menu
zoek

Nieuws Zwolle

Grootschalig onderzoek naar dodelijk schietincident Zwolle

donderdag 31 maart 2022, 15:46 uur

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het dodelijke schietincident in de McDonald’s in Zwolle, woensdagavond 30 maart. Twee mannen uit Zwolle (57 en 62 jaar) zijn daarbij om het leven gekomen. Een 32-jarige man is woensdagavond laat aangehouden op het politiebureau in Deventer, waar hij zichzelf had gemeld.

Waar: Floresstraat in Zwolle

Afgelopen nacht is het onderzoek volop doorgegaan. Forensische specialisten zochten samen met tactische specialisten binnen het restaurant naar sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek. Grote impact De impact van het schietincident is groot. In het restaurant zijn allerlei persoonlijke spullen aangetroffen van mensen die in alle haast zijn vertrokken. Nietsvermoedende bezoekers, onder wie veel kinderen, hebben iets meegekregen van het incident. Als het incident u of uw naasten bezighoudt, blijf er dan niet mee rondlopen. Meld u bij Slachtofferhulp. Dat kan online of via 0900-0101. Slachtofferhulp is gespecialiseerd in de opvang van slachtoffers en getuigen van incidenten met een grote impact.   Getuigen in het restaurant Was u voor, tijdens of kort na het incident in of rond de McDonalds aanwezig en hebben wij u nog niet gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Het gaat dan met name om mensen die woensdagavond vanaf 17.00 uur in het restaurant aanwezig waren tot na het moment dat er werd geschoten of knallen hoorbaar waren rond 18.00 uur. Heeft u de mogelijke dader gezien? Dan hebben we specifieke vragen: In welke richting liep deze man? Was deze man alleen of heeft u nog iemand anders gezien? Ook beelden kunnen van belang zijn voor het onderzoek. Via onderstaand tipformulier zijn zowel tips als beelden met de politie te delen. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Meld Misdaad Anoniem staat los van de politie en zet een melding pas door als niets naar u te herleiden is. ^RV/SV 2022139269


» Politie.nl


Kaart nieuws Zwolle. Locatie nieuws: 52.52046 / 6.11389 Floresstraat
Floresstraat in Zwolle


donderdag 31 maart 2022, 00:44 uur
Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident
Politie.nlBij een schietincident in een restaurant van McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle zijn woensdagavond 30 maart twee doden gevallen. Het gaat om een 57-jarige man en een 62-jarige man, beiden uit Zwolle. De politie zoekt getuigen en mensen die over mogelijk relevante informatie beschikken die het onderzoek kan helpen.
UPDATE 31/3: Woensdagavond laat heeft een 32-jarige man zich op het politiebureau van Deventer gemeld. Deze man gaf aan dat hij betrokken was geweest bij het schietincident met dodelijke afloop in Zwolle. Deze man werd op het bureau aangehouden. Aansluitend is door de politie grondig onderzocht of hij als verdachte kon worden aangemerkt alvorens dit bekend te kunnen maken. De politie onderzoekt zijn rol nu nader. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident in Zwolle. Uit onderzoek van de politie lijkt het aannemelijk dat het om een incident gaat dat gericht was op de twee slachtoffers. --//-- Direct na de melding van het schietincident zijn agenten ter plaatse gegaan. Eén van de slachtoffers was al overleden. Er is nog geprobeerd om het andere slachtoffer te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De man overleed ter plaatse. De omgeving van de McDonald’s is afgezet voor onderzoek. Ook is direct een grote zoektocht gestart naar de verdachte(n). Enige tijd heeft de politiehelikopter vanuit de lucht bijstand verleend. Groot onderzoek Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart, dat het schietincident onderzoekt. Het team verzamelt momenteel alle informatie over het schietincident en is op zoek naar alle relevante informatie. Veel gasten van de McDonald’s zijn ten tijde van het schietincident gevlucht uit het restaurant. De politie wil graag met iedereen spreken die kort voor of op het moment van het schietincident aanwezig was in het pand of rond het terrein van de McDonald’s. Verder heeft het onderzoeksteam een aantal specifieke vragen aan het publiek: Was u getuige van het schietincident en heeft u nog geen contact gehad met de politie? Heeft u voorafgaand of na het schietincident één of meerdere personen zien rennen of wegrijden en in welke richting? Heeft u een mogelijk signalement van één of meerdere verdachten? Was u rond 18.00 uur in de omgeving van de McDonald’s (Floresstraat, Zwolle-Noord)  en heeft u mogelijk camerabeelden (mobiele telefoon, dashcam, deurbelcamera, etc.)? Heeft u andere informatie die mogelijk kan helpen bij het onderzoek? Neem dan spoedig contact op met de politie via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul onderstaande tipformulier in. Beelden kunnen eveneens geüpload worden via het tipformulier. Slachtofferhulp Op het moment van de schietpartij, rond etenstijd, zat de McDonald’s vol met gasten. Personeel en bezoekers zijn opgevangen en in veiligheid gebracht. Volwassenen en kinderen zijn getuigen geweest van het schietincident. Voor hen is slachtofferhulp beschikbaar. 2022139269 ^NR/SV

