menu
zoek

Nieuws Zeewolde

Facebook delen

Lichaam van Anne Faber aangetroffen

donderdag 12 oktober 2017, 17:56 uur

Donderdag 12 oktober is een lichaam gevonden in de omgeving van het Nulderpad. Een verklaring van de verdachte, woensdagavond laat, leidde de politie naar deze plek. Uit forensisch onderzoek is gebleken dat het de 25-jarige Anne Faber is, die sinds 29 september werd vermist.


Waar: Flediteweg in Zeewolde

De 27-jarige verdachte die op 9 oktober werd aangehouden, is verhoord en heeft de politie woensdagavond laat informatie gegeven over de plaats waar het lichaam van Anne verborgen was. Dit betrof het bosgebied in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde. Daar werd inderdaad een lichaam gevonden.

Voorarrest verlengd
De familie is direct op de hoogte gesteld. De verdachte wordt nog verder verhoord. Zijn gangen worden nagegaan vanaf het moment dat Anne op vrijdag 29 september verdween, om erachter te komen wat er precies gebeurd is. Hij is donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris; deze heeft besloten dat de verdachte langer vast moet blijven.

Verder forensisch onderzoek
Forensische experts onderzoeken het gebied rond de vindplaats van het lichaam van Anne. Dat gebied is daarvoor afgezet. Haar lichaam zal worden onderzocht door het NFI.

Medeleven
De politie, het Openbaar Ministerie en de betrokken gemeentes (Zeewolde, Zeist, Utrecht, Soest, Bunschoten-Spakenburg en Nijkerk) leven mee met de nabestaanden. Met de familie van Anne prijzen zij de immense betrokkenheid van vele mensen en zijn dankbaar voor alle hulp en medeleven.   In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

(poging) Moord/Doodslag in Zeewolde
Vermist in Zeewolde

» Politie.nl
Kaart nieuws Zeewolde. Locatie nieuws: 52.17635 / 5.29920 Flediteweg


donderdag 12 oktober 2017, 09:41 uur
Onderzoek Anne Faber: specifieke plek Zeewolde onderzocht
Politie.nlDonderdag 12 oktober wordt één specifieke plek nader onderzocht omdat het vermoeden is dat het lichaam van Anne daar verborgen is.
Op basis van onderzoeksinformatie kwam woensdagavond laat een ander gebied in beeld dan daar waar eerder die dag gezocht was. Dit gebied, in de omgeving van het Nulderpad in de gemeente Zeewolde, werd in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 oktober afgezet. Daar werd één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is. Het gebied is afgezet en forensische experts doen nader onderzoek. Dit onderzoek gebeurt zorgvuldig om geen sporen te vernietigen en zal langere tijd in beslag nemen. Zodra er meer informatie is, zullen we dat melden. In verband met deze omstandigheden zijn andere zoekacties voor dit moment stil gelegd.  In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

» Politie.nl
woensdag 11 oktober 2017, 19:44 uur
Soest/Zeewolde - Zoektocht naar Anne Faber voor vandaag gestaakt
Politie.nlDe zoektochten van vandaag in Soest en Zeewolde hebben geen concreet resultaat opgeleverd en Anne Faber is nog altijd niet gevonden.
In Soest is er vandaag  tot ongeveer 17.00 uur door de M.E. (Mobiele Eenheid), Defensie, politie en vrijwilligers gezocht in de bossen bij Landgoed Pijnenburg in het gebied tussen de Wieksloterweg Oostzijde en de Dolderseweg. In Zeewolde werd tot het donker gezocht  met speurhonden en een politiehelikopter in een gebied rondom de Flediteweg. De zoektocht in Zeewolde wordt morgen hervat. Het zoekgebied daar is afgezet met hekken en wordt bewaakt door de M.E.   In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

» Politie.nl
woensdag 11 oktober 2017, 15:12 uur
Utrecht / Zeewolde - Nieuw zoekgebied Anne Faber
Politie.nlDe politie zoekt sinds woensdagmiddag 11 oktober in een gebied rondom Zeewolde naar de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht die sinds vrijdag 29 september vermist is.
Nieuwe onderzoeksinformatie geeft aanleiding om de zoektocht naar Anne Faber uit te breiden naar een gebied rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde. Hier wordt gezocht door ME en speurhonden. De politie kan op dit moment geen antwoord geven op de vraag welke informatie dit betreft.  In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

