menu
zoek

Nieuws Bleskensgraaf

Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval

maandag 9 oktober 2023, 08:45 uur

Maandagochtend is een 71-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam overleden na een noodlottig ongeval. Dit gebeurde op de Vlietweg in Bleskensgraaf. De man kwam knel te zitten tussen de vrachtwagencabine en een muur.

Waar: Vlietweg in Bleskensgraaf

De man was vanmorgen vroeg buiten de vrachtwagen bezig met de geparkeerde vrachtwagen toen deze door nog onbekende oorzaak in beweging kwam. Daardoor kwam de man knel te zitten tussen de vrachtwagencabine en een muur. Dit gebeurde even voor half zeven 's ochtends. Nadat de man door hulpdiensten was bevrijd is hij gereanimeerd. Helaas heeft dit niet mogen baten en is de man alsnog overleden. 


» Politie.nl

Kaart nieuws Bleskensgraaf. Locatie nieuws: 51.86506 / 4.74815 Vlietweg
Vlietweg in Bleskensgraaf


maandag 9 oktober 2023, 09:27 uur
Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval
Blik op NieuwsMaandagochtend is een 71-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam overleden na een noodlottig ongeval. Dit gebeurde op de Vlietweg in Bleskensgraaf. De man kwam knel te zitten tussen de vrachtwagencabine en een muur.
» Blik op Nieuws
maandag 9 oktober 2023, 08:43 uur
Vrachtwagenchauffeur (71) overlijdt als trailer ineens gaat rollen
RTV RijnmondEen vrachtwagenchauffeur is maandagochtend overleden bij een beknelling op de Vlietweg in Bleskensgraaf. Het gaat om 71-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam.
» RTV Rijnmond
maandag 9 oktober 2023, 06:20 uur
Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval
HardnieuwsBLESKENSGRAAF CA - Maandagmorgen 9 oktober rond 06.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Vlietweg in Bleskensgraaf ca.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Rijnmond

Meer nieuws uit Bleskensgraaf

9 oktober 09:27Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval
RSS.