menu
zoek

Nieuws Beinsdorp

Olympisch kampioene Esmee Visser gehuldigd in Beinsdorp

zaterdag 3 maart 2018, 22:49 uur

Olympisch medaillewinnares Esmee Visser is zaterdag gehuldigd in haar woonplaats Beinsdorp. De schaatsster kreeg een gouden medaille omgehangen door burgemeester Onno Hoes. Visser won tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang een gouden medaille op de vijf kilometer en wist daarmee menigeen te verrassen.

» Hart van Nederland
zaterdag 3 maart 2018, 18:19 uur
Olympisch kampioene Esmee Visser gehuldigd in 'haar' Beinsdorp: "Heel Nederland houdt van jou"
RTV N-HBEINSDORP Beinsdorpers hebben vandaag hun plaatsgenote Esmee Visser gehuldigd. De 22-jarige Visser, die twee weken geleden in het Zuid-Koreaanse Gangneung de olympische titel op de 5.000 meter schaatsen op haar naam schreef, luisterde met een brede glimlach naar de lovende toespraken. "We verwachten nog heel veel van je."
» RTV N-H
zaterdag 3 maart 2018, 15:32 uur
Olympisch kampioen Esmee Visser gehuldigd in Beinsdorp
Omroep WestZe won op de Olympische Spelen goud op de vijf kilometer, werd daar al voor gehuldigd op Medal Plaza en in het Olympisch Stadion, en toch is Esmee Visser zaterdag nog één keer in het zonnetje gezet voor haar fantastische prestatie in Zuid-Korea. In haar eigen Beinsdorp werd zaterdag een ode aan de 22-jarige schaatster gebracht.
» Omroep West
zaterdag 3 maart 2018, 14:19 uur
LIVE: Huldiging olympisch kampioene Esmee Visser in Beinsdorp
RTV N-HBEINSDORP Dorpsgenoten huldigen vandaag olympisch kampioene Esmee Visser in het Haarlemmermeerse Beinsdorp. Haar fantastische prestatie in Zuid-Korea wordt in een buurtcafé gevierd. NH Nieuws is er live bij.
» RTV N-H
zaterdag 3 maart 2018, 08:21 uur
Wekdienst 3/3: huldiging Esmee Visser en dieselauto uit de gratie
NOSGoedemorgen! Vandaag wordt olympische kampioen Esmee Visser gehuldigd in Beinsdorp. In Suriname is voor het eerst een drugsduikboot gevonden en consumenten kiezen steeds minder vaak voor een dieselauto.
» NOS
zaterdag 3 maart 2018, 06:45 uur
VANMIDDAG LIVE: Esmee Visser vandaag gehuldigd in Beinsdorp: "Echt een strebertje"
RTV N-HBEINSDORP Olympisch kampioene Esmee Visser wordt vandaag gehuldigd in haar geboortedorp Beinsdorp. Ze behaalde goud op de vijf kilometer schaatsen in Gangneung. Zanger Martijn Stam schreef speciaal een lied voor de topsportster en zingt dit vanmiddag voor haar tijdens de huldiging.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Beinsdorp

3 maart 22:49Olympisch kampioene Esmee Visser gehuldigd in Beinsdorp
16 februari 20:36Beinsdorpers op de bres voor huldiging van 'dorpsmeisje' Esmee Visser
RSS.