» Politie.nl
woensdag 30 maart 2022, 19:57 uur
Live blog schietincident MC Donalds Zwolle
Politie.nlRond 18 uur vond in Zwolle een dodelijk schietincident plaats bij een restaurant van MC Donalds. In dit blog houden we u op de hoogte van de laatste informatie
21:24 uur We krijgen veel vragen over de twee dode slachtoffers. Ook gaan er namen rond. We hebben vermoedens wie het zijn maar hun identiteit moet officieel vastgesteld worden voordat we daar informatie over kunnen delen. 20.32 uur Bij het schietincident eerder vanavond zijn twee doden gevallen. De omgeving van de MC Donald's in Zwolle-Noord is als plaats delict afgesloten voor onderzoek. Heeft u iets gezien maar nog niet met de politie gesproken? Bel 0900 8844. 20.04 uur De omgeving van de MCDonald's is afgezet voor onderzoek. We vragen mensen weg te blijven het onderzoek ter plaatse zorgvuldig gedaan kan worden.  19.55 uur We doen in Zwolle onderzoek en zoeken de dader(s) van het schietincident. Zie je iets verdachts bel direct 112 en neem zelf geen actie!  19.26 uur We doen in Zwolle onderzoek en zoeken de daders. Zie je iets verdachts bel direct 112 en neem zelf geen actie! 19.24 uur Er vliegt een politiehelikopter boven Zwolle ivm het schietindident eerder vanavond in een MCDonalds. Het personeel is in veiligheid gebracht. Onderzoek ter plaatse is in volleg gang. Iets gezien?  Melden kan via 0900 8844. 18.51 uur Rond 18.00 uur heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden aan de Floresstraat in Zwolle. De omgeving is afgezet voor onderzoek. We vragen getuigen zich bij ons te melden via 0900 8844.            

