menu
zoek

Nieuws Zevenbergen

Politie onderzoekt brand in loodsen en zoekt getuigen

vrijdag 16 december 2022, 16:01 uur

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand in de loodsen aan de Huizersdijk. Is u iets opgevallen rond tijdstip van de brand of daarna? Laat het ons weten.

Waar: Huizersdijk in Zevenbergen

Donderdag 15 december rond 18.10 uur kregen de hulpdiensten melding van de brand. Vier loodsen van een bedrijf hebben vlam gevat. De brandweer schaalde op naar grote brand. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Was u rond het tijdstip van de brand in de buurt en is u iets opgevallen? Of heeft u kort voor of na de brand iets verdachts gezien in de buurt van de Huizersdijk, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook doorgeven via via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Zevenbergen. Locatie nieuws: 51.63761 / 4.59416 Huizersdijk
Huizersdijk in Zevenbergen


zaterdag 17 december 2022, 21:39 uur
Vorst zorgt voor vertraging bij schoonmaak asbestwijk in Zevenbergen
Omroep BrabantDe vrieskou maakt het asbestvrij maken van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen lastig. Het is daardoor nog altijd onduidelijk wanneer het gebied helemaal schoon is en kan worden vrijgegeven, zo laat de gemeente Moerdijk zaterdagavond weten. Het gebied met honderden inwoners ging vrijdag op slot na een grote brand in vier loodsen in Zevenbergen.
» Omroep Brabant
zaterdag 17 december 2022, 17:04 uur
Lange rijen voor asbestwasstraat na brand in loodsen Zevenbergen
NU.nlInwoners van de wijk Bosselaar-Zuid in het Brabantse Zevenbergen mogen na een brand waarbij asbest vrijkwam weer met de auto vertrekken. Dat kan alleen als zij die hebben laten schoonspoelen in een speciale wasstraat. Er staan lange rijen auto's voor de wasbeurt in de wijk.
» NU.nl
zaterdag 17 december 2022, 16:48 uur
Lange rijen voor asbestwasstraat na brand in loodsen in Zevenbergen
NU.nlInwoners van Bosselaar-Zuid mogen na een brand waarbij asbest vrijkwam weer met de auto de wijk uit. Maar alleen als zij die hebben laten schoonspoelen in een speciale asbestwasstraat. Er staan lange rijen auto's voor de wasbeurt in de wijk in het Noord-Brabantse Zevenbergen.
» NU.nl
zaterdag 17 december 2022, 13:38 uur
Schone auto's mogen asbestwijk Zevenbergen uit, lange rijen voor wasstraat
Omroep BrabantVoor de tweede achtereenvolgende dag wordt in Zevenbergen met man en macht gewerkt om de wijk Bosselaar Zuid asbestvrij te maken. Bewoners mogen de wijk weer met de auto verlaten, maar pas nadat medewerkers van een schoonmaakbedrijf elk voertuig hebben schoongespoten. In de wijk is asbest terechtgekomen na de grote brand van donderdagavond.
» Omroep Brabant
zaterdag 17 december 2022, 12:56 uur
Bewoners van asbestwijk in Zevenbergen mogen wijk uit na wasbeurt auto
BN DeStemZEVENBERGEN - De bewoners van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen,waar asbestdeeltjes terechtkwamen na een brand, mogen met de auto hun wijk weer uit. Maar niet voordat ze met hun auto door een provisorisch ingerichte wasstraat zijn gereden.
» BN DeStem
vrijdag 16 december 2022, 18:30 uur
Meer ruimte voor bewoners Zevenbergen: ‘Maar loop geen onnodig risico'
Omroep BrabantIn de loop van vrijdagavond krijgen de inwoners van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen, waar donderdagavond na een grote brand veel asbest vrijkwam, steeds meer bewegingsvrijheid. Dat zegt burgemeester Aart-Jan Moerkerke van de gemeente Moerdijk. Toch blijft het advies voor bewoners om zo veel mogelijk binnen te blijven en geen onnodig risico te lopen.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 16:42 uur
Politie zoekt getuigen die iets verdachts zagen bij grote brand in Zevenbergen
BN DeStemZEVENBERGEN - De politie zoekt vanaf vrijdag naar getuigen van de grote brand aan de Huizersdijk in Zevenbergen. Vier loodsen gingen donderdagavond in vlammen op. Agenten onderzoeken de oorzaak van de brand.
» BN DeStem
vrijdag 16 december 2022, 15:03 uur
Wijk in Zevenbergen wordt schoongemaakt vanwege asbest na grote brand
NU.nlEen wijk in het Noord-Brabantse Zevenbergen is vrijdag een tijdlang afgesloten na een grote brand in een aantal loodsen. Bij de brand kwam asbest vrij. De wijk is inmiddels vrijgegeven, maar enkele maatregelen blijven nog van kracht, meldt Omroep Brabant. De wijk wordt volgens het asbestprotocol schoongemaakt.
» NU.nl
vrijdag 16 december 2022, 14:26 uur
Inwoners van Zevenbergen mogen wijk weer in na vondst asbest
Omroep BrabantBewoners van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen mogen de wijk weer in. Sinds vrijdagochtend was dat niet meer toegestaan nadat er een dag eerder brand had gewoed in vier loodsen aan de Allensweg waarbij asbest was vrijgekomen. Toch adviseert de burgemeester van de gemeente Moerdijk dringend om binnen te blijven.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 13:22 uur
Wijk in Zevenbergen afgesloten en schoongemaakt vanwege asbest na brand
