteld, getuigen werden gehoord en er werden overzichtsfoto’s gemaakt met een drone. Het verdere onderzoek wordt gedaan door de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA). 2019413877


» Politie.nl


Kaart nieuws Wijchen. Locatie nieuws: 51.81367 / 5.75289 Kasteellaan


woensdag 18 september 2019, 15:11 uur
Al eerder ongeval met kermisattractie Wijchen
Gelre NieuwsWIJCHEN – Het is niet de eerste keer dat er een ongeval heeft plaatsgevonden met kermisattractie Deca Dance. In september 2017 ging het ook al in Wijchen mis, een meisje raakte daarbij gewond. Da blijkt uit berichtgevingen die in 2017 zijn gedaan. Het slachtoffer zou toen te vroeg op de draaiende schijf van de break dance-attractie […]
» Gelre Nieuws
woensdag 18 september 2019, 10:43 uur
Uniek: falende kermisattractie Wijchen elders onderzocht
Omroep GelderlandDe kermisattractie waarin maandagavond in Wijchen twee mensen gewond raakten, is door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in beslag genomen en afgevoerd voor onderzoek. Het is voor het eerst dat dit gebeurt, bevestigt een woordvoerster van de NVWA woensdag.
» Omroep Gelderland
woensdag 18 september 2019, 10:05 uur
De kermis draait door met één stille attractie om naar te kijken
de GelderlanderWIJCHEN - De laatste dinsdag is voor de exploitanten doorgaans de slechtste dag op de kermis van Wijchen. Maar op deze mooie nazomernamiddag is het zonder overdrijven gezellig druk te noemen. Het ongeval van de dag ervoor is amper een onderwerp voor de bezoekers, die zonder blikken of blozen gewoon in duizelende attracties als de Tornado en de Need 4 Speed stappen.
» de Gelderlander
dinsdag 17 september 2019, 13:01 uur
Slachtoffer (38) kermisongeluk Wijchen buiten levensgevaar, zoon loopt polsbreuk op
de GelderlanderWIJCHEN - De 38-jarige Wijchenaar die gisteravond op de kermis in Wijchen zwaargewond raakte tijdens een rit in de attractie Deca Dance is buiten levensgevaar. Zijn minderjarige zoon die bij hem in het karretje zat, heeft bij het ongeval een polsbreuk opgelopen. Dat meldt de gemeente Wijchen.
» de Gelderlander
dinsdag 17 september 2019, 12:34 uur
Ongeloof na kermisongeluk: 'Het beeld bleef de hele nacht bij mij naar boven komen'
Omroep GelderlandKermisuitbater Frank Vale snapt niet hoe zijn attractie maandagavond heeft kunnen afbreken. Bij het ongeluk in Wijchen raakten een vader van 38 zwaargewond en ook zijn zoontje moest mee naar het ziekenhuis. Een woordvoerder van de gemeente meldt dat de man meerdere botbreuken heeft in zijn onderlichaam. Het kind heeft zijn pols gebroken.
» Omroep Gelderland
dinsdag 17 september 2019, 12:01 uur
NVWA doet onderzoek na ongeluk met kermisattractie in Wijchen
Hart van NederlandDe Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) doet onderzoek naar een ongeluk met een kermisattractie in het Gelderse Wijchen maandagavond.
» Hart van Nederland
dinsdag 17 september 2019, 11:36 uur
OM doet onderzoek naar ongeluk met gewonden op kermis Wijchen
de GelderlanderWIJCHEN - Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt het ongeluk op de kermis in Wijchen waarbij maandagavond een man en kind gewond raakten. Volgens een woordvoerder van de NVWA heeft dat te maken met het ‘ernstige letsel’ dat het ongeluk met de attractie Deca Dance heeft veroorzaakt.
» de Gelderlander
dinsdag 17 september 2019, 11:36 uur
Ernstig kermisongeluk Wijchen krijgt mogelijk staartje: OM start onderzoek
de GelderlanderWIJCHEN - Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt het ongeluk op de kermis in Wijchen waarbij maandagavond een 38-jarige man en zijn zoontje gewond raakten. Volgens een woordvoerder van de NVWA heeft dat te maken met het ‘ernstige letsel’ dat het ongeluk met de attractie Deca Dance heeft veroorzaakt.
» de Gelderlander
dinsdag 17 september 2019, 11:17 uur
Zeven gewonden na ongeval met kermisattractie in Wijchen
Gelre NieuwsWIJCHEN – Bij een ongeval op de kermis in Wijchen zijn gisteravond twee mensen gewond naar het ziekenhuis gebracht. Vijf anderen raakten lichtgewond, zo maakte de politie bekend. Het gaat om een man van 38 jaar uit Wijchen en zijn zoontje. Tijdens de kermis gebeurde er een ongeval met een attractie, waardoor de man onder […]
» Gelre Nieuws
maandag 16 september 2019, 20:11 uur
Vader en zoon gewond na ongeval met kermisattractie in Wijchen
NU.nlIn het Gelderse Wijchen zijn maandagavond een vader en zijn zoon gewond geraakt bij een incident met een kermisattractie, bevestigt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid tegen NU.nl. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man zou er slecht aan toe zijn, schrijft de regionale krant de Gelderlander.
» NU.nl
maandag 16 september 2019, 19:46 uur
'Twee gewonden na ongeval met kermisattractie in Wijchen'
NU.nlIn het Gelderse Wijchen zijn maandagavond een vader en zijn zoon gewond geraakt bij een incident met een kermisattractie, bevestigt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland Zuid aan NU.nl. Beiden zijn door ambulances naar het ziekenhuis gebracht, de man zou er slecht aan toe zijn, schrijft regionale krant De Gelderlander.
» NU.nl
maandag 16 september 2019, 19:42 uur
Twee mensen gewond geraakt bij ongeluk op kermis
NOSTwee mensen zijn maandagavond gewond geraakt op de kermis van Wijchen. Het gebeurde bij de attractie Deca Dance. Bij die attractie heb je meerdere ronddraaiende karretjes.
» NOS
maandag 16 september 2019, 19:20 uur
Vader en kind gewond door ongeval met kermisattractie in Wijchen
Hart van NederlandDoor een incident met een kermisattractie in het Gelderse Wijchen zijn twee gewonden gevallen. De attractie zou ‘in actie’ losgeraakt zijn.
» Hart van Nederland
maandag 16 september 2019, 19:08 uur
'Meerdere gewonden na ongeval met kermisattractie in Wijchen'
NU.nlIn het Gelderse Wijchen zijn maandagavond meerdere mensen, onder wie tenminste één kind, gewond geraakt bij een incident met een kermisattractie, schrijft regionale krant De Gelderlander.
» NU.nl
maandag 16 september 2019, 19:03 uur
Twee gewonden bij ongeluk op kermis in Wijchen
NOSOp de kermis in Wijchen zijn bij een ongeluk met een attractie twee gewonden gevallen. Ze zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» NOS
maandag 16 september 2019, 18:44 uur
Karretje kermisattractie raakt los in Wijchen: twee gewonden
Gelre NieuwsWIJCHEN – Op de Kasteellaan in Wijchen zou naar verluidt maandagavond een kermisattractie attractie losgeraakt zijn. Hierbij zijn twee gewonden zijn gevallen. De kermisattractie zou rond 18:15 uur losgeraakt zijn, waarna de hulpdiensten groots uitrukten.
» Gelre Nieuws
maandag 16 september 2019, 18:39 uur
Twee gewonden na ongeval met kermisattractie Wijchen
Omroep GelderlandBij een incident op de kermis in Wijchen zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt. Hulpdiensten rukten massaal uit na een ongeval met de attractie de 'Deca Dance'.
» Omroep Gelderland
maandag 16 september 2019, 18:39 uur
Karretje Deca Dance laat los op Wijchense kermis: twee gewonden
de GelderlanderWIJCHEN - Een man en een kind zijn maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk met de attractie Deca Dance op de kermis in Wijchen.
» de Gelderlander
maandag 16 september 2019, 18:39 uur
Karretje kermisattractie Wijchen losgerukt: vader en zoon gewond
PZCEen man en een kind zijn vanavond gewond geraakt bij een ongeluk met de attractie Deca Dance op de kermis in Wijchen. Er zou een karretje zijn losgeraakt.
» PZC
maandag 16 september 2019, 18:39 uur
Karretje kermisattractie Wijchen losgerukt: vader en zoon gewond
BN DeStemEen man en een kind zijn vanavond gewond geraakt bij een ongeluk met de attractie Deca Dance op de kermis in Wijchen. Er zou een karretje zijn losgeraakt.
» BN DeStem
maandag 16 september 2019, 18:39 uur
Karretje kermisattractie Wijchen losgerukt: vader en zoon gewond
de StentorEen man en een kind zijn vanavond gewond geraakt bij een ongeluk met de attractie Deca Dance op de kermis in Wijchen. Er zou een karretje zijn losgeraakt.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Wijchen

