menu
zoek

Nieuws Breda

Facebook delen

Meisje overleden na geweldsincident in woning

maandag 19 augustus 2019, 17:54 uur

In een woning aan de Bilderdijkstraat is vanmiddag een meisje (15) overleden aan de gevolgen van een geweldsincident. Elders in Breda is een jongen (16) door de politie aangehouden die als verdachte is aangemerkt. Het lijkt te gaan om een steekincident, dit zal echter door nader onderzoek bevestigd moeten worden.


Waar: Bilderdijkstraat in Breda

De politie kreeg rond 14.15 uur een melding van een steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat. De politie en Ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook landde een traumaheli. Zij troffen in de woning een zwaar gewond meisje aan. Er werd direct eerste hulp verleend en gereanimeerd. Het slachtoffer bleek te zijn overleden. De politie gaat  er vanuit dat het een 15-jarig meisje betreft die daar samen met haar moeder woonde.  

Aanhouding
Vrijwel gelijktijdig werd elders in Breda een jongen aangehouden die betrokken lijkt te zijn bij het incident. De recherche stelt rondom de woning een (buurt) onderzoek in. Medewerkers van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek stellen in de woning een sporenonderzoek in om vast te stellen of het inderdaad om een steekpartij gaat.

Schietincident/steekincident in Breda

» Politie.nl
Kaart nieuws Breda. Locatie nieuws: 51.57603 / 4.76799 Bilderdijkstraat