NU.nlBewoners van een wijk in het Noord-Brabantse Zevenbergen moeten binnenblijven na een grote brand in een aantal loodsen. Bij de brand is asbest vrijgekomen. Voor alle bewoners gelden strenge maatregelen, meldt Omroep Brabant vrijdag. De wijk wordt volgens het asbestprotocol schoongemaakt.
» NU.nl
vrijdag 16 december 2022, 13:02 uur
Schoonmaken van asbest gaat nog dagen duren: 'Klus van jewelste'
Omroep BrabantDe schoonmaak van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen gaat nog dagen duren, dat meldt burgemeester Aart-Jan Moerkerke van de gemeente Moerdijk. Bewoners van de wijk Bosselaar Zuid in Zevenbergen mogen wel hun wijk weer in. Donderdagavond is er asbest vrijgekomen bij een grote brand.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 12:45 uur
Asbest opruimen is hele operatie, kleine deeltjes liggen overal
Omroep BrabantEen wijk in Zevenbergen is vrijdagmorgen afgesloten, omdat er materiaal met asbest is gevonden na een grote brand in vier loodsen. Bewoners mogen de wijk niet in of uit en moeten binnenblijven. Het opruimen is inmiddels begonnen, maar wat is die asbest precies? En hoe gaat dat opruimen in z'n werk? De eigenaar van Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken legt uit.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 12:14 uur
Asbest gevonden na grote brand, wijk wordt schoongemaakt
Omroep BrabantBij een grote brand In Zevenbergen donderdagavond is asbest vrijgekomen. Dat maakt de gemeente Moerdijk vrijdagochtend bekend. Eerder werd een wijk al volledig afgesloten om verspreiding van asbest te voorkomen.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 11:25 uur
Wijk in Zevenbergen afgesloten vanwege vermoedens van asbest na brand
NU.nlBewoners van een wijk in het Noord-Brabantse Zevenbergen moeten binnenblijven na een grote brand in een aantal loodsen. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. Voor alle bewoners gelden strenge maatregelen, meldt Omroep Brabant vrijdag.
» NU.nl
vrijdag 16 december 2022, 11:15 uur
Hele wijk in Zevenbergen op slot, asbest vrijgekomen bij brand
Blik op NieuwsIn het Brabantse Zevenbergen is de woonwijk Bosselaar-Zuid afgesloten door de gemeente nadat donderdagavond bij een grote brand in een aantal loodsen aan de Huizersdijk asbest is vrijgekomen. Dit meldt de gemeente Moerdijk, waar Zevenbergen toe behoort, vrijdagochtend.
» Blik op Nieuws
vrijdag 16 december 2022, 10:59 uur
Hele wijk gedwongen thuis door asbest: 'Niemand weet voor hoelang'
Omroep BrabantKleis Willemstein uit Zevenbergen zit net als alle mensen uit zijn wijk noodgedwongen binnen. Vanwege asbest, die mogelijk is vrijgekomen bij een grote brand donderdagavond mag niemand meer de wijk in of uit. “Het is stil op straat”, vertelt Willemstein.
» Omroep Brabant
vrijdag 16 december 2022, 08:28 uur
Wijk hermetisch afgesloten door asbest na grote brand: 'Blijf binnen'
Omroep BrabantBewoners van een deel van Zevenbergen mogen hun wijk niet meer uit na de grote brand in een paar loodsen, donderdagavond. De gemeente Moerdijk is bang dat er asbest is vrijgekomen en heeft de wijk afgesloten. Voor alle bewoners gelden strenge maatregelen.
» Omroep Brabant
donderdag 15 december 2022, 20:17 uur
Brand in loodsen Zevenbergen, afzetting wegens instortingsgevaar
de TelegraafAan de Allensweg in het Brabantse Zevenbergen staan vier loodsen in brand. De brandweer meldt dat het gebied waar de brand woedt, ruim is afgezet in verband met instortingsgevaar van de loodsen.
» de Telegraaf
donderdag 15 december 2022, 18:38 uur
Blussen grote brand in vier loodsen in Zevenbergen gaat nog uren duren
Omroep BrabantDe brandweer verwacht tot diep in de nacht bezig te zijn met het blussen van de brand in Zevenbergen. Aan de Huizersdijk brak donderdag rond halfzeven brand uit. Vier loodsen vatten vlam.
» Omroep Brabant
donderdag 15 december 2022, 18:35 uur
Loodsen uitgebrand na grote brand
HardnieuwsZEVENBERGEN - Donderdagavond 15 december rond 18.35 uur was brand ontstaan in meerdere loodsen aan de Huizersdijk in Zevenbergen.
» Hardnieuws
donderdag 15 december 2022, 18:34 uur
Grote uitslaande brand bij vier loodsen in Zevenbergen, NL Alert verzonden in omgeving
BN DeStemZEVENBERGEN - Bij vier loodsen aan de Huizersdijk in Zevenbergen is donderdagavond een grote uitslaande brand uitgebroken, dat meldt de veiligheidsregio. Er komt daarbij een enorme rookwolk vrij. Het gebied rondom de brand is afgezet vanwege instortingsgevaar en mogelijk asbest.
» BN DeStem
donderdag 15 december 2022, 18:34 uur
Grote uitslaande brand bij vier loodsen, NL Alert verzonden in omgeving
de GelderlanderZEVENBERGEN - Bij vier loodsen aan de Huizersdijk in Zevenbergen is donderdagavond een grote uitslaande brand uitgebroken, dat meldt de veiligheidsregio. Er kam daarbij een enorme rookwolk vrij. Het gebied rondom de brand is afgezet vanwege instortingsgevaar en mogelijk asbest.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Zevenbergen

