menu
zoek

Nieuws Zandvoort

Max Verstappen heeft langste zegereeks ooit in handen: ‘Ik denk dat hij onaantastbaar is’

maandag 28 augustus 2023, 16:11 uur

Negen overwinningen op rij. Hoewel Max Verstappen zelf vaak aangeeft niet voor de records in de Formule 1 te zitten, hechtte hij er na zijn overwinning in Zandvoort wel degelijk waarde aan. Zijn lange zegereeks is dan ook zeer bijzonder.

» Brabants Dagblad



maandag 28 augustus 2023, 13:23 uur
Max Verstappen pikt camera McLaren en heeft de grootste lol als razende reporter in Zandvoort
de GelderlanderMax Verstappen was afgelopen weekeinde niet alleen de ster óp het circuit van Zandvoort. Ook naast de baan stal de Nederlandse wereldkampioen de show. Verstappen had voor de race al de grootste lol toen hij een camera van het team van McLaren even inpikte om zijn collega’s aan de tand te voelen.
» de Gelderlander
maandag 28 augustus 2023, 13:23 uur
Max Verstappen pikt camera McLaren en heeft de grootste lol als razende reporter in Zandvoort
de StentorMax Verstappen was afgelopen weekeinde niet alleen de ster óp het circuit van Zandvoort. Ook naast de baan stal de Nederlandse wereldkampioen de show. Verstappen had voor de race al de grootste lol toen hij een camera van het team van McLaren even inpikte om zijn collega’s aan de tand te voelen.
» de Stentor
maandag 28 augustus 2023, 11:45 uur
Zeven mensen aangehouden op laatste dag Dutch Grand Prix
RTV N-HIn Zandvoort zijn zondag zeven mensen aangehouden op de laatste dag van de Grand Prix. De aanhoudingen werden verricht voor het stelen van fietsen of scooters en verstoring van de openbare orde.
» RTV N-H
maandag 28 augustus 2023, 08:51 uur
Zandvoort de 'aftermovie': kijk hier nog één keer naar alle hoogtepunten
RTV N-HHet zit er weer op. Zandvoort ontwaakt na weer een mooie Dutch Grand Prix die Max Verstappen voor de derde keer op rij wist te winnen. Voor diegenen die er geen genoeg van kunnen krijgen, hierbij de hoogtepunten van het weekend in een ruime minuut. Tot volgend jaar! 
» RTV N-H
zondag 27 augustus 2023, 20:30 uur
Het dak gaat eraf: Zandvoort Update duikt in het oranjegevoel van de Formule 1
RTV N-HVandaag was het zover. De Grand Prix van Nederland in Zandvoort. Alle ogen waren gericht op 'onze' Max Verstappen en, ondanks een regenbuitje hier en daar, kreeg hij weer voor elkaar. Een perfect einde van het Grand Prix weekend voor alle oranje race-fans. 
» RTV N-H
zondag 27 augustus 2023, 17:45 uur
E-SIM Middelburg is de perfecte plek om de GP Zandvoort te volgen
PZCOok bij E-SIM in Middelburg werd vanmiddag naar de Grand Prix in Zandvoort gekeken. Bezoekers konden door middel van een formule 1 simulator ook even zelf in de (race)schoenen van Max Verstappen of Lewis Hamilton stappen.
» PZC
zondag 27 augustus 2023, 17:43 uur
Max Verstappen wint negende Formule 1-race op rij en pakt hattrick in kletsnat Zandvoort
Dagblad van het NoordenMax Verstappen heeft voor de derde keer op rij de Grand Prix van Nederland op zijn naam geschreven. De Nederlander pakte tevens zijn negende F1-winst op rij, waarmee hij het record uit 2013 van Sebastian Vettel evenaarde. Op het kletsnatte circuit in Zandvoort werd Fernando Alonso tweede en Pierre Gasly derde.
» Dagblad van het Noorden
zondag 27 augustus 2023, 17:27 uur
Oranje massa in Zandvoort juicht: Max Verstappen wint kletsnatte GP
RTV N-HMax Verstappen heeft opnieuw in Zandvoort gewonnen. Na een chaotische en natte GP was de Nederlander de snelste. Verstappen won voor de negende race op rij (een verbetering van het record van Sebastien Vettel), hij was ook voor de derde keer achtereenvolgende keer de snelste op Zandvoort. 
» RTV N-H
zondag 27 augustus 2023, 16:42 uur
LIVE Formule 1 | Herstart in Zandvoort: houdt iemand Max Verstappen nog van recordzege af?
