menu
zoek

Nieuws Zandvoort

Grand Prix in Monza: op deze tijden komen Max Verstappen en zijn collega's dit weekend in actie

dinsdag 6 september 2022, 10:58 uur

Na de overtuigende zege van Max Verstappen in Zandvoort reist het Formule 1-circus dit weekend naar Italië, voor de iconische Grand Prix in Monza. Vanaf vrijdag ademt de Noord-Italiaanse stad autosport. Dit zijn alle starttijden voor komend weekend.

» PZC



dinsdag 6 september 2022, 08:45 uur
Ook Toto Wolff roert zich na beschuldigingen aan adres AlphaTauri over hulp aan Max Verstappen
de GelderlanderHet Formule 1-team van AlphaTauri heeft in een verklaring op Twitter afstand genomen van beschuldigingen dat het vals heeft gespeeld tijdens de Dutch GP in Zandvoort.
» de Gelderlander
maandag 5 september 2022, 13:22 uur
Prins Bernhard supertrots op organisatie van Grand Prix
Dagblad van het NoordenPrins Bernhard is het "dreamteam" dankbaar voor de organisatie van de Dutch Grand Prix in Zandvoort afgelopen weekend. "Jullie hebben het geweldig gedaan", schrijft de prins, mede-eigenaar van het circuit, maandag op Instagram.
» Dagblad van het Noorden
maandag 5 september 2022, 13:07 uur
Ruim twee miljoen mensen zien bij NOS Max Verstappen Dutch Grand Prix winnen
PZCDe race van Max Verstappen op het circuit van Zandvoort heeft gisteren miljoenen mensen aan de buis gekluisterd gehouden. Bij de NOS, dat dit seizoen eenmalig een Formule 1-race uitzond, schakelden 2,1 miljoen mensen in. Bijna vier miljoen personen zagen minimaal één minuut van de door de thuisfavoriet gewonnen Grand Prix.
» PZC
maandag 5 september 2022, 13:07 uur
Ruim twee miljoen mensen zien bij NOS Max Verstappen Dutch Grand Prix winnen
BN DeStemDe race van Max Verstappen op het circuit van Zandvoort heeft gisteren miljoenen mensen aan de buis gekluisterd gehouden. Bij de NOS, dat dit seizoen eenmalig een Formule 1-race uitzond, schakelden 2,1 miljoen mensen in. Bijna vier miljoen personen zagen minimaal één minuut van de door de thuisfavoriet gewonnen Grand Prix.
» BN DeStem
zondag 4 september 2022, 17:07 uur
Verstappen moest 'hard werken' voor tweede zege op Zandvoort
Dagblad van het NoordenMax Verstappen moest er naar eigen zeggen hard voor werken, maar net als vorig jaar kwam hij als winnaar van de Dutch GP over de finish in Zandvoort. "Het is altijd speciaal om je thuisrace te winnen. Eerlijk gezegd moest ik er nu nog harder voor werken dan vorig jaar", aldus de coureur van Red Bull.
» Dagblad van het Noorden
zondag 4 september 2022, 16:45 uur
Max Verstappen zet kroon op magistraal oranje-weekend in Zandvoort met zege in Dutch GP
BN DeStemMax Verstappen heeft het Nederlandse feestje in het sfeervolle Zandvoort compleet gemaakt. De wereldkampioen pakte voor eigen publiek net als vorig jaar de zege en sloeg opnieuw een grote slag in de strijd om de wereldtitel.
» BN DeStem
zondag 4 september 2022, 16:43 uur
Verstappen opnieuw de beste in Dutch GP op Zandvoort
Leeuwarder CourantMax Verstappen heeft voor het tweede jaar op rij de Grote Prijs van Nederland in de Formule 1 gewonnen. De wereldkampioen bleef de Britse Mercedes-coureur George Russell (tweede) en de Monegask Charles Leclerc van Ferrari (derde) voor op het circuit in de duinen, waar 105.000 bezoekers waren. Verstappen boekte zijn tiende zege van dit seizoen, zijn vierde op rij.
» Leeuwarder Courant
zondag 4 september 2022, 16:01 uur
Weer geklungel van Ferrari: monteurs vergeten band bij pitstop Carlos Sainz
Brabants DagbladDe Italiaanse renstal Ferrari heeft tijdens de Dutch GP in Zandvoort opnieuw een blunder gemaakt. Toen de Spanjaard Carlos Sainz na 14 van de 72 rondes zijn eerste pitsstop maakte, stonden daar slechts drie nieuwe banden klaar. Sainz moest lang wachten tot de band voor linksachter uit de pitbox kwam.
» Brabants Dagblad
zondag 4 september 2022, 14:55 uur
LIVE Formule 1 | Max Verstappen heeft de leiding weer te pakken op Zandvoort, Hamilton snel onderweg
Brabants DagbladOp een uitzinnig circuit van Zandvoort hoopt Max Verstappen vanmiddag zijn tweede Dutch GP te winnen. Daarmee zou de WK-leider een nieuwe klap uitdelen aan Charles Leclerc en het team van Ferrari. Een vierde zege op rij zou daarnaast een primeur zijn in zijn loopbaan. Vanaf 15.00 uur mis je in dit liveblog geen moment van de race!
» Brabants Dagblad
zondag 4 september 2022, 14:21 uur
Video | Fanatieke fans arriveren in alle vroegte op circuit Zandvoort
NU.nlVanmiddag hoopt Max Verstappen zijn tweede Dutch GP te winnen. Diehard fans waren al vroeg uit te veren om het beste plekje te bemachtigen.
» NU.nl
zondag 4 september 2022, 14:04 uur
Verstappen hoopt in 'top atmosfeer' te winnen op Zandvoort
