menu
zoek

Nieuws Zennewijnen

Gestrande tanker op Waal vlot getrokken

zaterdag 14 december 2019, 19:58 uur

Een bergingsschip en een schip van Rijkswaterstaat hebben een zaterdagavond bij Zennewijnen (Gelderland) gestrande tanker weer vlotgetrokken. De met diesel geladen tanker was door uitval van het roer vastgelopen bij een langsdam die evenwijdig aan de stroming loopt. Het gestrande schip lekte niet, bleek uit een controle door de brandweer.

Waar: Bredestraat in Zennewijnen

» Hart van Nederland


Kaart nieuws Zennewijnen. Locatie nieuws: Bredestraat


zaterdag 14 december 2019, 19:36 uur
Schip loopt vast op Waal bij Zennewijnen
de GelderlanderZENNEWIJNEN - Een tankschip met diesel is vastgelopen op de Waal bij Zennewijnen, vlakbij Tiel. Rijkswaterstaat is bezig om het schip weer vlot te trekken.
» de Gelderlander
zaterdag 14 december 2019, 19:34 uur
Gastanker vastgelopen op de Waal
Gelre NieuwsZENNEWIJNEN – Zaterdag aan het begin van de avond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een hulpverlening op de Waal. Daar bleek een gastanker vastgelopen te zijn. Het gebeurde in Zennewijnen ter hoogte van de Bredestraat.
» Gelre Nieuws
zaterdag 14 december 2019, 19:29 uur
Tankschip met diesel vastgelopen op de Waal bij Zennewijnen
Omroep GelderlandOp de Waal is zaterdagavond een tankschip met diesel vastgelopen door een defect roer. Dat heeft Rijkswaterstaat (RWS) bevestigd. De tanker strandde tegen een krib die evenwijdig aan de stroming loopt, in Zennewijnen iets ten zuidwesten van Tiel.
» Omroep Gelderland
zaterdag 14 december 2019, 19:29 uur
Gestrand dieseltankschip op de Waal was al eens eerder gestrand
Omroep GelderlandOp de Waal is zaterdagavond een tankschip met diesel vastgelopen door een defect roer. Dat heeft Rijkswaterstaat (RWS) bevestigd. De tanker strandde tegen een krib die evenwijdig aan de stroming loopt, in Zennewijnen iets ten zuidwesten van Tiel. De binnenvaarttanker 'Eternity' is ook in april 2015 al eens vastgelopen. Dat gebeurde toen in Zeeland.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Zennewijnen

17 juni 07:47Dijkwoning met rieten dak brandt volledig uit
14 december 19:58Gestrande tanker op Waal vlot getrokken
RSS.