» Politie.nl
vrijdag 1 april 2022, 18:18 uur
Getuigenbijeenkomst na liquidatie in McDonald's: 'Ik wil er veel over praten'
NOSDe inloopbijeenkomst voor getuigen van de liquidatie in de McDonald's in Zwolle van afgelopen woensdag is vanmiddag bezocht door zo'n twintig à dertig mensen. Onder de aanwezigen waren kinderen met hun ouders en jongeren die de moord op twee broers van 57 en 62 jaar met eigen ogen hebben gezien. Ook de politie en burgemeester Snijders van Zwolle waren bij de bijeenkomst.
» NOS
vrijdag 1 april 2022, 11:49 uur
Verdachte van dodelijke schietpartij in Zwolle wordt verdacht van dubbele moord
NU.nlDe verdachte van de dodelijke schietpartij in Zwolle van woensdagavond wordt verdacht van dubbele moord. Het Openbaar Ministerie (OM) meldt dat de 32-jarige man vrijdagmiddag wordt voorgeleid.
» NU.nl
vrijdag 1 april 2022, 11:19 uur
Verdachte dodelijke schietpartij Zwolle wordt voorgeleid, verdacht van moord
NU.nlDe verdachte van de dodelijke schietpartij in Zwolle woensdagavond wordt vrijdagmiddag voorgeleid. Het OM meldt dat de 32-jarige man verdacht wordt van moord.
» NU.nl
vrijdag 1 april 2022, 09:51 uur
Dubbele moord in McDonald’s Zwolle nog omgeven met vraagtekens
de GelderlanderWaarom moesten Ali en Hüseyin Torunlar dood? De dubbele moord op de twee broers in een bomvolle McDonald’s in Zwolle is nog omgeven door vraagtekens. Een 32-jarige man heeft zich enkele uren na de beschieting gemeld bij de politie. Ondertussen rouwt Zwolle.
» de Gelderlander
donderdag 31 maart 2022, 17:14 uur
'Een van de slachtoffers McDonald's Zwolle had criminele contacten'
NOSDe dodelijke schietpartij in een McDonald's in Zwolle had mogelijk te maken met een conflict in het criminele circuit. Een van de twee slachtoffers had criminele contacten, zeggen bronnen tegen RTV Oost. Het andere slachtoffer is zijn oudere broer.
» NOS
donderdag 31 maart 2022, 16:57 uur
Zwolle organiseert bijeenkomst voor getuigen van schietpartij McDonald's
NU.nlDe gemeente Zwolle organiseert vrijdag een bijeenkomst voor de mensen die woensdagavond getuige waren van de dodelijke schietpartij in een McDonald's-filiaal. Bij de bijeenkomst, die tussen 15.00 en 18.00 uur in hotel Lumen plaatsvindt, kan iedereen slachtofferhulp krijgen en met de politie praten. Ook kunnen mensen die bij het vluchten hun spullen hebben achtergelaten deze daar ophalen.
» NU.nl
donderdag 31 maart 2022, 16:30 uur
Buurman McDonald’s Zwolle: ‘Familie lag elkaar te troosten’
de TelegraafEen buurman van de McDonald's in Zwolle kan nog steeds niet geloven wat er zich gisteravond allemaal voor zijn ogen afspeelde bij het fastfoodrestaurant. Ook verslaggever Emile Kossen was er gisteravond bij en brengt ons op de hoogte.
» de Telegraaf
donderdag 31 maart 2022, 14:04 uur
Recherche nog volop bezig met onderzoek in McDonald’s Zwolle, de dag na de dubbele moord
de GelderlanderDe recherche is nog volop bezig met het onderzoek naar de dubbele moord in de McDonald’s in Zwolle-Noord.
» de Gelderlander
donderdag 31 maart 2022, 13:30 uur
’Geliquideerde Zwolse horecabaas (57) werd naar McDonald’s gelokt’
de TelegraafDe 57-jarige Ali Torunlar, die woensdagavond voor de ogen van kinderen werd geliquideerd in een bomvol McDonald’s-restaurant in Zwolle, is daar vermoedelijk naartoe gelokt. Dat zijn broer Hüseyin (62) ook door de kogelregen werd gedood, nam de schutter voor lief.
» de Telegraaf
donderdag 31 maart 2022, 13:20 uur
Verdachte opgepakt in onderzoek dubbele moord Zwolle
CrimesiteDe politie heeft een verdachte aangehouden voor de schietpartij waarbij woensdag twee mannen om het leven kwamen bij de vestiging van McDonald’s in Zwolle-Noord. Het is een 32-jarige man die zich gisteravond op het politiebureau van Deventer heeft gemeld. Volgens de politie heeft hij gezegd betrokken te zijn.
» Crimesite
donderdag 31 maart 2022, 12:07 uur
Man (29) uit Zwolle opgepakt voor brandstichting tijdens boerenprotesten
Metro
» Metro
donderdag 31 maart 2022, 12:03 uur
Meidenteam wil feestje vieren bij McDonald’s in Zwolle, maar is ‘gelukkig net te laat’
de GelderlanderDe dubbele moord in een Zwolse McDonald’s is vandaag het gesprek van de dag op basisscholen in de Overijsselse hoofdstad. ,,We hadden de finale gehaald en zouden dat vieren bij de McDonald’s. Gelukkig waren we te laat.’’
» de Gelderlander
donderdag 31 maart 2022, 11:47 uur
Man (32) opgepakt voor doodschieten horecabroers in McDonald's Zwolle