» Politie.nl
zaterdag 14 oktober 2017, 15:22 uur
Bloemenzee voor Anne Faber groeit
de TelegraafHet Vlindermonument aan het Kluunpad in Zeewolde verandert langzamerhand in een bloemenzee. Meer en meer mensen leggen er bloemen neer ter nagedachtenis aan Anne Faber, de jonge vrouw die eerder deze week in Zeewolde dood werd gevonden.
» de Telegraaf
zaterdag 14 oktober 2017, 11:42 uur
Bloemen, kaarten en kaarsjes voor Anne Faber bij Vlindermonument
Omroep FlevolandHet neerleggen van een bos bloemen, een persoonlijke boodschap of het aansteken van een kaarsje. Op verschillende manieren wordt bij het Vlindermonument in Zeewolde blijk gegeven van medeleven aan Anne Faber en haar nabestaanden. Het monument voor overledenen werd vrijdag door de gemeente aangewezen als herdenkingsplek voor de 25-jarige vrouw uit Utrecht. Haar lichaam werd donderdag gevonden bij het Nulderpad in het Horsterwold in Zeewolde.
» Omroep Flevoland
zaterdag 14 oktober 2017, 10:12 uur
‘Dna-spoor op jas Anne Faber leidde politie naar Michael P.’
Omroep FlevolandDe politie zou de verdachte in de zaak rond Anne Faber op het spoor zijn gekomen dankzij een dna-spoor op haar jas. Dat schrijft De Telegraaf zaterdag op basis van bronnen dichtbij het onderzoek. Verdachte Michael P.
» Omroep Flevoland
vrijdag 13 oktober 2017, 20:15 uur
Rotterdamse Dichter des Vaderlands schrijft over Anne Faber
RTV RijnmondDe Rotterdamse Dichter des Vaderlands, Ester Naomi Perquin, heeft een gedicht geschreven over Anne Faber. De vrouw (25) werd donderdag gevonden in een bosgebied bij Zeewolde. Zij bleek om het leven te zijn gebracht.
» RTV Rijnmond
vrijdag 13 oktober 2017, 20:08 uur
Enorme steun voor petitie om dood Anne Faber
de TelegraafDe petitie die een onderzoek eist naar het „falend rechtssysteem in de zaak van Michael P.” was vrijdagavond omstreeks 20.00 uur al ruim 258.000 keer ondertekend. P. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 25-jarige Anne Faber die donderdag in Zeewolde werd gevonden.
» de Telegraaf
vrijdag 13 oktober 2017, 15:00 uur
Marnix College in gedachten bij Wim, docent en vader van Anne Faber
Omroep GelderlandDe bijna twee weken lang vermiste Anne Faber werd donderdag dood aangetroffen in Zeewolde. Haar vader, Wim Faber, werkt als docent tekenen op het Marnix College in Ede. De school heeft vandaag stil gestaan bij het overlijden van Anne.
» Omroep Gelderland
vrijdag 13 oktober 2017, 12:52 uur
’Struinverbod’ rond vindplaats Anne Faber
de TelegraafDe exacte plek waar het lichaam van Anne Faber donderdag is gevonden, is niet toegankelijk voor publiek. Mensen die die plek in het Horsterwold bij Zeewolde willen bezoeken, moeten op de paden blijven. Toezichthouders zorgen ervoor dat belangstellenden daar niet door de bossen gaan struinen, al was het maar „omdat dat niet kies en respectvol is”, laat een woordvoerster van Staatsbosbeheer vrijdag weten.
» de Telegraaf
vrijdag 13 oktober 2017, 12:46 uur
‘Struinverbod’ rond vindplaats Anne Faber
Hart van NederlandDe exacte plek waar het lichaam van Anne Faber donderdag is gevonden, is niet toegankelijk voor publiek. Mensen die die plek in het Horsterwold bij Zeewolde willen bezoeken, moeten op de paden blijven. Toezichthouders zorgen ervoor dat belangstellenden daar niet door de bossen gaan struinen, al was het maar ‘omdat dat niet kies en respectvol […]
» Hart van Nederland
vrijdag 13 oktober 2017, 10:47 uur
Struinverbod rond vindplaats Anne Faber
Omroep FlevolandStaatsbosbeheer wil niet dat mensen gaan zoeken naar de plaats waar het lichaam van Anne Faber donderdag is gevonden.Toezichthouders zorgen ervoor dat belangstellenden daar niet door de bossen gaan struinen. Een enkel bosje bloemen In het natuurgebied is nog weinig terug te zien van het drama dat zich daar heeft afgespeeld. Een enkel bosje bloemen bij de ingang van het gebied herinnert voorbijgangers aan de vondst van Anne.  Het Vlindermonument De gemeente heeft een plek aangewezen waar inwoners...
» Omroep Flevoland
vrijdag 13 oktober 2017, 09:57 uur
Petitie Anne Faber massaal getekend
Omroep FlevolandDe petitie die na de dood van Anne Faber is gestart is al honderdduizenden keren getekend. De landelijke petitie roept op tot een onderzoek naar het falend rechtssysteem rond Michael P. uit Zeewolde.
» Omroep Flevoland
vrijdag 13 oktober 2017, 07:47 uur
Petitie om dood Anne Faber
