menu
zoek

Nieuws Wognum

Vernieling fietstunneltje

vrijdag 1 januari 2021, 12:25 uur

De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling van een fietstunneltje onder de A.C. de Graafweg in Wognum. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De politie is met name op zoek naar beelden van weggebruikers met een dashcam.

Waar: A.C. de Graafweg in Wognum

Omstreeks 21.15 uur kreeg de politie melding van een heftige explosie in het fietstunneltje. Ter plaatse bleek een vermoedelijk zelfgeconstrueerd stuk vuurwerk of explosief ontploft te zijn. Hierdoor was ernstige schade ontstaan aan het fietstunneltje, dat daardoor voor het verkeer moest worden afgesloten. Ook ontstond er schade aan het nabijgelegen pand van de ambulancedienst. Na het incident is er mogelijk een zwarte personenauto wegereden vanaf het tunneltje. Mogelijk is er ook nog schade ontstaan aan andere panden. De politie wil graag in contact komen met eventuele andere gedupeerden. 2020279109

Overlast/Vandalisme in Wognum
Vuurwerk in Wognum

» Politie.nl


Kaart nieuws Wognum. Locatie nieuws: A.C. de Graafweg


vrijdag 1 januari 2021, 22:08 uur
Gigantische vuurwerkbom in fietstunneltje laat Noord-Hollands dorp op grondvesten schudden
Hart van NederlandBewoners van de wijk het Zangerskwartier in het Noord-Hollandse Wognum wisten op oudejaarsavond even niet waar ze het zoeken moesten toen er een enorme knal te horen was. Later bleek wat de oorzaak was: een gigantische vuurwerkbom in een fietstunneltje onder de N241 door.
» Hart van Nederland
vrijdag 1 januari 2021, 00:52 uur
Enorme vuurbal door 'vuurwerkbom' in fietstunneltje Wognum
RTV N-HWOGNUM - Vandalen hebben vanavond een fietstunnel in Wognum flink beschadigd met een vuurwerkbom. Op een video is een enorme explosie te zien die wordt gevolgd door een metershoge steekvlam. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Wognum

11 juni 08:01Directie zorginstelling verzweeg vondst tienduizenden pornofoto's op diensttelefoons
10 april 10:07Inwoner van Abbekerk overleden bij aanrijding Wognum
6 februari 12:02Aanhoudingen in onderzoek
1 januari 22:08Gigantische vuurwerkbom in fietstunneltje laat Noord-Hollands dorp op grondvesten schudden
RSS.