de GelderlanderEen 32-jarige man is opgepakt voor het doodschieten van twee mannen in een McDonald’s in Zwolle gisteravond. Dat meldt de politie. De man heeft zichzelf woensdagavond gemeld op het politiebureau in Deventer.
» de Gelderlander
donderdag 31 maart 2022, 11:47 uur
Man (32) opgepakt voor doodschieten horecabroers in McDonald's Zwolle
PZCEen 32-jarige man is opgepakt voor het doodschieten van twee mannen in een McDonald’s in Zwolle gisteravond. Dat meldt de politie. De man heeft zichzelf woensdagavond gemeld op het politiebureau in Deventer.
» PZC
donderdag 31 maart 2022, 11:47 uur
Man (32) opgepakt voor doodschieten horecabroers in McDonald's Zwolle
BN DeStemEen 32-jarige man is opgepakt voor het doodschieten van twee mannen in een McDonald’s in Zwolle gisteravond. Dat meldt de politie. De man heeft zichzelf woensdagavond gemeld op het politiebureau in Deventer.
» BN DeStem
donderdag 31 maart 2022, 11:46 uur
Verdachte aangehouden voor doodschieten tweetal in McDonald's Zwolle
NOSDe politie heeft een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij gisteren bij een vestiging van McDonald's in Zwolle. De 32-jarige man meldde zich gisteravond op het politiebureau van Deventer.
» NOS
donderdag 31 maart 2022, 11:45 uur
Man (32) opgepakt voor doodschieten twee mannen in McDonald’s Zwolle
de TelegraafDe politie heeft een man opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het doodschieten van twee mannen in de McDonald’s in Zwolle. De 32-jarige man heeft zichzelf woensdagavond gemeld op het politiebureau in Deventer.
» de Telegraaf
donderdag 31 maart 2022, 11:41 uur
Man (32) opgepakt in verband met fatale schietpartij in McDonald's in Zwolle
NU.nlDe politie heeft een 32-jarige man opgepakt in verband met de schietpartij in een McDonald's-filiaal in Zwolle. Daarbij kwamen woensdagavond twee mannen om het leven.
» NU.nl
donderdag 31 maart 2022, 11:35 uur
Schietpartij bij de Mac: 'Traumatische gebeurtenis, maar het hoeft geen trauma te worden'
NOSHet is niet de eerste plek waar je een dodelijke schietpartij verwacht: tijdens etenstijd in een volle McDonald's in Zwolle. Toch was dat de plek waar gisteravond twee mannen van 57 en 62 jaar werden doodgeschoten, te midden van medewerkers en vele bezoekers, onder wie kinderen. "Een traumatische gebeurtenis", noemt de burgemeester van Zwolle Peter Snijders de avond.
» NOS
donderdag 31 maart 2022, 08:48 uur
Schietpartij in McDonald's in Zwolle, verdachte opgepakt
NOSIn Zwolle zijn woensdagavond twee mannen doodgeschoten in een McDonald's restaurant. Het gebeurde rond 18.00 's avonds. De politie heeft donderdag een verdachte van de schietpartij opgepakt.
» NOS
donderdag 31 maart 2022, 06:30 uur
Dodelijke schietpartij op broers in Zwolse McDonald’s: dit is wat we tot nu weten
BN DeStemIn een volle McDonald's in Zwolle worden gisteravond rond etenstijd twee mannen uit het niets neergeschoten. De twee slachtoffers, Hüseyin en Ali Torunlar, overleven dat niet. De dader slaat op de vlucht en een klopjacht volgt. Nog zonder resultaat. Dit is wat we op dit moment weten.
» BN DeStem
donderdag 31 maart 2022, 01:41 uur
Klopjacht op dader schietpartij Zwolle, slachtoffers mannen van 57 en 62 jaar
NU.nlBij een schietpartij in een McDonald's in Zwolle zijn woensdagavond twee doden gevallen. De slachtoffers zouden bekende horecabroers zijn, meldt De Stentor. De politie zegt in een verklaring dat de slachtoffers mannen van 57 en 62 jaar uit Zwolle zijn. Er wordt nog gezocht naar de schutter of schutters.
» NU.nl
donderdag 31 maart 2022, 00:35 uur
Klopjacht op dader schietpartij Zwolle, slachtoffers zouden broers zijn
NU.nlBij een schietpartij in een McDonald's aan de Floresstraat in Zwolle zijn woensdagavond twee doden gevallen. De slachtoffers zouden bekende horecabroers zijn, meldt De Stentor. De politie is nog op zoek naar de schutter of schutters.
» NU.nl
woensdag 30 maart 2022, 23:11 uur
Dubbele liquidatie bekende horecabroers in McDonald’s: etende kinderen getuige
de TelegraafIn een McDonald’s in Zwolle heeft woensdagavond voor de ogen van kinderen een dubbele liquidatie plaatsgevonden. Daarbij kwamen de lokaal bekende horecabroers Ali en Huseyin Torunlar uit de Hanzestad om het leven. Dat stelt een familielid van de slachtoffers en bronnen bevestigen dat.
» de Telegraaf
woensdag 30 maart 2022, 22:40 uur
Slachtoffers dubbele moord in McDonald’s zijn bekende horecabroers uit Zwolle
de StentorDe bekende Zwolse horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar zijn woensdagavond doodgeschoten in de McDonald’s in Zwolle-Noord. De broers van Turkse komaf runden in de loop der jaren meerdere restaurants en andere ondernemingen in Zwolle en omgeving. Ze werden rond etenstijd vermoord in het bomvolle fastfoodrestaurant.