Hart van NederlandIemand die zegt moeder van drie dochters te zijn, is een petitie begonnen na de dood van Anne Faber. Ze eist met de petitie een onderzoek naar het “falend rechtssysteem in de zaak van Michael P.”. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 25-jarige vrouw, van wie het lichaam donderdag in Zeewolde […]
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 21:15 uur
Tijdlijn Anne Faber: hoe een fietstocht eindigde in verdriet en pijn
Omroep GelderlandDertien dagen een slopende onzekerheid. Zo omschrijft Hans Faber de vermissing van zijn nichtje Anne. Hij zegt dat op een persconferentie in Zeewolde waar bekend is gemaakt dat het lichaam van de 25-jarige vrouw is gevonden. De onzekerheid die anderhalve week geleden begon met een fietstocht in de regen...
» Omroep Gelderland
donderdag 12 oktober 2017, 19:23 uur
Lichaam Anne Faber weggehaald van vindplaats
de TelegraafHet lichaam van Anne Faber is weggehaald uit het Horsterwold in Zeewolde.
» de Telegraaf
donderdag 12 oktober 2017, 18:46 uur
Familie Anne Faber: "Wij hebben op dit moment nog veel vragen"
RTV UtrechtUTRECHT - "Het zwartste scenario is helaas uitgekomen. Onze liefste Anne is niet meer." Dat zei de oom van Anne Faber, die namens de familie spreekt, nadat bekend was geworden dat haar lichaam is gevonden.
» RTV Utrecht
donderdag 12 oktober 2017, 18:08 uur
Politie denkt te weten waar lichaam Anne Faber ligt
RTV UtrechtUTRECHT/DEN DOLDER - De recherche onderzoekt een specifieke locatie waar het lichaam van Anne Faber volgens de politie moet liggen. De zoekactie concentreerde zich vandaag op het Nulderpad in het Horsterwold in Flevoland. Het bosrijke gebied is sinds vannacht afgezet.
» RTV Utrecht
donderdag 12 oktober 2017, 18:06 uur
Lichaam van Anne Faber gevonden in Zeewolde
NOSHeftig nieuws uit Zeewolde. Daar is het lichaam van Anne Faber gevonden. De vrouw van 25 jaar was sinds vorige week vermist.
» NOS
donderdag 12 oktober 2017, 18:02 uur
Lichaam Anne Faber gevonden
NOSIn een natuurgebied in Zeewolde is het lichaam gevonden van Anne Faber. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt op een persconferentie.
» NOS
donderdag 12 oktober 2017, 18:02 uur
Lichaam Anne Faber gevonden
de TelegraafHet lichaam van de sinds 29 september vermiste Anne Faber is donderdag gevonden in het natuurgebied De Stille Kern bij Zeewolde. Verdachte Michael P. gaf de politie woensdagavond informatie over de locatie waar het lichaam van de Utrechtse zich bevond. Het OM en de gemeente Zeewolde meldden de vondst donderdagavond tijdens een persconferentie.
» de Telegraaf
donderdag 12 oktober 2017, 18:01 uur
Lichaam Anne Faber gevonden
Hart van NederlandDe vermiste Anne Faber uit Utrecht is donderdag dood gevonden in de buurt van Zeewolde (Flevoland). Rutger Jeuken, plaatsvervangende hoofdofficier van justitie, meldde de vondst van haar lichaam aan het begin van de avond tijdens een persconferentie. Ook is via forensisch onderzoek vastgesteld dat het om Anne Faber gaat.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 18:01 uur
Lichaam Anne Faber gevonden in Zeewolde
Hart van NederlandDe vermiste Anne Faber uit Utrecht is donderdag dood gevonden in de buurt van Zeewolde (Flevoland). Rutger Jeuken, plaatsvervangende hoofdofficier van justitie, meldde de vondst van haar lichaam aan het begin van de avond tijdens een persconferentie. Ook is via forensisch onderzoek vastgesteld dat het om Anne Faber gaat.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 18:01 uur
Lichaam Anne Faber gevonden bij Zeewolde
RTV UtrechtUTRECHT/DEN DOLDER - Het lichaam van Anne Faber is gevonden in het Horsterwold bij Zeewolde. Dat heeft de politie zojuist in een persconferentie bekendgemaakt. De 25-jarige vrouw verdween vrijdagavond 29 september.
» RTV Utrecht
donderdag 12 oktober 2017, 18:00 uur
Lichaam Anne Faber gevonden bij Nulderpad
Omroep FlevolandHet lichaam van de vermiste Anne Faber uit Utrecht is donderdag gevonden in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde. Dat hebben de politie en het Openbaar Ministerie bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het gemeentehuis van Zeewolde. Nulderpad Volgens de politie gaf verdachte Michael P.
» Omroep Flevoland
donderdag 12 oktober 2017, 18:00 uur
Lichaam van Anne Faber gevonden bij zoektocht