Leeuwarder CourantMax Verstappen hoopt dat hij de ruim 100.000 bezoekers aan het circuit van Zandvoort kan geven waarvoor ze gekomen zijn: een zege in de Dutch GP. "Wat een top atmosfeer met zoveel Nederlanders, ongelooflijk", zei Verstappen tijdens de rijdersparade, waarin de coureurs in oude Porsches van de rijkspolitie zo'n 2 uur voor de start werden rondgereden over het circuit. "Ik hoop dat we hier vandaag een mooi resultaat kunnen neerzetten."
» Leeuwarder Courant
zondag 4 september 2022, 13:28 uur
Kan Max Verstappen kunststukje van vorig jaar herhalen tijdens Dutch Grand Prix in Zandvoort?
Dagblad van het NoordenMax Verstappen krijgt zondag de kans om zijn kunststukje van vorig jaar in de Dutch Grand Prix (start 15.00 uur) te herhalen. De regerend wereldkampioen van Red Bull start op het circuit van Zandvoort evenals in 2021 vanaf poleposition.
» Dagblad van het Noorden
zondag 4 september 2022, 10:23 uur
Max Verstappen kan in oranje Zandvoort voor unicum zorgen in zijn carrière
de GelderlanderNa zeges in Frankrijk, Hongarije en België gaat lokale favoriet Max Verstappen op zijn thuiscircuit op voor zijn vierde Formule 1-zege op rij, wat een unicum in zijn carrière zou betekenen. Dan moet de polesitter van Red Bull Racing wel de Ferrari’s achter zich zien te houden.
» de Gelderlander
zondag 4 september 2022, 09:27 uur
Rico Verhoeven trots op Max Verstappen: vandaag is jouw dag
Leeuwarder CourantRico Verhoeven is ontzettend trots op Max Verstappen, die zondag op poleposition start tijdens de Dutch GP in Zandvoort. "Vandaag is jouw dag", schrijft de kickbokser bij een foto van zichzelf en de Formule 1-coureur op Instagram.
» Leeuwarder Courant
zondag 4 september 2022, 04:09 uur
Verstappen wil zegetocht op Zandvoort herhalen
Dagblad van het NoordenMax Verstappen krijgt de kans om zijn zegetocht van vorig jaar in de Dutch Grand Prix te herhalen. De regerend wereldkampioen van Red Bull start evenals in de editie van 2021 van poleposition op het circuit van Zandvoort. Inhalen op het smalle en bochtige circuit in de duinen is lastig.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 3 september 2022, 21:32 uur
Veel bezoekers en goede sfeer in Zandvoort op de tweede dag van de Formule 1
RTV N-HHet was weer een feestelijke dag vandaag in Zandvoort op de tweede dag van de Formule 1. De eerste fans waren vanmorgen vroeg op pad en Max Verstappen pakte poleposition na een spannende kwalificatierace. 
» RTV N-H
zaterdag 3 september 2022, 21:00 uur
Nieuws gemist? Max Verstappen start op Zandvoort van pole position • Ravage door ongeval in Arnhem
de GelderlanderGeen tijd gehad om het nieuws te volgen? Wij hebben de oplossing. De Gelderlander zet elke dag de belangrijkste berichten op een rij. Dit is een selectie van het nieuws van zaterdag 3 september.
» de Gelderlander
zaterdag 3 september 2022, 17:15 uur
Rico Verhoeven laat Max Verstappen in de lucht zweven na veroveren pole position
de GelderlanderMax Verstappen veroverde voor een uitzinnige oranje menigte op het circuit voor Zandvoort voor het tweede jaar op rij pole position. Hoewel de immer nuchtere Nederlander na afloop vooral met beide benen op de grond wilde blijven staan - morgen in de race zijn immers pas de punten te verdelen - werd hem dat door Rico Verhoeven simpelweg onmogelijk gemaakt.
» de Gelderlander
zaterdag 3 september 2022, 16:12 uur
Verstappen pakt opnieuw poleposition op Zandvoort
Leeuwarder CourantMax Verstappen heeft net als vorig jaar poleposition veroverd voor de Grote Prijs van Nederland in de Formule 1. De wereldkampioen dook tijdens de kwalificatie op het circuit van Zandvoort in zijn laatste ronde net onder de tijd van Charles Leclerc. De kopman van Red Bull en leider in het WK-klassement was 0,021 seconde sneller dan de Ferrari-coureur.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 3 september 2022, 16:10 uur
Max Verstappen troeft Ferrari af in zinderende strijd om pole en brengt Zandvoort in extase
de GelderlanderMax Verstappen mag de Grand Prix van Nederland net als vorig jaar beginnen vanaf pole position. De Red Bull-coureur gaf in een zinderende kwalificatie de Ferrari’s het nakijken. Charles Leclerc en Carlos Sainz strandden tot groot enthousiasme van het publiek op respectievelijk 21 en 92 duizendsten.
» de Gelderlander
zaterdag 3 september 2022, 16:10 uur
Max Verstappen troeft Ferrari af in zinderende strijd om pole en brengt Zandvoort in extase
PZCMax Verstappen start zijn tweede thuisrace op het asfalt van Zandvoort wederom van pole position. De Limburgse wereldkampioen moest er keihard voor trappen, maar verzekerde zich opnieuw van de beste startplaats. ,,Simply lovely.”
» PZC
zaterdag 3 september 2022, 10:45 uur
Ferrari-rijder Sainz verwacht spannende kwalificatie in Zandvoort
Dagblad van het NoordenHet zou weleens een hele spannende kwalificatierace kunnen worden bij de Dutch Grand Prix op Zandvoort. Dat zegt Carlos Sainz, de Spaanse coureur van Ferrari.
» Dagblad van het Noorden



