menu
zoek

Nieuws Zieuwent

Grote brand in Gelderse schuur met landbouwmachines

zondag 3 februari 2019, 11:55 uur

Er woedt zondagochtend een brand in een grote schuur met landbouwmachines in het Gelderse dorp Zieuwent. Twee mensen die rook hebben ingeademd, zijn naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

Waar: Kranenkampsweg in Zieuwent

» NU.nl


Kaart nieuws Zieuwent. Locatie nieuws: Kranenkampsweg


zondag 3 februari 2019, 11:19 uur
Grote schuur in de as gelegd door felle brand in Zieuwent
Hart van NederlandIn het Gelderse dorp Zieuwent is een schuur van 40 bij 40 meter verloren gegaan bij een brand. De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle. Twee mensen die rook hadden ingeademd zijn naar een ziekenhuis gebracht, meldt de brandweer.
» Hart van Nederland
zondag 3 februari 2019, 10:58 uur
Grote brand in schuur met landbouwmachines in Zieuwent, vader en zoon naar ziekenhuis
de GelderlanderZIEUWENT - In een schuur met enkele landbouwmachines aan de Kranenkampsweg in Zieuwent is zondagochtend rond 10.30 uur een grote brand ontstaan. Daarbij hebben twee personen, vader en zoon, rook ingeademd. Zij zijn voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.
» de Gelderlander
zondag 3 februari 2019, 10:58 uur
Grote brand in schuur met landbouwmachines in Zieuwent, vader en zoon naar ziekenhuis
de StentorZIEUWENT - In een schuur met enkele landbouwmachines aan de Kranenkampsweg in Zieuwent is zondagochtend rond 10.30 uur een grote brand ontstaan. Daarbij hebben twee personen, vader en zoon, rook ingeademd. Zij zijn voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.
» de Stentor
zondag 3 februari 2019, 10:54 uur
Grote brand in schuur in Zieuwent
de StentorZIEUWENT – In een schuur aan de Kranenkampsweg in Zieuwent woedt deze zondag een grote brand. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland meldt dat in het pand vermoedelijk auto’s staan. De brand is in een wijde omtrek te zien door de metershoge zwarte rookpluim.
» de Stentor
zondag 3 februari 2019, 10:38 uur
Grote brand op boerenbedrijf in Zieuwent: vader en zoon naar ziekenhuis
Omroep GelderlandIn Zieuwent woedde zondagochtend een grote brand aan de Kranenkampsweg. Daarbij ging een schuur met landbouwvoertuigen verloren. Vader en zoon waren op het bedrijf aanwezig en hebben rook ingeademd, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.
» Omroep Gelderland
zondag 3 februari 2019, 10:38 uur
Brandweer naar grote brand in Zieuwent
Omroep GelderlandIn Zieuwent woedt zondagochtend een grote brand aan de Kranenkampsweg. Het gaat mogelijk om een schuur met auto's, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Zieuwent

8 mei 19:20Ernstig zieke Lars (10) mag het veld op bij Ajax - Tottenham Hotspur
3 februari 11:55Grote brand in Gelderse schuur met landbouwmachines
RSS.