18 januari 13:49Dronken man vouwt bezem om autospiegel
10 januari 23:11Politie ontdekt wapens en drugs in auto
8 januari 18:01Opmerkelijke diefstal: man verbergt rookworsten in zijn kruis
31 december 21:06Uitslaande brand in woning met rieten kap in Wijchen onder controle
30 december 12:10Inbrekers slaan slapende Wijchenaar het ziekenhuis in
29 december 20:03Naakte Wijchenaar bevredigt zichzelf in de vrieskou
24 december 16:2715 vaten gevonden in Wijchens buitengebied: mogelijk gedumpt afval van drugslaboratorium
22 december 17:24Mannen rijden met zwaar illegaal vuurwerk én een kind in de auto op A50
20 december 22:59Illegale productieruimte waterpijptabak ontdekt in Wijchen
20 december 15:37Douane ruikt wietlucht, vier arrestaties om hennepstekkerij in Wijchen
14 december 19:51Overval op Wijchense supermarkt
9 december 15:22Hakenkruizen op woningen gespoten in Wijchen
5 december 17:56Lichaam gevonden in plas bij Wijchen
3 december 08:02Na de Black Friday-gekte is het tijd voor Giving Tuesday: 'Doe iets voor een ander'
10 november 07:27Twee gewonden bij ongeval A326 Wijchen
8 november 11:27Cashen met groene stroom? Wijchen wil heft in eigen handen nemen
25 oktober 17:29Openbaar Ministerie en FIOD schenken Voedselbank 16.000 kilo waspoeder
24 oktober 09:40Vader Marco verloor been op kermis Wijchen: al 20.000 euro opgehaald
22 oktober 20:06Dodelijk ongeluk A73: ‘Vrachtwagen knalde in volle vaart op stilstaand verkeer’
22 oktober 13:49VIDEO | Dronebeelden tonen ravage na fatale kettingbotsing op A73
RSS.