Omroep GelderlandDe politie heeft donderdag in Zeewolde het lichaam van Anne Faber gevonden. Dat is donderdagavond bekendgemaakt in een persconferentie. Woensdagavond heeft de verdachte een verklaring afgelegd, waarna op een specifieke plek in het buitengebied van Zeewolde is gezocht. Daar is donderdag het stoffelijk overschot van Anne Faber gevonden.
» Omroep Gelderland
donderdag 12 oktober 2017, 17:21 uur
LIVE: Persconferentie over Anne Faber
Hart van NederlandOm 18.00 uur start de persconferentie van de politie over de vermissing van Anne Faber. Politie, justitie en de gemeente Zeewolde houden donderdagavond een persconferentie over de ontwikkelingen in het onderzoek naar Anne Faber. De bijeenkomst is op het gemeentehuis van Zeewolde (Flevoland).
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 17:10 uur
Terugkijken: persconferentie over vondst lichaam Anne Faber
Omroep GelderlandHet lichaam van de vermiste Anne Faber is gevonden. Dat maakte de gemeente Zeewolde, de politie en het Openbaar Ministerie donderdagavond bekend tijdens een persconferentie. Die kunt u hieronder terugkijken.
» Omroep Gelderland
donderdag 12 oktober 2017, 17:08 uur
Persconferentie over Anne Faber in gemeentehuis
Omroep FlevolandIn het gemeentehuis in Zeewolde is om 18.00 uur een persconferentie over de ontwikkelingen rondom het onderzoek naar Anne Faber. Dat heeft de politie bekendgemaakt.  Omroep Flevoland zendt het persmoment live uit op tv, radio, internet en Facebook. De 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is sinds 29 september vermist.
» Omroep Flevoland
donderdag 12 oktober 2017, 15:08 uur
Tijdlijn: De vermissing van Anne Faber
de TelegraafAnne Faber (25) uit Utrecht verdween twee weken terug na een fietstocht. De politie maakte donderdag bekend op een specifieke plaats in Zeewolde naar haar lichaam te zoeken. De belangrijkste ontwikkelingen sinds haar verdwijning.
» de Telegraaf
donderdag 12 oktober 2017, 14:39 uur
Verdachte in zaak-Anne Faber blijft in cel
RTV UtrechtDEN DOLDER/UTRECHT - Michael P. uit Zeewolde blijft voorlopig nog vastzitten in de vermissingszaak rond Anne Faber. Dat heeft de rechter-commissaris in Utrecht vanmiddag bepaald.
» RTV Utrecht
donderdag 12 oktober 2017, 14:31 uur
Artsen op zoekplaats lichaam Anne Faber
Hart van NederlandOp de plaats in Zeewolde waarvan de politie vermoedt dat het lichaam van Anne Faber daar ligt, zijn donderdagmiddag twee medewerkers van de GGD gearriveerd. Ze liepen naar de zoekplaats, een van hen met een dokterstas. Tegelijkertijd kwam iemand van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) aan.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 14:30 uur
Verdachte in zaak-Anne Faber blijft langer vastzitten
Omroep GelderlandMichael P. uit Zeewolde blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris donderdag bepaald. De 27-jarige P. wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber. De 25-jarige vrouw uit Arnhem is sinds 29 september vermist.
» Omroep Gelderland
donderdag 12 oktober 2017, 14:09 uur
Politie kamt gebied minutieus uit
Hart van NederlandVerslaggever Ilse van Wingerden over de politie die een gebied in Zeewolde minutieus uit kamt op zoek naar het lichaam van Anne Faber.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 12:39 uur
Woordvoerder politie over vermoeden waar lichaam Anne verborgen is
Hart van NederlandOnze verslaggever Ilse van Wingerden in gesprek met Bernhard Jens, woordvoerder politie. De politie heeft een vermoeden waar het lichaam van de vermiste Anne Faber is. Donderdag is de zoekactie gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 11:38 uur
Tijdlijn: De vermissing van Anne Faber (25)
Hart van NederlandDe Utrechtse studente Anne Faber (25) verdween twee weken terug na een fietstocht. De politie maakte donderdag bekend op een specifieke plaats in Zeewolde naar haar lichaam te zoeken. De belangrijkste ontwikkelingen sinds haar verdwijning.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 11:34 uur
Verdachte Michael P. blijft langer vast
Omroep FlevolandOud-Zeewoldenaar Michael P., die verdacht wordt in de zaak Anne Faber, blijft nog veertien dagen vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris bepaald. Die besliste donderdag dat er op dit moment voldoende verdenking tegen de verdachte is om hem langer vast te houden voor betrokkenheid bij de vermissing en dood van Anne Faber.  Het lichaam van de 25-jarige vrouw uit Utrecht is donderdag gevonden in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde.