PZCIn een compleet oranje Zandvoort wil Max Verstappen vanmiddag voor de hattrick gaan in zijn thuisrace. Wint hij ook deze Dutch Grand Prix, dan is dat zijn negende opeenvolgende Formule 1-zege en evenaart hij het record van Sebastian Vettel uit 2013. Max Verstappen was de koppositie kort kwijt maar stelde orde op zaken, voordat de race in de slotfase werd onderbroken door een stevige regenbui.
» PZC
zondag 27 augustus 2023, 16:05 uur
LIVE Formule 1 | Max Verstappen rijdt na chaotische start toch eenzame race, komt er nog regen aan?
PZCIn een compleet oranje Zandvoort wil Max Verstappen vanmiddag voor de hattrick gaan in zijn thuisrace. Wint hij ook deze Dutch Grand Prix, dan is dat zijn negende opeenvolgende Formule 1-zege en evenaart hij het record van Sebastian Vettel uit 2013. Max Verstappen was de koppositie kort kwijt, maar heeft inmiddels orde op zaken gesteld.
» PZC
zondag 27 augustus 2023, 13:09 uur
LIVE Formule 1 | Circuit stroomt vol voor race in Zandvoort, wat doet de regen?
BN DeStemIn een compleet oranje Zandvoort wil Max Verstappen vanmiddag voor de hattrick gaan in zijn thuisrace. Wint hij ook deze Dutch Grand Prix, dan is dat zijn negende opeenvolgende zege en evenaart hij het record van Sebastian Vettel uit 2013. Vanaf pole position is de uitgangspositie wederom perfect, maar mogelijke regen kan de race een stuk interessanter maken.
» BN DeStem
zondag 27 augustus 2023, 13:09 uur
LIVE Formule 1 | Max Verstappen gaat in oranje Zandvoort op recordjacht met regen in aantocht
de GelderlanderIn een compleet oranje Zandvoort wil Max Verstappen vanmiddag voor de hattrick gaan in zijn thuisrace. Wint hij ook deze Dutch Grand Prix, dan is dat zijn negende opeenvolgende Formule 1-zege en evenaart hij het record van Sebastian Vettel uit 2013. Vanaf pole position is de uitgangspositie wederom perfect, maar mogelijke regen kan de race een stuk interessanter maken.
» de Gelderlander
zondag 27 augustus 2023, 11:00 uur
Alles om er bij te zijn: Vader Sas gaf maar liefst 12.500 euro uit aan kaarten Dutch Grand Prix
RTV N-HDe familie Sas uit het Gelderse Dreumel zit met een grote glimlach op de gezichten in de trein naar Zandvoort. Ze gaan met zijn allen naar de Grand Prix op het circuit. Vooral vader Sas is 'lijp' van de Formule 1.
» RTV N-H
zaterdag 26 augustus 2023, 16:30 uur
Fantastische Max Verstappen vermaakt thuispubliek en pakt pole position
RTV N-HNet als de voorgaande edities mag Max Verstappen vanaf de eerste plaats beginnen bij de GP van Zandvoort. De Nederlandse coureur van Red Bull behaalde de snelste tijd: 1.10,567. De Britten Lando Norris en George Russell pakten de tweede en derde plaats voor de race van zondag. 
» RTV N-H
zaterdag 26 augustus 2023, 15:04 uur
Gehuld in poncho volgen Brabantse fans in de duinen 'hun' Max Verstappen
Omroep BrabantDe Brabantse Formule 1-fans zitten er klaar voor. In Zandvoort gehuld in poncho's want voor het eerst regent het in Zandvoort tijdens de kwalificatie op zaterdag. Ook op zondag tijdens de race wordt hemelwater verwacht.
» Omroep Brabant
zaterdag 26 augustus 2023, 14:27 uur
LIVE Formule 1 | Verstappen jaagt op pole in Zandvoort, code rood in laatste deel kwalificatie
de GelderlanderNadat Max Verstappen vanmiddag de snelste tijd noteerde in een kletsnatte en chaotische vrije training, is het nu tijd voor het echte werk. Onder regenachtige omstandigheden gaat om 15.00 uur de kwalificatie voor de Grand Prix van Nederland van start. Grijpt Max Verstappen pole voor zijn thuisrace in Zandvoort? Volg het in ons liveblog.
» de Gelderlander
zaterdag 26 augustus 2023, 12:42 uur
Max Verstappen houdt het hoofd koel op natte baan bij laatste vrije training