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: NU.nl
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV N-H
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: PZC

Meer nieuws uit Zandvoort

16 december 17:46Tranen van blijdschap om losgetrokken garnalenkotter: ‘Hij vaart, hij vaart!’
16 december 17:17Vier keer is scheepsrecht: garnalenkotter Black Jack is los
15 december 13:30Opnieuw hulp voor gestrande kotter: zaterdag nieuwe poging met geleende kabel
14 december 20:50Dochter garnalenvisser ontroostbaar: "Ik kan alleen maar huilen"
12 december 17:07Gemeente Zandvoort: 'Vlottrekken kotter is donderdag alleen vanaf de boulevard te zien'
27 november 09:00Vastgelopen sleepboot uit Scheveningen weer vlotgetrokken
20 september 11:28Video | Kitesurfers bereiken extreme hoogtes tijdens wedstrijd in Zandvoort
3 september 15:04LIVE Formule 1 | Sainz slaat eerste aanval van Verstappen af, mooie strijd om leiding in Monza
1 september 16:18Formule 1 | Zo laat komt Max Verstappen morgen in actie bij de vrije training en de kwalifcatie
29 augustus 14:54Koning Willem-Alexander fotobombt acteur Steve Carell tijdens Grand Prix in Zandvoort
28 augustus 16:11Max Verstappen heeft langste zegereeks ooit in handen: ‘Ik denk dat hij onaantastbaar is’
28 augustus 15:05Emma Heesters maakt indruk met Wilhelmus tijdens Grand Prix van Zandvoort
27 augustus 15:07André Rieu en dj La Fuente zwepen racefans in Zandvoort op, ook koninklijke familie aanwezig
27 augustus 12:31Larry ten Voorde wederom op het podium bij Porsche Supercup op Zandvoort
27 augustus 09:17Koning Willem Alexander vermaakt zich met Rico Verhoeven en ‘vecht’ met King of kickboxing
26 augustus 10:51LIVE Formule 1 | Max Verstappen glibbert naar voorlopig snelste tijd in training op Zandvoort
26 augustus 08:40Nat weekend Dutch Grand Prix voorspeld: fris en grote kans op regenrace
25 augustus 09:22Zandvoort klaar voor duizenden racefans: alcoholverkoop aan banden, meldpunt ongewenst gedrag
25 augustus 08:25Vanuit de hele provincie reizen de eerste racefans per trein naar het circuit
23 augustus 19:58Zo financiert Zandvoort de Dutch GP: ‘Er ligt hier een blauwdruk voor heel veel evenementen’
RSS.