woensdag 21 augustus 2019, 12:44 uur
Megan (15) uit Breda doodgestoken: wat gebeurde er tot nu toe?
BN DeStemBREDA - De 15-jarige Megan werd maandag neergestoken in de woning aan de Bilderdijkstraat in Breda, waar ze samen met haar gescheiden moeder woonde. Het meisje overleed ter plaatse. De verdachte is haar 16-jarige klasgenoot. Onderstaand een overzicht van de gebeurtenissen.
» BN DeStem
woensdag 21 augustus 2019, 07:02 uur
Bloemenzee voor doodgestoken Megan: 'Ze volgde de massa niet, maar de massa volgde haar wel'
Omroep BrabantBloemen, kaarsjes en knuffels voor het huis van de 15-jarige Megan, er komen er steeds meer bij. Het meisje werd maandag doodgestoken in haar huis aan de Bilderdijkstraat in Breda. Een 16-jarige klasgenoot werd kort daarna aangehouden omdat hij betrokken zou zijn bij de steekpartij.
» Omroep Brabant
dinsdag 20 augustus 2019, 19:30 uur
Verdachte van doodsteken Megan (15) was klasgenoot: ‘We voelen ons enorm verslagen’
BN DeStemBREDA - De doodgestoken Megan (15) en de zestienjarige verdachte waren klasgenoten van elkaar op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De school rouwt om de dood van het meisje die dit jaar in 4 havo zou starten. Ondertussen verwacht de politie vanavond het onderzoek in de woning in de Bilderdijkstraat in Breda af te gaan ronden.
» BN DeStem
dinsdag 20 augustus 2019, 19:30 uur
Verdachte van doodsteken Megan (15) was klasgenoot
de StentorDe doodgestoken Megan (15) en de zestienjarige verdachte in de zaak waren klasgenoten van elkaar op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De school rouwt om de dood van het meisje dat dit jaar in 4 havo zou starten.
» de Stentor
dinsdag 20 augustus 2019, 19:30 uur
Verdachte van doodsteken Megan (15) was klasgenoot
de GelderlanderDe doodgestoken Megan (15) en de zestienjarige verdachte in de zaak waren klasgenoten van elkaar op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. De school rouwt om de dood van het meisje dat dit jaar in 4 havo zou starten.
» de Gelderlander
dinsdag 20 augustus 2019, 18:37 uur
Fatale steekpartij Megan (15) Breda was 'misdrijf in relationele sfeer'
NU.nlDe politie heeft dinsdag laten weten dat de fatale steekpartij in Breda waarbij de vijftienjarige Megan maandagmiddag om het leven kwam in de relationele sfeer plaatsvond. Het slachtoffer en de zestienjarige jongen die verdacht wordt van het misdrijf zaten bij elkaar op school, aldus een woordvoerder.
» NU.nl
dinsdag 20 augustus 2019, 18:02 uur
Jongen (16) die verdacht wordt van doodsteken Megan (15) was klasgenoot
Hart van NederlandDe 16-jarige jongen die is opgepakt op verdenking van een mogelijke steekpartij waarbij de 15-jarige Megan uit Breda overleed, was een klasgenoot van haar.
» Hart van Nederland
dinsdag 20 augustus 2019, 18:01 uur
Fatale steekpartij meisje (15) Breda was 'misdrijf in relationele sfeer'
NU.nlDe politie heeft dinsdag laten weten dat de fatale steekpartij in Breda waarbij maandagmiddag een vijftienjarig meisje omkwam in de relationele sfeer plaatsvond. Het slachtoffer en de zestienjarige jongen die verdacht wordt van het misdrijf zaten bij elkaar op school, aldus een woordvoerder.
» NU.nl
dinsdag 20 augustus 2019, 17:30 uur
Verdachte van doodsteken Megan zat bij haar in de klas, 'dit vergt veel van de school'
Omroep BrabantHet nieuwe schooljaar op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda had niet verdrietiger kunnen beginnen. Leraren en leerlingen rouwen om Megan (15) die maandagmiddag in haar huis aan de Bilderdijkstraat om het leven werd gebracht. Tegelijkertijd kennen zij ook allemaal de 16-jarige jongen die zich als verdachte bij de politie meldde: hij en Megan zaten bij elkaar in de klas.
» Omroep Brabant
dinsdag 20 augustus 2019, 16:31 uur
Burgemeester Breda staat staat stil bij overlijden neergestoken meisje (15)
NU.nlBurgemeester Paul Depla van Breda heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Bilderdijkstraat in die stad, waar maandagmiddag een vijftienjarig meisje om het leven kwam na een vermoedelijk steekincident.
» NU.nl
dinsdag 20 augustus 2019, 15:43 uur
Burgemeester Breda staat stil bij overlijden neergestoken meisje (15)
NU.nlBurgemeester Paul Depla van Breda heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Bilderdijkstraat in die stad, waar maandagmiddag een vijftienjarig meisje om het leven kwam na een vermoedelijk steekincident.
» NU.nl
dinsdag 20 augustus 2019, 14:01 uur
Dood van Megan (15) heeft enorme impact, burgemeester op bezoek bij buurtgenoten
Omroep BrabantDe Bredase burgemeester Paul Depla heeft dinsdagmiddag de buurt bezocht waar Megan (15) woonde met haar moeder. Megan overleed nadat ze maandagmiddag werd neergestoken in haar huis aan de Bilderdijkstraat in Breda.
» Omroep Brabant
dinsdag 20 augustus 2019, 14:00 uur
Voormalige oppasser verslagen door dood Megan: 'Er zijn geen woorden voor'
Hart van NederlandDe buurvrouw van de 15-jarige Megan, het meisje dat maandag werd doodgestoken in haar ouderlijk huis in Breda, reageert verslagen op het nieuws. “Ik ben er kapot van,” zo vertelt de voormalige oppaaser tegen Hart van Nederland. “Zoiets verwacht je niet. Er zijn geen woorden voor”