» Omroep Flevoland
donderdag 12 oktober 2017, 11:29 uur
Politie zoekt op specifieke plek naar lichaam Anne
Hart van NederlandDe politie heeft een vermoeden waar het lichaam van de vermiste Anne Faber is verborgen. De politie zoekt donderdagochtend gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 10:35 uur
Politie heeft vermoeden waar lichaam Anne is
de TelegraafDe politie heeft een vermoeden waar het lichaam van de vermiste Anne Faber is. Donderdag is de zoekactie gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde. „Het vermoeden is dat het lichaam van Anne Faber daar verborgen is”, meldt de politie.
» de Telegraaf
donderdag 12 oktober 2017, 10:35 uur
Politie vermoedt waar lichaam Anne Faber is
Hart van NederlandDe politie heeft een vermoeden waar het lichaam van de vermiste Anne Faber is. Donderdag is de zoekactie gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde. “Het vermoeden is dat het lichaam van Anne Faber daar verborgen is” , meldt de politie. Het gebied is afgezet. De woordvoerder van de […]
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 10:34 uur
Politie: lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde
Omroep GelderlandDe politie onderzoekt donderdag één specifieke plek in Zeewolde. Ze vermoedt dat daar het lichaam van Anne Faber verborgen is.
» Omroep Gelderland
donderdag 12 oktober 2017, 10:32 uur
Ontwikkelingen in zaak-Anne Faber, politie houdt persconferentie
NOSDe politie heeft een persconferentie aangekondigd in verband met ontwikkelingen in het onderzoek naar de vermiste Anne Faber. De persbijeenkomst wordt om 18.00 uur gehouden in Zeewolde en is te volgen via NPO 1 en NOS.nl.
» NOS
donderdag 12 oktober 2017, 10:32 uur
Politie vermoedt dat lichaam Anne Faber bij Nulderpad verborgen is
Omroep FlevolandDe politie is rond het Nulderpad in het Horsterwold in Zeewolde gericht op zoek naar het lichaam van Anne Faber. Daar werd in de nacht van woensdag op donderdag één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is. Aanleiding is ' onderzoeksinformatie die woensdagavond laat een ander gebied in beeld bracht '. Het gebied is afgezet en forensische experts doen nader onderzoek. De politie meldt dat het zorgvuldig gebeurt om geen sporen te vernietigen en dat het...
» Omroep Flevoland
donderdag 12 oktober 2017, 10:31 uur
Politie vermoedt dat lichaam Anne Faber in omgeving Nulderpad Zeewolde is verborgen
de TelegraafDe politie vermoedt dat het lichaam van Anne Faber in de omgeving van Zeewolde is verborgen. De 25-jarige vrouw uit Utrecht was spoorloos sinds 29 september. Ze verdween tijdens een fietstocht.
» de Telegraaf
donderdag 12 oktober 2017, 08:57 uur
Zoektocht naar Anne Faber weer verder, verdachte wordt voorgeleid
NOSDe zoektocht naar de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht gaat vandaag weer verder. De zoektocht werd gisteren uitgebreid naar een natuurgebied in Zeewolde. Dat gebied is vannacht door de mobiele eenheid bewaakt en daar wordt verder gezocht. Vanmiddag wordt ook de 27-jarige verdachte Michael P. voorgeleid aan de rechter-commissaris.
» NOS
donderdag 12 oktober 2017, 08:43 uur
Politie zoekt vandaag alleen in Zeewolde naar Anne Faber
RTV UtrechtUTRECHT - Het onderzoek naar Anne Faber richt zich vandaag opnieuw op natuurgebied De Stille Kern in Zeewolde. Op andere plekken komen voorlopig geen zoekacties meer.
» RTV Utrecht
donderdag 12 oktober 2017, 07:45 uur
Zoektocht naar Anne Faber hervat
Hart van NederlandDe zoektocht van de politie naar Anne Faber is donderdagochtend hervat. Woensdag besloot de politie het zoekgebied uit te breiden naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland). De politie zoekt nu vooral in het gebied rondom de kruising Groenewoudse Weg/Spiekweg.
» Hart van Nederland
donderdag 12 oktober 2017, 07:32 uur
Zoeken naar Anne Faber in omgeving Zeewolde
de TelegraafDe zoektocht van de politie naar Anne Faber wordt donderdagochtend hervat. Woensdag besloot de politie het zoekgebied uit te breiden naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland). De politie zoekt nu vooral in het gebied rondom de kruising Groenewoudse Weg/Spiekweg.
» de Telegraaf
woensdag 11 oktober 2017, 22:33 uur
