zoek

Nieuws Borger

Onderzoek naar dodelijk ongeval N34 afgerond

dinsdag 15 juni 2021, 12:23 uur

De politie heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar een ernstig ongeval op de N34 bij Borger. Als gevolg van het ongeluk op 30 mei jongstleden, kwamen vier personen om het leven. Het onderzoek is afgerond en er is dossier opgemaakt.

Gedurende het onderzoek is met verschillende betrokkenen en getuigen gesproken. Ook is uitgebreid sporenonderzoek gedaan en zijn beschikbare beelden geanalyseerd. Uit het onderzoek komt naar voren dat de bestuurder van een van de betrokken auto’s met hogere snelheid tegen een voorligger is gereden. Hierdoor raakten de auto’s van de weg en raakten vervolgens drie andere voertuigen betrokken. De automobilist die tegen de voorligger is gereden is een van de vier dodelijke slachtoffers. De betrokkenen van het ongeval en de naasten van de overledenen zijn maandagmiddag bijgesproken over de uitkomsten van het ongeval. Hiermee is het traject rondom het onderzoek afgerond. Het Openbaar Ministerie is over de uitkomst geïnformeerd en heeft besloten het onderzoek af te ronden. Er vindt geen strafrechtelijk vervolg plaats.

» Politie.nl

Kaart nieuws Borger. Locatie nieuws: 52.89077 / 6.81941

dinsdag 15 juni 2021, 15:11 uur
'Dodelijk ongeluk N34 Borger veroorzaakt door botsing op hogere snelheid'
RTV OostHet dodelijke ongeluk op de N34 bij Borger eind mei, waarbij onder meer een man uit Gramsbergen om het leven kwam, werd veroorzaakt doordat een automobilist harder reed dan de auto voor hem en zo op de voorligger is gebotst. Dat blijkt uit politieonderzoek. Vier mensen kwamen bij het ongeluk om het leven.
» RTV Oost
dinsdag 15 juni 2021, 14:41 uur
Onderzoek naar 4-voudig dodelijk ongeval N34 bij Borger afgerond
Blik op NieuwsDe politie heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar het ernstige ongeval op de N34 bij Borger.
» Blik op Nieuws
dinsdag 15 juni 2021, 12:59 uur
Geen strafrechtelijke vervolging na ongeval met vier doden bij Borger
NU.nlDe politie heeft het onderzoek afgerond naar het fatale ongeval eind mei op de N34 bij Borger, waarbij vier personen om het leven kwamen. Het Openbaar Ministerie (OM) is ingelicht en heeft besloten dat er geen strafrechtelijke vervolging plaats zal vinden.
» NU.nl
dinsdag 15 juni 2021, 12:59 uur
Politie: 'Dodelijk ongeval bij Borger veroorzaakt door botsing op hogere snelheid'
RTV DrentheHet ongeval op de N34 bij Borger op 30 mei, waarbij vier mensen om het leven kwamen, is veroorzaakt omdat een automobilist op hogere snelheid tegen een voorligger is gereden. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.
» RTV Drenthe
dinsdag 15 juni 2021, 12:54 uur
Dollemansrit oorzaak verkeersdrama N34 waarbij vier doden vielen
de TelegraafDe 24-jarige man uit Dalen die om het leven kwam bij het verkeersongeval op de N34 bij Borger blijkt roekeloos over de weg te hebben gescheurd. Bij de politie kwamen die zondag meerdere meldingen binnen dat de bestuurder van een zwarte auto met hoge snelheid andere auto’s inhaalde.
» de Telegraaf
dinsdag 15 juni 2021, 12:36 uur
Politie over verkeersdrama N34: 'Onderzoek is afgerond en OM doet geen strafrechtelijk onderzoek'
Dagblad van het NoordenASSEN/BORGER - De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie Noord-Nederland heeft het onderzoek naar het verkeersdrama op de N34 bij Borger afgerond. Een van de bestuurders is met hogere snelheid op een voorligger geknald.
» Dagblad van het Noorden

Foto's bij dit nieuwsbericht