RTV N-HHet is Max Verstappen gelukt om weer de snelste tijd te noteren bij de laatste vrije training in Zandvoort. Dat ging niet van harte, aangezien er veel regen was gevallen op het circuit. Verstappen reed zijn bolide naar 1.21,631.
» RTV N-H
zaterdag 26 augustus 2023, 12:34 uur
Verstappen glibbert naar snelste tijd in chaotische training op Zandvoort met drie rode vlaggen
BN DeStemMax Verstappen kan vanmiddag met een goed gevoel beginnen aan de kwalificatie voor de Grand Prix van Nederland. De leider in de WK-stand noteerde op zijn thuiscircuit de snelste tijd in de derde en laatste vrije training. De oefensessie verliep chaotisch, omdat het circuit op Zandvoort door de regen kletsnat was geworden.
» BN DeStem
vrijdag 25 augustus 2023, 19:42 uur
Daniel Ricciardo mist GP Zandvoort vanwege gebroken middenhandsbeentje
Brabants DagbladFormule 1-coureur Daniel Ricciardo moet de Grote Prijs van Nederland in Zandvoort zondag aan zich voorbij laten gaan. De 34-jarige Australiër van AlphaTauri crashte vrijdag tijdens de tweede vrije training. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een middenhandsbeentje heeft gebroken.
» Brabants Dagblad
vrijdag 25 augustus 2023, 19:42 uur
Daniel Ricciardo mist GP Zandvoort vanwege gebroken middenhandsbeentje
de StentorFormule 1-coureur Daniel Ricciardo moet de Grote Prijs van Nederland in Zandvoort zondag aan zich voorbij laten gaan. De 34-jarige Australiër van AlphaTauri crashte vrijdag tijdens de tweede vrije training. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een middenhandsbeentje heeft gebroken.
» de Stentor
vrijdag 25 augustus 2023, 19:09 uur
Dominantie Max Verstappen blijft bijzonder: ‘Hij heeft het druk, maar voelt geen druk’
BN DeStemDe Nederlandse fans die dit weekend naar Zandvoort zijn gekomen, zullen er al vanuit gaan dat Max Verstappen opnieuw wint. Maar hoe vanzelfsprekend zijn succes ook is geworden, het blijft bijzonder wat de wereldkampioen laat zien.
» BN DeStem
vrijdag 25 augustus 2023, 13:56 uur
LIVE Formule 1 | Max Verstappen komt goed weg en klokt tweede tijd, Piastri en Ricciardo crashen
de GelderlanderHet Formule 1-seizoen wordt na een korte zomerstop hervat in Zandvoort. De eerste vrije training is inmiddels achter de rug met Max Verstappen meteen als snelste coureur, de tweede vrije training volgt om 16.00 uur. Op de nu al goed gevulde tribunes zit de sfeer er goed in. Volg in dit liveblog alle ontwikkelingen van dag 1 in de duinen.
» de Gelderlander
vrijdag 25 augustus 2023, 13:40 uur
Max Verstappen is meteen de snelste en maakt na eerste training uitstapje door grindbak
BN DeStemMax Verstappen heeft op het circuit van Zandvoort meteen het voortouw genomen. De dominante Red Bull-coureur gaf de oranje-menigte wat het wilde door de meeste rondjes van alle coureurs af te werken (31) en tevens de snelste tijd te klokken: 1.11,852.
» BN DeStem
vrijdag 25 augustus 2023, 13:38 uur
Max Verstappen baalt flink na tweede vrije training, coureur tweede op Zandvoort
RTV N-HNa zijn snelste tijd in de eerste vrije training op het circuit van Zandvoort, is het Max Verstappen niet gelukt om dat kunstje te herhalen. De Nederlander zag dat de Brit Lando Norris tijdens de tweede training nét iets sneller was. Het scheelde slechts 23 duizendsten van een seconde. Alex Albon noteerde de derde tijd. 
» RTV N-H
vrijdag 25 augustus 2023, 10:42 uur
LIVE Formule 1 | Sergio Pérez neemt hap uit snelste tijd, veel actie op Zandvoort
de GelderlanderHet Formule 1-seizoen wordt na een korte zomerstop hervat in Zandvoort. De eerste vrije training voor de Grote Prijs van Nederland is om om 12.30 uur, de tweede vrije training volgt om 16.00 uur. Het circuit in Zandvoort is de komende drie dagen, met elke dag 105.000 mensen, uitverkocht.
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Zandvoort