Zoektocht naar Anne Faber hervat in groter gebied
Omroep FlevolandDe zoektocht naar de vermiste Anne Faber in het Horsterwold bij Zeewolde is donderdagmorgen hervat. De politie heeft het gebied waar wordt gezocht, uitgebreid naar de kruising Groenewoudseweg/Spiekweg. Het ANP meldt dat de politie dat heeft besloten op basis van informatie 'die afgelopen nacht is verzameld'.
» Omroep Flevoland
woensdag 11 oktober 2017, 20:13 uur
Zoekactie Zeewolde gestaakt wegens duisternis
Hart van NederlandDe zoekactie in Zeewolde naar de vermiste Anne Faber is wegens de duisternis stopgezet. Er is tijdens de zoektocht niets gevonden, zo meldde een woordvoerder van de politie. De zoektocht wordt donderdag hervat.
» Hart van Nederland
woensdag 11 oktober 2017, 20:06 uur
Nog geen spoor van vermiste Anne Faber: zoekgebied wordt bewaakt
Omroep GelderlandDe zoektocht naar Anne Faber bij Zeewolde is woensdag aan het begin van de avond opgeschort. Agenten zochten in natuurgebied de Stille Kern tevergeefs naar sporen van de vermiste Arnhemse, die in Utrecht woont. Volgens de politie is het terrein nu afgezet en wordt het bewaakt.
» Omroep Gelderland
woensdag 11 oktober 2017, 18:40 uur
Vermissing Anne Faber: specialisten kammen natuurgebied uit bij Zeewolde
Omroep GelderlandIn de zoektocht naar Anne Faber heeft de politie een groot gebied afgezet bij Zeewolde. Agenten zoeken in natuurgebied de Stille Kern naar sporen van de vermiste Arnhemse, die in Utrecht woont.
» Omroep Gelderland
woensdag 11 oktober 2017, 18:13 uur
Boot ingezet bij zoektocht Anne
de TelegraafDe politie gaat in Zeewolde nu ook in het water zoeken naar de verdwenen studente Anne Faber. Er wordt een speciale boot met sonarapparatuur ingezet in het gebied rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde.
» de Telegraaf
woensdag 11 oktober 2017, 18:06 uur
‘Concrete aanwijzing over Anne bij Zeewolde’
de TelegraafDe politie is met man en macht naar Zeewolde afgereisd in verband met de zoektocht naar Anne Faber. Verslaggever Niels Kalkman is erbij.
» de Telegraaf
woensdag 11 oktober 2017, 17:51 uur
Politie: "Kom niet naar Zeewolde om te helpen zoeken naar Anne Faber"
RTV UtrechtUTRECHT - De politie waarschuwt mensen niet naar Zeewolde te komen om te helpen met de zoektocht naar Anne Faber. Alleen specialisten zijn welkom in het gebied.
» RTV Utrecht
woensdag 11 oktober 2017, 16:22 uur
Liveblog zoekactie Anne Faber in Horsterwold
Omroep FlevolandDe politie zoekt voor de tweede dag in Zeewolde naar de vermiste Anne Faber. De speurtocht concentreert zich op een gebied rond het Nulderpad.
» Omroep Flevoland
woensdag 11 oktober 2017, 15:33 uur
Ook bij Zeewolde zoeken naar Anne Faber
de TelegraafLIVE TWEETS - De politie heeft het gebied waarin wordt gezocht naar de vermiste Anne Faber uitgebreid naar de omgeving van Zeewolde. Het gaat om het terrein rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde. Familieleden van verdachte Michael P. hebben daar in de buurt een vakantiehuisje.
» de Telegraaf
woensdag 11 oktober 2017, 15:30 uur
Zoektocht naar Anne Faber gaat verder in Zeewolde
Hart van NederlandDe politie heeft het gebied waarin wordt gezocht naar de vermiste Anne Faber uitgebreid naar de omgeving van Zeewolde (Flevoland). Het gaat om het terrein rondom de Flediteweg in de buurt van het golfresort Zeewolde. ME en speurhonden zijn daar sinds woensdagmiddag aan het zoeken. De politie kan nog niet zeggen op basis van welke […]
» Hart van Nederland
woensdag 11 oktober 2017, 15:30 uur
Michael P. donderdag voorgeleid; Anne Faber nu ook gezocht in Zeewolde
Omroep GelderlandMichael P. uit Zeewolde wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De 27-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber. De vrouw van 25 uit Arnhem, die in Utrecht woont, is sinds 29 september vermist. In een natuurgebied bij Zeewolde wordt nu ook naar haar gezocht.
» Omroep Gelderland
woensdag 11 oktober 2017, 15:13 uur
Zoekactie in Horsterwold naar Anne Faber gestaakt
Omroep FlevolandDe zoekactie naar de vermiste Anne Faber in de Stille Kern van het Horsterwold in Zeewolde wordt gestaakt omdat het donker is. Medewerkers van de politie en het Nederland Forensisch Instituut verlaten het bos. Het gebied is afgezet en wordt door de ME bewaakt.
» Omroep FlevolandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Zeewolde

