menu
zoek

Nieuws Drieborg

Getuigen gezocht van verkeersongeval

donderdag 25 augustus 2022, 09:32 uur

Een 53-jarig slachtoffer was woensdag 24 augustus bezig met wegwerkzaamheden op de kruising Haagweg met de Herenstraat toen hij werd aangereden door een personenauto. Het slachtoffer liep hierbij zwaar letsel op, de politie heeft een 27-jarige verdachte uit Drieborg aangehouden.

Waar: Herenstraat in Drieborg

Agenten ontvingen een melding van een verkeersongeval waarbij een voetganger aangereden zou zijn door een auto. Toen zij daar aan kwamen troffen zij een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en wordt daar behandeld aan zijn verwondingen. Een 27-jarige bestuurder werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, het veroorzaken van een verkeersongeval en rijden zonder rijbewijs. De politie onderzoekt het incident. Getuigen Heeft u iets gezien of beelden van de omgeving Haagweg of Herenstraat in Rijswijk? Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Beelden kunt u uploaden via onderstaand tipformulier.


» Politie.nl

Kaart nieuws Drieborg. Locatie nieuws: 52.03617 / 4.32602 Herenstraat
Herenstraat in Drieborg


donderdag 25 augustus 2022, 10:31 uur
Man schept rioolwerker tijdens werkzaamheden, slachtoffer zwaargewond
Omroep WestIn Rijswijk is in de nacht van woensdag op donderdag een 53-jarige rioolwerker zwaargewond geraakt toen hij tijdens werkzaamheden werd geschept door een auto. De bestuurder van de auto, een 27-jarige man uit Drieborg, is aangehouden.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Drieborg

13 oktober 19:38Roze boerderij in Drieborg krijgt driekwart miljoen subsidie, maar: 'Vlag gaat nog niet in top'
25 augustus 10:31Man schept rioolwerker tijdens werkzaamheden, slachtoffer zwaargewond
RSS.