» de Stentor
woensdag 30 maart 2022, 22:40 uur
Horecabroers doodgeschoten in McDonald's in bijzijn kinderen: ‘Dader schoot magazijn leeg’
de GelderlanderTwee mannen zijn woensdagavond in een vestiging van de McDonald’s in Zwolle doodgeschoten. Dat gebeurde in het bijzijn van talloze ouders en kinderen. Het zou gaan om een gerichte actie tegen de in Zwolle bekende horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar.
» de Gelderlander
woensdag 30 maart 2022, 21:26 uur
Klopjacht op schutter McDonald's, burgemeester spreekt van ‘heftige gebeurtenis’
de GelderlanderBij een schietincident woensdag omstreeks 18.00 uur in een vestiging van fastfoodketen McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle zijn twee doden gevallen. Er is een klopjacht op de schutter gaande, meldt de politie.
» de Gelderlander
woensdag 30 maart 2022, 20:48 uur
Twee doden door schietpartij in volle McDonald's in Zwolle
NU.nlBij een schietincident in een McDonald's aan de Floresstraat in Zwolle zijn woensdag rond 18.00 uur twee doden gevallen, zo meldt de politie Overijssel via Twitter.
» NU.nl
woensdag 30 maart 2022, 20:34 uur
Twee doden bij schietpartij in McDonald’s Zwolle
de TelegraafBij een schietpartij in een McDonald’s-restaurant in Zwolle-Noord zijn woensdagavond rond 18.00 uur twee doden gevallen. Dat meldt de politie. Aanvankelijke meldde de politie één dode, daar kwam later op de avond nog een dodelijk slachtoffer bij. De slachtoffers zijn twee lokaal bekende horecabroers.
» de Telegraaf
woensdag 30 maart 2022, 19:55 uur
Man doodgeschoten in McDonald's in bijzijn van kinderen: ‘Dader schoot zijn hele magazijn leeg’
Brabants DagbladEen man is vanavond in een vestiging van de McDonald’s in Zwolle doodgeschoten. Dat gebeurde in het bijzijn van ouders en kinderen, zegt een ooggetuige tegen deze site. Het personeel is in veiligheid gebracht.
» Brabants Dagblad
woensdag 30 maart 2022, 19:50 uur
Twee doden na schietpartij bij McDonalds Zwolle (UPDATE4)
CrimesiteIn de McDonald’s in Zwolle-Noord zijn woensdagavond rond 18.00 volgens de politie twee mensen doodgeschoten. Getuigen zeiden tegen RTV Oost dat er een gewapende man binnenstapte en het vuur opende op gasten in het restaurant. Bezoekers vluchtten in grote paniek naar buiten.
» Crimesite
woensdag 30 maart 2022, 19:36 uur
Dode door schietpartij bij McDonald's in Zwolle
NU.nlBij een schietincident in een McDonald's aan de Floresstraat in Zwolle is woensdag rond 18.00 uur een dode gevallen.
» NU.nl
woensdag 30 maart 2022, 18:47 uur
Twee mannen (57 en 62) doodgeschoten in McDonald's Zwolle, dader nog niet gepakt
NOSBij een schietpartij in een McDonald's-vestiging in Zwolle zijn twee mannen van 57 en 62 jaar oud gedood, meldt de politie. Beide slachtoffers kwamen uit Zwolle. De dader of daders zijn nog niet opgepakt.
» NOS
woensdag 30 maart 2022, 18:41 uur
Dode bij schietpartij in McDonald's Zwolle: helikopter boven de stad
de TelegraafBij een schietpartij in de McDonald's in Zwolle is woensdagavond rond 18.00 uur een dode gevallen. Dat meldt de politie. Er is geen verdachte aangehouden. Na de schietpartij vliegt er een politiehelikopter boven de stad, die vermoedelijk jacht maakt op een verdachte.
» de Telegraaf
woensdag 30 maart 2022, 18:34 uur
Twee doden bij schietpartij in McDonald's Zwolle: ‘Dader schoot zijn hele magazijn leeg’
de StentorBij een schietpartij in een McDonald’s in Zwolle zijn vanavond twee doden gevallen. Het gaat om twee mannen. Over hun identiteit is nog niks bekend. Ouders en kinderen zagen het gebeuren, zegt een ooggetuige. Het personeel is in veiligheid gebracht. De politie is op zoek naar de dader(s).
» de Stentor
woensdag 30 maart 2022, 18:34 uur
Man doodgeschoten in McDonald's in bijzijn van kinderen: ‘Dader schoot zijn hele magazijn leeg’
de GelderlanderEen man is vanavond in een vestiging van de McDonald’s in Zwolle doodgeschoten. Dat gebeurde in het bijzijn van ouders en kinderen, zegt een ooggetuige tegen deze site. Het personeel is in veiligheid gebracht.
» de Gelderlander
woensdag 30 maart 2022, 18:28 uur
Twee doden bij schietpartij in McDonald's
HardnieuwsZWOLLE - Woensdagavond 30 maart tegen 18.00 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden in fastfood restaurant McDonald's aan de Floresstraat in Zwolle.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Zwolle

