menu
zoek

Nieuws Zwaanshoek

Beloning uitgeloofd in onderzoek naar brandstichting

woensdag 12 februari 2020, 16:42 uur

In het onderzoek naar de brandstichting in een loods aan de Spieringweg in Zwaanshoek in april 2019, wordt door het Openbaar Ministerie een beloning van € 7.500,-- uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Waar: Spieringweg in Zwaanshoek

In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 april 2019 werd brand gesticht in een loods aan de Spieringweg. Deze loods was onderverdeeld in bedrijfsunits, opslagunits en woonunits. Tijdens de brand die nacht lagen er meerdere mensen in de woonunits te slapen. De loods is volledig afgebrand en de schade bedraagt meerdere miljoenen euro’s. Gelukkig raakte niemand bij de brand gewond. De politie heeft beelden van de brandstichting. Deze beelden werden eerder al vertoond in Opsporing Verzocht https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/opzet-achter-brand-die-tachtig-mensen-dupeerde/ en bij opsporingsprogramma Bureau NH. Voor meer informatie, zie onze website: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2019/november/04-brandstichting.html  Heeft u informatie die de recherche kan helpen in dit onderzoek? Meldt u dit dan a.u.b. via het tipformulier -> https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/formulier/2019/november/04-brandstichting.html   2019065145

Brand in Zwaanshoek
Getuigenoproep in Zwaanshoek

» Politie.nl


Kaart nieuws Zwaanshoek. Locatie nieuws: 52.31284 / 4.61758 Spieringweg
Spieringweg in Zwaanshoek


woensdag 12 februari 2020, 18:00 uur
Beloning uitgeloofd voor tip die leidt naar brandstichter van loods in Zwaanshoek
RTV N-HZWAANSHOEK - Het is inmiddels meer dan een half jaar geleden dat een brand een loods aan de Spieringweg in Zwaanshoek in de as legde. Het ging om brandstichting, maar verdachten zijn vooralsnog niet aangehouden. Voor het oplossen van deze zaak is nu een beloning uitgeloofd van 7500 euro.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Zwaanshoek

4 januari 13:37Vrouw (49) geslagen en beroofd door duo in Zwaanshoek
12 februari 18:00Beloning uitgeloofd voor tip die leidt naar brandstichter van loods in Zwaanshoek
RSS.