menu
zoek

Nieuws Wormer

Zes aanhoudingen na ontdekken drugslab en drugs met straatwaarde van 1 miljoen

woensdag 28 juli 2021, 14:58 uur

De politie heeft in een onderzoek naar de productie van synthetische drugs in Wormer een drugslab ontmanteld. 'In het drugslab werd een grote hoeveelheid methamfetamine ontdekt met een straatwaarde van 1 miljoen euro', zo meldt de politie woensdag.

» Blik op Nieuws
woensdag 28 juli 2021, 12:47 uur
Drugslab en miljoen euro aan crystal meth ontdekt in Noord-Hollands Wormer
NU.nlDe politie heeft op 3 mei in een bedrijfspand in Wormer (Noord-Holland) een drugslab ontmanteld, meldt ze woensdag. In het drugslab werd een grote hoeveelheid crystal meth met een straatwaarde van 1 miljoen euro ontdekt. Ook werden er chemicaliƫn voor de productie van synthetische drugs gevonden. Er zijn zes verdachten aangehouden.
» NU.nl
woensdag 28 juli 2021, 12:35 uur
Politie ontdekt crystal meth met straatwaarde van 1 miljoen in Wormer
de TelegraafDe politie heeft op 3 mei in een bedrijfspand in Wormer (Noord-Holland) een drugslab ontmanteld, zo meldt zij woensdag. In het drugslab werd een grote hoeveelheid crystal meth ontdekt met een straatwaarde van 1 miljoen euro. Ook werden er chemicaliƫn voor de productie van synthetische drugs gevonden. Er zijn zes verdachten aangehouden.
» de Telegraaf
woensdag 28 juli 2021, 12:10 uur
Politie houdt zes verdachten aan na ontmanteling drugslab
CrimesiteDe politie heeft zes verdachten aangehouden na het ontmantelen van een drugslab in Wormer, op 3 mei van dit jaar. Dit gebeurde tijdens een onderzoek dat werd gestart op basis van informatie uit de berichtendienst Encrochat. Foto ter illustratie Drugslab De politie ontdekte in het drugslab in Wormer, in Noord-Holland, een grote hoeveelheid methamfetamine met […] Het bericht Politie houdt zes verdachten aan na ontmanteling drugslab verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
woensdag 28 juli 2021, 11:51 uur
Crystal meth-lab opgerold in Wormer, zes verdachten aangehouden
RTV N-HDe politie heeft twee maanden geleden een drugslab opgerold in een bedrijfspand in Wormer. In het pand werd een grote partij methamfetamine ontdekt met een straatwaarde van een miljoen euro. Ook werden zes mensen opgepakt, twee van hen zitten nog vast. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Wormer

28 juli 14:58Zes aanhoudingen na ontdekken drugslab en drugs met straatwaarde van 1 miljoen
13 augustus 17:15Dieven met duivelsoortjes bestelen oude dame van tasje
7 juni 11:45Hoogheemraadschap dwarsboomt met asfaltwerk skeelertocht Engewormer
RSS.