» Hart van Nederland
dinsdag 20 augustus 2019, 11:29 uur
Doodgestoken Megan (15) uit Breda en verdachte kenden elkaar
Hart van NederlandDe 15-jarige Megan, die maandag om het leven kwam in Breda, en de 16-jarige jongen die daarna werd aangehouden, kenden elkaar. Dat bevestigt de politie tegenover Hart van Nederland.
» Hart van Nederland
dinsdag 20 augustus 2019, 11:16 uur
Doodgestoken meisje Breda zat bij verdachte in de klas
NOSHet 15-jarige meisje dat gisteren werd doodgestoken in haar huis in Breda, zat in de klas bij de 16-jarige verdachte. De school bevestigt dat beiden op het Onze Lieve Vrouwelyceum zaten. "Dit maakt de situatie voor ons extra ingewikkeld", schrijft rector Gijs van Wijlen in een verklaring.
» NOS
dinsdag 20 augustus 2019, 10:15 uur
'Misdrijf in de relationele sfeer': verdachte (16) was bekende van vermoorde Megan (15)
Omroep BrabantDe 16-jarige jongen die verdacht wordt van het doden van Megan (15) in Breda is een bekende van haar. "Het is een misdrijf in de relationele sfeer", stelt de politie dinsdagmiddag. Megan overleed kort nadat een verdachte (16) zichzelf meldde op het politiebureau.
» Omroep Brabant
dinsdag 20 augustus 2019, 09:39 uur
Onderzoek in Bredase woning doodgestoken Megan (15) nog in volle gang
BN DeStemBREDA - In de Bilderdijkstraat in Breda is het onderzoek naar de dood van de 15-jarige Megan nog in volle gang. De leerlinge van het Bredase Onze Lieve Vrouwelyceum overleed maandag na een steekpartij. Een 16-jarige jongen zit vast als verdachte. Hij is inmiddels verhoord, zo meldt de politie.
» BN DeStem
dinsdag 20 augustus 2019, 06:36 uur
Tot diep in de nacht onderzoek bij de woning van de doodgestoken Megan uit Breda
Hart van NederlandDe politie in Breda is nog tot diep in de nacht bezig geweest met onderzoek in en bij de woning waar gister de 15-jarige Megan werd doodgestoken. Het meisje is nog gereanimeerd door de massaal uitgerukte hulpdiensten, maar dat mocht niet baten. Na de steekpartij werd elders in Breda een jongen van 16 aangehouden als verdachte.
» Hart van Nederland
maandag 19 augustus 2019, 23:20 uur
15-jarige Megan overleden na steekpartij in Breda
MetroDe 15-jarige Megan is maandag overleden na een steekpartij in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda, meldt de politie. Elders in Breda is een minderjarige verdachte van 16 jaar aangehouden. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd.
» Metro
maandag 19 augustus 2019, 21:49 uur
School doodgestoken Megan (15) uit Breda in diepe rouw
Hart van NederlandDe middelbare school waar de doodgestoken Megan uit Breda op zat, rouwt om haar overlijden. Ongeveer zeventienhonderd scholieren kregen maandagmiddag te horen dat hun 15-jarige medeleerling de steekpartij niet heeft overleefd.
» Hart van Nederland
maandag 19 augustus 2019, 20:52 uur
Bredaas lyceum rouwt weer om leerling na dood Megan (15): ‘Zoiets verschrikkelijks went nooit’
BN DeStemBREDA - Juist aan het begin van het nieuwe schooljaar treft fataal nieuws de gemeenschap van het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda. Zo'n zestienhonderd scholieren krijgen maandagmiddag te horen dat hun medeleerling, de 15-jarige Megan, een steekpartij niet heeft overleefd.
» BN DeStem
maandag 19 augustus 2019, 20:44 uur
Megan (15) overleden bij steekpartij: 'Meisje in de bloei van haar leven weggerukt'
Omroep Brabant"Dit is heel heftig, dit is echt het laatste wat je als school wil meemaken." Gijs van Wijlen, rector op het Onze Lieve Vrouwelyceum in Breda, reageert met deze woorden op het overlijden van de 15-jarige Megan. De leerlinge van zijn school werd maandagmiddag om het leven gebracht. "Dit is niet zoals het hoort te gaan."
» Omroep Brabant
maandag 19 augustus 2019, 18:43 uur
Vrienden van slachtoffer: 'Doodgestoken meisje had extreem jaloerse vriend'
Hart van NederlandHet 15-jarige meisje dat vanmiddag in een woning in Breda is doodgestoken had volgens haar vrienden een extreem jaloerse vriend.
» Hart van Nederland
maandag 19 augustus 2019, 17:34 uur
Buurt in rouw na gewelddadige dood van tienermeisje: 'Ik heb kippenvel, dit is heel bizar' [VIDEO]
Omroep Brabant"Bizar, ze was nog zo jong." De Bilderdijkstraat in Breda is in rouw gedompeld, nadat daar maandagmiddag een 15-jarig meisje overleed nadat ze was neergestoken. Een 16-jarige jongen meldde zich vanwege de steekpartij zelf bij de politie. "Dit mag niet gebeuren", reageert een buurvrouw van het slachtoffer op het trieste nieuws.
» Omroep Brabant
maandag 19 augustus 2019, 16:49 uur
Buurman (84) huilt om doodgestoken meisje: ‘Het was een schat van een meid’
BN DeStemDe gewelddadige dood van het 15-jarig meisje komt aan als een mokerslag bij de bewoners van de Bilderdijkstraat in Breda. Een hoogbejaarde man die een paar huizen verderop woont kent het meisje en haar moeder goed. Aan de telefoon kan hij zijn tranen niet bedwingen.
» BN DeStem
maandag 19 augustus 2019, 16:48 uur
Afschuw en treurnis in de Bilderdijkstraat in Breda
BN DeStemBREDA - De hoogbejaarde buurman reageert verbijsterd. ,,Nee, is ze dood?’’ Zijn ogen staan dof. ,,Ze woonde er samen met haar moeder. Allebei zo bescheiden. Wat verschrikkelijk.’’
