menu
zoek

Nieuws De Heen

Twee arrestaties na drugsvondst

maandag 8 juni 2020, 13:14 uur

De politie heeft zondag 7 juni 2020 omstreeks 16.40 uur tijdens een controle op de Zeelandweg-Oost twee mannen (25 en 26 jaar) uit Anderlecht (B) aangehouden nadat in hun auto drugs waren aangetroffen.

Waar: Zeelandweg in De Heen

De politie kreeg zondagmiddag een melding dat een auto met Belgisch kenteken voorbij een ANPR camera was gereden waarvan de te naam gestelde nog een boete van 273 euro had openstaan. De bedoelde auto werd door een motoragent gesignaleerd op de A4. De politieman gaf een stopteken waaraan werd voldaan. De bestuurder bleek de persoon te zijn die gesignaleerd staat vanwege de openstaande boete. Vanuit de auto kwam een sterke hennepgeur. De bestuurder pakte daarop uit zijn broekzak desgevraagd een aangebroken joint. Daarna werd in het rechterportier een stukje hasj en onder de bijrijdersstoel een zak henneptoppen aangetroffen. Hierop zijn beide inzittenden aangehouden en vastgezet. Ze gaven direct toe de drugs in Rotterdam te hebben gekocht, ze waren onderweg naar huis.      

Drugs in De Heen

» Politie.nl


Kaart nieuws De Heen. Locatie nieuws: Zeelandweg


maandag 8 juni 2020, 14:17 uur
Twee mannen aangehouden in De Heen, politie vindt stukje hasj en zak henneptoppen in auto
BN DeStemDE HEEN - Twee mannen van 25 en 26 jaar uit Anderlecht zijn zondag rond 16.40 uur in De Heen aangehouden bij een controle op de Zeelandweg-Oost. In hun auto werden drugs aangetroffen.
» BN DeStemMeer nieuws uit De Heen

24 februari 17:12Hennepkwekerij in Bergen op Zoom opgerold, verdachte ruimte in De Heen leeggehaald
8 juni 14:17Twee mannen aangehouden in De Heen, politie vindt stukje hasj en zak henneptoppen in auto
4 december 19:06Man (82) op snorfiets komt om het leven na aanrijding met tractor
RSS.