16 december 17:46Tranen van blijdschap om losgetrokken garnalenkotter: ‘Hij vaart, hij vaart!’
16 december 17:17Vier keer is scheepsrecht: garnalenkotter Black Jack is los
15 december 13:30Opnieuw hulp voor gestrande kotter: zaterdag nieuwe poging met geleende kabel
14 december 20:50Dochter garnalenvisser ontroostbaar: "Ik kan alleen maar huilen"
12 december 17:07Gemeente Zandvoort: 'Vlottrekken kotter is donderdag alleen vanaf de boulevard te zien'
27 november 09:00Vastgelopen sleepboot uit Scheveningen weer vlotgetrokken
20 september 11:28Video | Kitesurfers bereiken extreme hoogtes tijdens wedstrijd in Zandvoort
3 september 15:04LIVE Formule 1 | Sainz slaat eerste aanval van Verstappen af, mooie strijd om leiding in Monza
1 september 16:18Formule 1 | Zo laat komt Max Verstappen morgen in actie bij de vrije training en de kwalifcatie
29 augustus 14:54Koning Willem-Alexander fotobombt acteur Steve Carell tijdens Grand Prix in Zandvoort
28 augustus 16:11Max Verstappen heeft langste zegereeks ooit in handen: ‘Ik denk dat hij onaantastbaar is’
28 augustus 15:05Emma Heesters maakt indruk met Wilhelmus tijdens Grand Prix van Zandvoort
27 augustus 15:07André Rieu en dj La Fuente zwepen racefans in Zandvoort op, ook koninklijke familie aanwezig
27 augustus 12:31Larry ten Voorde wederom op het podium bij Porsche Supercup op Zandvoort
27 augustus 09:17Koning Willem Alexander vermaakt zich met Rico Verhoeven en ‘vecht’ met King of kickboxing
26 augustus 10:51LIVE Formule 1 | Max Verstappen glibbert naar voorlopig snelste tijd in training op Zandvoort
26 augustus 08:40Nat weekend Dutch Grand Prix voorspeld: fris en grote kans op regenrace
25 augustus 09:22Zandvoort klaar voor duizenden racefans: alcoholverkoop aan banden, meldpunt ongewenst gedrag
25 augustus 08:25Vanuit de hele provincie reizen de eerste racefans per trein naar het circuit
23 augustus 19:58Zo financiert Zandvoort de Dutch GP: ‘Er ligt hier een blauwdruk voor heel veel evenementen’
RSS.