menu
zoek

Nieuws Deest

Gezin uit Deest spoorloos na inval • Nijmeegse feestganger verdoofd op festival

vrijdag 19 mei 2023, 19:42 uur

Dagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Met vandaag: Op het Nijmeegse dancefestival Subcultuur is wel een heel bijzondere feestganger gespot en bij een poging een om een achtjarige jongen uit huis te plaatsen, waren de moeder en zoon met de noorderzon vertrokken.

» de Gelderlander



vrijdag 19 mei 2023, 07:31 uur
Gezin spoorloos na inval politie en jeugdbescherming, familie leefde in afzondering
BN DeStemEen moeder en haar 8-jarige zoon uit het Gelderse Deest zijn spoorloos, nadat politie en jeugdbescherming woensdag een poging deden om de jongen uit huis te plaatsen. Het lot van de vader van het gezin, dat volgens dorpsbewoners steeds meer in afzondering was gaan leven, is onduidelijk.
» BN DeStem
vrijdag 19 mei 2023, 07:06 uur
Gezin uit Deest spoorloos na inval politie en jeugdbescherming, familie leefde in afzondering
de GelderlanderEen moeder en haar 8-jarige zoon uit Deest zijn spoorloos, nadat politie en jeugdbescherming woensdag een poging deden om de jongen uit huis te plaatsen. Het lot van de vader van het gezin, dat volgens dorpsbewoners steeds meer in afzondering was gaan leven, is onduidelijk.
» de Gelderlander
vrijdag 19 mei 2023, 07:06 uur
Gezin spoorloos na inval politie en jeugdbescherming, familie leefde in afzondering
PZCEen moeder en haar 8-jarige zoon uit Deest, in Gelderland, zijn spoorloos, nadat politie en jeugdbescherming woensdag een poging deden om de jongen uit huis te plaatsen. Het lot van de vader van het gezin, dat volgens dorpsbewoners steeds meer in afzondering was gaan leven, is onduidelijk.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: PZC

Meer nieuws uit Deest

19 mei 19:42Gezin uit Deest spoorloos na inval • Nijmeegse feestganger verdoofd op festival
RSS.