18 juni 06:48Grote brand in campingrestaurant Zeewolde
3 april 14:33Meer dan honderd geiten omgekomen bij stalbrand in Zeewolde
23 maart 10:45Michael P. heeft Anne Faber met een mes omgebracht
25 februari 17:19Horsterveer door ijs uit de vaart
17 februari 11:05Flevoland - Aziatische bosmug verspreidt zich verder
13 februari 09:59Grote brand bij bedrijf in Zeewolde na uren blussen gedoofd
20 december 11:57Politie ontdekt partij illegaal vuurwerk
6 december 11:16Ernstig ongeval met gewonde
8 november 22:55Jorg en Sander (11) openen pluktuin voor vluchtelingen bij azc
27 oktober 07:37‘Michael P. verborg lichaam Anne Faber eerst ergens anders’
24 oktober 16:03Massaal ondertekende petitie Anne Faber overhandigd
14 oktober 15:22Bloemenzee voor Anne Faber groeit
12 oktober 18:28Oom van Anne: zwartste scenario uitgekomen
10 oktober 12:25Burgemeester bijgepraat over aanhouding zaak Anne Faber
28 september 13:55"Monteur windmolen moet alert zijn op brandgevaar"
8 september 19:51Messentrekker ziet droombaan bij leger in rook opgaan: 20 uur werkstraf
6 augustus 21:59Zeewolde decor van internationale barbecuewedstrijd
28 juli 11:38Houten palen gestolen aan Wielseweg
17 juli 15:39Drie gewonden bij ernstig ongeluk op N305 bij Zeewolde
11 juli 14:17Tbs met dwangverpleging voor doden Fred Ansink uit Zeewolde
RSS.