menu
zoek

Nieuws Buchten

Compositietekening van mogelijk belangrijke getuige

zaterdag 11 juni 2022, 17:27 uur

Afgelopen donderdag werd het lichaam van een 43-jarige man aangetroffen bij een garage op Sint Catharinahof. In het daarop opgestarte onderzoek zijn zaterdag weer nieuwe stappen gezet. Ook is er iemand in beeld gekomen die mogelijk een belangrijke getuige kan zijn.

Zaterdagmiddag heeft er sectie plaatsgevonden op het lichaam van de 43-jarige man. Dat leverde weer nieuwe inzichten op. Op basis van de sectie kan inmiddels definitief vastgesteld worden dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven gekomen is. Verder is er zaterdag geïnvesteerd op buurtonderzoek en het veilig stellen van camerabeelden in de omgeving van Sint Catharinahof. Daarmee wordt geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de laatste bewegingen van het slachtoffer. Mogelijk belangrijke getuige Donderdag in de namiddag zou een man aanwezig zijn geweest op de parkeervakken bij de kruising van Kerkvonderen en Sint Catharinahof. Deze man zou mogelijk een belangrijke getuige kunnen zijn van het schietincident, danwel wat er daaraan vooraf ging. Daarmee zou deze persoon, mogelijk onbewust, een hele belangrijke getuige kunnen zijn. Om de identiteit van deze persoon te achterhalen, is er een compositietekening gemaakt. Deze tekening wordt gedeeld met het publiek. Signalement De man lijkt tussen de 50 en 60 jaar oud te zijn. Zou ongeveer 1.80 meter groot zijn en een robuust postuur hebben. Hij had bruine ogen, opvallende wenkbrauwen en zwart haar, een brede neus en veel rimpels. De man droeg een donkere flat cap en een blauwe jeans met zwarte strepen op de voorkant. Daarbij droeg hij een brede zwarte riem en een donker zomerjasje met een opvallende kraag en zwarte schoenen. Op dit moment is nog niet bekend hoe de man zich zou vervoeren. Bent of kent u de man? Neem dan contact met de politie via 0800-6070 of meld informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Alle informatie is van belang Heeft u iets gezien of gehoord die donderdagmiddag op of rondom Sint Catharinahof in Buchten tussen 12:00 en 18:00 uur? Of heeft u meer informatie over wat er zich hier mogelijk heeft afgespeeld? Elke informatie, hoe klein ook, kan van doorslaggevend belang zijn voor het onderzoek. Neem contact op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).  


» Politie.nl

Kaart nieuws Buchten. Locatie nieuws: 51.04385 / 5.80999


zondag 12 juni 2022, 11:39 uur
Politie zoekt getuige van schietincident met dodelijk slachtoffer
CrimesiteDe politie is op zoek naar een getuige die meer kan vertellen over de dood van een man in Buchten. Ze is er inmiddels van overtuigd dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Afbeelding: compositietekening in opdracht van politie van getuige Lichaam Het lichaam van de man die donderdag werd gevonden […] Het bericht Politie zoekt getuige van schietincident met dodelijk slachtoffer verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
zaterdag 11 juni 2022, 18:04 uur
Limburgse politie deelt tekening ’belangrijke getuige’ fataal schietincident in Buchten
de TelegraafDe politie in Limburg heeft zaterdag een compositietekening verspreid van een man die mogelijk een belangrijke getuige is van een dodelijk schietincident in Buchten, waarbij donderdag een 43-jarige man is gedood.
» de Telegraaf
zaterdag 11 juni 2022, 17:51 uur
Politie zoekt getuige in zaak doodgeschoten man Buchten
1LimburgDe politie is op zoek naar een 'mogelijk belangrijke' getuige in het onderzoek naar de 43-jarige overleden man die donderdag bij een garage in Buchten werd gevonden. De man is door een schietpartij om het leven gekomen.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Buchten

26 december 15:47Stoffelijk overschot vermiste spookrijder gevonden in vijver
9 juni 18:19Italiaan blijft nieuwe leider Olav Kooij net voor in ZLM Tour
22 mei 16:01Omwonenden kunnen nog niet naar huis na fatale brand Buchten
21 mei 11:03Dode en gewonde bij woningbrand in Buchten
13 juni 21:15Doodgeschoten man vaker gezien in duurdere auto's
12 juni 11:39Politie zoekt getuige van schietincident met dodelijk slachtoffer
10 juni 17:25Mareczko wint Limburgse etappe in ZLM Tour
10 juni 14:11Dode Buchten is 43-jarige man, vermoedelijk doodgeschoten
10 juni 14:07Politie zoekt getuigen in onderzoek schietincident
RSS.