17 augustus 16:25Woonschepen moeten plaats maken voor asielzoekersboot in Zwolle, maar 'laten zich niet wegsturen'
17 augustus 14:13Verdachte McDonald's-moorden zwaargewond door 13 cm lange spijker in zijn lichaam
17 augustus 07:03Buurt hoort schoten bij ‘incident’ in Zwolle: hulzen liggen vlak voor deur van rijtjeshuis
12 augustus 23:31Trainer Dick Schreuder erg te spreken over monsterzege van PEC Zwolle op Telstar
12 augustus 22:46Uitblinkende Landu geniet van overwinning en eerste goals: "Een wedstrijd om nooit te vergeten"
12 augustus 18:58Commissariaat voor de Media kan (nu) niet ingrijpen bij lokale omroep Zwolle
12 augustus 18:41Taakstraf voor relschoppers bij boerenprotest Zwolle: ’Had niet mogen gebeuren’
12 augustus 08:09Kudde koeien weg van vluchtstrook A28
11 augustus 16:21Oude belofte aan Schreuder bracht Medunjanin bij PEC Zwolle: "Wij hadden gelijk een klik"
11 augustus 08:01Vermiste hoogbejaarde man uit Zwolle is weer terecht
10 augustus 17:16Omgekeerde vlaggen in Zwolle moeten weg vóór 15 augustus: ‘Punt is nu duidelijk’
10 augustus 10:03Voetballer Van Wermeskerken verruilt PEC voor Cambuur
9 augustus 12:03PEC Zwolle haalt Medunjanin (37) terug naar Nederland
8 augustus 07:03De Graafschap voetbalt te weinig en ziet er heel slecht uit bij spelhervattingen
30 juli 17:34Politie pakt man (29) op voor opruiing en brandstichting A28
22 juli 19:58Uitslagen oefenduels: PEC Zwolle rekent af met Cambuur, Vitesse niet langs VVV
20 juli 18:22Jongetje (7) rijdt auto bij buren naar binnen: ’Dacht dat het een gasexplosie was’
16 juli 08:26Brand na mogelijke explosie
14 juli 07:00Geen treinen tussen Meppel en Zwolle komend weekend
14 juli 06:20Buschauffeur Harry (66) wil door bij Keolis, maar moet weg ondanks tekort aan chauffeurs
RSS.