» BN DeStem
maandag 19 augustus 2019, 16:02 uur
Meisje (15) overleden na mogelijke steekpartij in woning Breda
NU.nlEen vijftienjarig meisje is maandagmiddag overleden na een mogelijk steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda. De politie heeft op een andere locatie in de stad een zestienjarige jongen aangehouden.
» NU.nl
maandag 19 augustus 2019, 15:44 uur
Meisje (15) overleden na steekpartij in Breda
MetroEen meisje van 15 jaar oud is maandag overleden na een steekpartij in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda, meldt de politie. Elders in Breda is een minderjarige verdachte aangehouden. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd.
» Metro
maandag 19 augustus 2019, 15:36 uur
Meisje overleden na mogelijke steekpartij in woning Breda
NU.nlEen meisje is maandagmiddag overleden na een mogelijk steekincident in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda. De politie heeft op een andere locatie in de stad een minderjarige verdachte aangehouden.
» NU.nl
maandag 19 augustus 2019, 15:30 uur
Meisje van 15 overleden bij mogelijke steekpartij in woning Breda
Hart van NederlandIn een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda is maandagmiddag een minderjarig meisje overleden na een steekpartij. Even later is op een andere plek een minderjarige verdachte aangehouden.
» Hart van Nederland
maandag 19 augustus 2019, 15:28 uur
Meisje (15) overleden na steekincident Breda, jongen aangehouden
NOSIn Breda is een 15-jarig meisje overleden na een steekincident. Ze werd vanmiddag na een melding zwaargewond gevonden in haar huis aan de Bilderdijkstraat. Reanimatie mocht niet meer baten.
» NOS
maandag 19 augustus 2019, 14:59 uur
Tienermeisje overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
Omroep BrabantEen 15-jarig meisje is overleden nadat ze maandagmiddag was neergestoken in een huis aan de Bilderdijkstraat in Breda. Een 16-jarige jongen is ergens anders in de stad als verdachte opgepakt. Omstanders melden dat het om het vriendje van het slachtoffer zou gaan.
» Omroep Brabant
maandag 19 augustus 2019, 14:59 uur
Meisje (15) overleden bij steekpartij in huis Breda, minderjarige verdachte opgepakt
Omroep BrabantEen tienermeisje is overleden nadat ze is neergestoken in een huis aan de Bilderdijkstraat in Breda. Het meisje zou 15 jaar oud zijn. Een minderjarige jongen is ergens anders in de stad als verdachte opgepakt.
» Omroep Brabant
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) doodgestoken in huis Breda, buurt huilt: ‘Het was een schat van een meid’
de StentorDe politie in Breda heeft een jongen van 16 aangehouden die verdacht wordt van het doden van een 15-jarig meisje. Het gaat om een mogelijke steekpartij in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda. Buurtbewoners reageren verslagen. ,,Het was een schat van een meid.”
» de Stentor
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) doodgestoken in huis Breda, buurt huilt: ‘Het was een schat van een meid’
de GelderlanderDe politie in Breda heeft een jongen van 16 jaar aangehouden die verdacht wordt van het doden van een 15-jarig meisje. Zij kwam vanmiddag om het leven bij een mogelijke steekpartij in een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda. Buurtbewoners reageren verslagen. ,,Het was een schat van een meid.”
» de Gelderlander
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Mogelijke steekpartij in woning Breda, een gewonde
BN DeStemBREDA - In een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft maandagmiddag mogelijk een steekpartij plaatsgevonden. Er is een gewonde aangetroffen in de woning. Er is een traumahelikopter ter plaatse.
» BN DeStem
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) overleden na steekpartij in woning Breda, minderjarige verdachte aangehouden
BN DeStemBREDA - In een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een 15-jarig meisje overleden. Elders in Breda is een minderjarige verdachte aanhouden.
» BN DeStem
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) overleden na steekpartij in woning Breda
de StentorIn een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft vanmiddag mogelijk een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een 15-jarig meisje overleden. Op een andere plek in Breda is een minderjarige verdachte aanhouden.
» de Stentor
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) overleden na steekpartij in woning Breda
de GelderlanderIn een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft vanmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een 15-jarig meisje overleden. Op een andere plek in Breda is een minderjarige verdachte aanhouden.
» de Gelderlander
maandag 19 augustus 2019, 14:37 uur
Meisje (15) overleden na steekpartij in woning Breda, 16-jarige verdachte aangehouden
Brabants DagbladBREDA - In een woning aan de Bilderdijkstraat in Breda heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een 15-jarig meisje overleden. Elders in Breda is een 16-jarige jongen aanhouden.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Breda