30 mei 12:11Politie pakt 'nepagent' op, droeg kogelwerend vest en reed in auto met blauwe zwaailichten
27 mei 19:30Volkstuinders zetten alle wapens in: wanhopige strijd tegen overmacht aan hongerige naaktslakken
10 mei 08:03Woningoverval in Zevenbergen, politie houdt iemand aan
21 april 12:50Virus velt personeel én gasten van hotel: ‘Met diarree naar de Keukenhof is wat onhandig’
16 november 09:22Dode vrouw gevonden in een sloot door een voorbijganger
25 oktober 14:02Ruim 400 kilo zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen
18 oktober 07:52Kraanwagen in brand: A17 bij Zevenbergen hele ochtend dicht
22 augustus 12:28Treinen mogen zes weken lang niet meer stoppen in Zevenbergen en Oudenbosch
11 augustus 11:11Drie mannen willen met vuurwapen casino in Zevenbergen overvallen, maar slaan op de vlucht
4 augustus 06:27Gewonden nadat auto van de weg raakt en via een boom in de sloot belandt
13 juli 13:29Vrouw krijgt tien jaar cel voor vergiftigen eigen kind
27 mei 10:05Asbestsanering in Zevenbergen: gemeente krijgt geld terug na schikking
12 mei 10:18Komst azc aan Schansdijk nog geen gelopen race, eerste debat verloopt rustig
2 mei 20:02Sterre zingt en danst na de zomer de sterren van de hemel op de Frank Sanders Akademie
20 maart 10:39Twee minderjarigen schoppen en slaan mannen in Zevenbergen, melden zich bij politie na tonen beelden
17 februari 10:57Vijf verdachten uit West-Brabant aangehouden in groot onderzoek naar ketelbouwer in pand Zevenbergen
2 januari 12:12Sporenonderzoek asbestbrand niet mogelijk, loodsen dreigen in te storten
28 december 16:32Jongen slaat 130 kilo vuurwerk op in Roosendaalse garage, ook op andere plaatsen vuurwerk ingenomen
21 december 18:00Eigenaar afgebrande loodsen had panden niet verzekerd en draait op voor de schoonmaakkosten
18 december 20:56Basisschool en kinderopvang in asbestwijk Zevenbergen blijven maandag dicht
RSS.