menu
zoek

Nieuws Amersfoort

Welk luxe bed biedt het meeste comfort?

vrijdag 3 februari 2023, 19:55 uur

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze gezondheid. We brengen gemiddeld een derde van onze tijd door in bed. Reden te meer om een klein onderzoek te doen naar welk luxe boxspring nou eigenlijk het beste slaapcomfort biedt? Ik heb de proef op de som genomen en de bedden van Vispring, Hästens en Nilson getest.

De merken hebben veel overeenkomsten. Stuk voor stuk bieden ze bedden aan in het luxesegment. Alle boxsprings worden grotendeels vervaardigd van natuurlijke materialen. Zowel Vispring als Hästens kennen hun oorsprong in de 18e eeuw. Het zijn sterke en betrouwbare merken. Nilson, die slechts 20 jaar bestaat, is een snel opkomende innovatieve nieuwkomer op de markt.

Vispring
Vispring is van Britse komaf. Deze luxe boxsprings vormen de ideale bodem voor het matras. De vanadiumstalen pocketveren in het houten frame zorgt voor een veerkrachtige onderlaag die perfecte ondersteuning en maximaal comfort biedt. Elk bed is handbekleed met de beste natuurlijke materialen en kan worden afgewerkt met een stof naar keuze. Vispring bedden zijn verkrijgbaar in vier veerspanningen: zacht, medium, hard en zeer hard. Vispring bedden zijn van superieure kwaliteit, maar daar betaalt u dan ook voor. De matrassen worden verkocht door meer dan 600 retailers wereldwijd.

Hästens
Het blauwwit geblokte Zweedse merk is bij vele bekend. Hästens heeft diverse modellen. De duurdere modellen worden grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt. Dit zorgt voor een comfortabele slaaptemperatuur. Een Hästens bed wordt gekenmerkt door comfort en ondersteuning, de ademende capaciteiten en het vermogen om de lichaamstemperatuur te reguleren terwijl u slaapt. Het typische Hästens design is zeer herkenbaar, maar tegelijkertijd zorgt het voor een beperking in stijlkeus. Daarnaast is het verschil tussen de instapmodellen van Hästens en de duurdere lijn groter dan bij de andere twee merken.

Nilson Beds
Nilson is van origine een Nederlands bedrijf. De natuurlijke bedden van Nilson zijn buitengewoon. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen, die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. De luxe boxsprings zijn de ideale klimaatregelaars. De pocketveren met soepele schouderzone zijn afgedekt met natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een perfecte drukverdeling. Nilson heeft ook een instapmodel, de hotelbedden. Deze zijn vervaardigd van Premium koudschuim, het zachtste katoen en het zuiverste wol. Wat de bedden van Nilson uniek maakt, is het design. Nilson werkt samen met de beste Nederlandse interieurdesigners, om met elkaar een uniek designbed te creëren. Nilson is een kleine organisatie met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Alles is maatwerk bij Nilson, en omdat de productie in Nederland plaatsvindt, is deze niet langer dan 8 weken.

Tot slot; al deze drie merken leveren topkwaliteit matrassen. Gaat u voor herkenbaarheid, ervaring of voor persoonlijke aandacht & design? Een luxe bed kiezen, is en blijft persoonlijk. Het is afhankelijk van lichaamsbouw, slaaphouding en uiteraard het design, over smaak valt niet te twisten… Zorg er in ieder geval voor dat u goed slaapadvies krijgt, een goed advies neemt minimaal een uur in beslag. Dan geniet u later van een bed dat uw stoutste dromen overtreft.


Meer nieuws uit Amersfoort

14 maart 10:26Storing opgelost: NS start treinverkeer Noord- en Oost-Nederland weer op
12 maart 14:38Slachtoffer loopt snijwond in gezicht op bij beroving Amersfoort
6 maart 12:57Elektricien Erik kan na Miljoenenjacht dat tweede huis in Frankrijk wel bekostigen
2 maart 17:36Drugsdealer uit Amersfoort op heterdaad betrapt en aangehouden
1 maart 09:38Zwaarbewapende politie arresteert Amersfoorter: 'Verwarde man was explosieven aan het maken'
28 februari 23:57Politie en arrestatieteam in Amersfoort vanwege mogelijke dreiging explosie
13 februari 10:35Wim pakt groots uit met gender reveal, hij regelde een helikopter: ‘Mijn vrouw wist van niets’
3 februari 19:55Welk luxe bed biedt het meeste comfort?
2 februari 14:29Politie: zo’n 500 verdachten plofkraken in Randstad
31 januari 19:00Na week zwijgen doet nieuwe wethouder Noordoostpolder zijn verhaal: ‘Ik maakte een fout’
30 januari 18:20Overval op casino in Amersfoort, recherche zoekt camerabeelden en getuigen
27 januari 16:57Verkeerschaos door kapotte spoorbomen
20 januari 13:56Onbeheerde bestelbus met mogelijk drugsafval aangetroffen in Amersfoort
19 januari 17:16Vrachtwagen met chemisch afval achtergelaten op A1 bij Amersfoort, bestuurder neemt de benen
17 januari 14:33Arrestatieteam valt binnen bij huis waar wapenarsenaal lag: ‘We nemen dan geen enkel risico’
10 januari 15:06Opnieuw jonge verdachte gearresteerd voor Rolex-overval Amersfoort
1 januari 00:37Hoofdprijs van 30 miljoen euro van Staatsloterij valt in Amersfoort
31 december 12:36Politie zoekt getuigen incident Amersfoort
29 december 22:05Ontsnapte sneeuwuil duikt na lange reis op in Berlicum
24 december 18:26Serious Request haalt ruim 2,3 miljoen euro op voor Het Vergeten Kind
RSS.