21 september 14:04Jongen (17) beroofd van scooter en portemonnee door man met hond in Breda
21 september 06:35'Het ontroert me, zoveel mooie berichten', advocaat Peter Schouten bedolven onder loftuitingen
20 september 18:06Negatief zwemadvies voor Asterdplas in Breda: forse bloei van blauwalgen
20 september 15:59Bredase man en vrouw aangehouden in zeer brandgevaarlijke woning met hennepkwekerij
19 september 21:26Alle winkels Hudson's Bay voor einde van het jaar dicht, bonden bereiken akkoord over sociaal plan
19 september 20:10Auto botst op boom, potten lijm vliegen door laadruimte
19 september 16:25Vlag halfstok en gedenkplek bij rechtbank in Breda voor geliquideerde advocaat Derk Wiersum
18 september 20:41Springende skaters over peloton en een gebreide leiderstrui: Breda heeft zat ideeën voor La Vuelta
18 september 07:00‘Drugskartel Tito en Dino gelieerd aan voortvluchtige topcrimineel Ridouan T.’
17 september 17:11Ongeluk met twee vrachtwagens en vijf personenauto's op A58 bij Breda
16 september 22:27'Steekpartijen groeiend probleem: gezamenlijk aanpakken'
16 september 18:08J'Dion werd met mes gestoken in Westerpark in Breda: 'Ik dacht echt dat ik dood zou gaan'
16 september 13:34Moet Breda zwembaden en bibliotheken sluiten?
16 september 08:31Man aangehouden na steekpartij met drie gewonden in Breda
15 september 21:34Drie kinderen neergestoken in park in Breda, politie houdt klopjacht op dader
13 september 14:13Hoofdkantoor Lamb Weston/Meijer verhuist in januari van Kruiningen naar Breda
13 september 13:29Agressieve winkeldief met geweld opgepakt en in cel gezet in Breda
12 september 14:35Kilo's drugs en 4000 euro cash gevonden na tip, Bredanaar en zijn vriendin opgepakt
11 september 20:30André Kuipers wil goed onderwijs voor iedereen... en opent een school voor rijke kindjes
11 september 18:12Moordenaar van 12-jarige Danny Gubbels in gevangenis Nederland
RSS.