menu
zoek

Nieuws Erichem

DRONEBEELDEN: Grote ravage na zeer grote brand in Erichem

zondag 24 april 2022, 14:46 uur

   ERICHEM – Na de zeer grote brand gisteren in Erichem is de schade met een drone vastgelegd. De enorme ravage is daardoor goed te zien. De brand begon zaterdagmiddag na het middaguur, rond 12:40 uur, en werd door de wind flink aangewakkerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen metershoog het dak […]

Waar: Lutterveld in Erichem

» Gelre Nieuws

Kaart nieuws Erichem. Locatie nieuws: Lutterveld
Lutterveld in Erichem


zondag 24 april 2022, 07:14 uur
Burgemeester waarschuwt voor gevaarlijke glasdeeltjes van zonnepanelen na brand in Erichem
de GelderlanderERICHEM - Bij landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld in Erichem heeft zaterdag een zeer grote brand gewoed. Vier loodsen en zeker één woning zijn verwoest. Er is de hele nacht van zaterdag op zondag nog nageblust.
» de Gelderlander
zaterdag 23 april 2022, 18:27 uur
Grote brand verwoest loodsen fruitteler en woning in Erichem
de TelegraafEen grote brand in het Gelderse Erichem heeft zaterdag vier loodsen bij een fruitteler verwoest en een pand dat aan een loods was gebouwd. Een ander pand op het terrein is behouden, een woning op 300 meter afstand is afgebrand. Vuurdeeltjes die door de wind worden meegevoerd zijn onder meer op het rieten dak van dat huis beland, meldt de woordvoerder van de veiligheidsregio.
» de Telegraaf
zaterdag 23 april 2022, 16:24 uur
Zeer grote brand in pompoenbedrijf in Erichem, door harde wind ook woning in lichterlaaie
PZCBij landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld in Erichem (Gelderland) is zaterdag aan het begin van de middag een grote brand uitgebroken. Vier loodsen met daarin voornamelijk pompoenen zijn verwoest. Het vuur is ook overgeslagen op een woning met een rieten kap.
» PZC
zaterdag 23 april 2022, 14:16 uur
Vuur verwoest Gelders landbouwbedrijf en slaat over naar woning met rieten kap eind verderop
de StentorEen landbouwbedrijf in het Gelderse Erichem staat in lichterlaaie. Vier loodsen met daarin voornamelijk pompoenen zijn verwoest. Het vuur is ook overgeslagen op een woning met een rieten kap.
» de Stentor
zaterdag 23 april 2022, 14:00 uur
Brand in schuren Erichem slaat over naar huizen honderden meters verderop
de TelegraafIn het Gelderse Erichem woedt zaterdag een grote brand in een aantal schuren van een agrarisch bedrijf. Door de harde wind is er sprake van vliegvuur. Daardoor zijn ook de rieten kappen van woningen op 300 meter afstand in brand gevlogen.
» de Telegraaf
zaterdag 23 april 2022, 13:56 uur
Enorme rookwolken bij brand in opslagloods
HardnieuwsERICHEM - Zaterdagmiddag 23 april om 12.40 uur was brand ontstaan in een opslagloods op het terrein van een agrarisch bedrijf de Lutterveld in Erichem.
» Hardnieuws
zaterdag 23 april 2022, 13:24 uur
Zeer grote brand in landbouwbedrijf in Erichem, ook woning met rieten kap in lichterlaaie
de GelderlanderERICHEM - Bij landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld in Erichem is zaterdag aan het begin van de middag een grote brand uitgebroken. Vier schuren staan in brand, het vuur is ook overgeslagen op een woning met een rieten kap, zo meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio.
» de Gelderlander
zaterdag 23 april 2022, 13:03 uur
UPDATE: Twee grote branden in Erichem: Omwonenden helpen met brandbestrijding
Gelre NieuwsERICHEM – Bij biologisch landbouwbedrijf De Terp aan de Lutterveld in Erichem is zaterdag aan het begin van de middag een zeer grote brand uitgebroken. Omwonenden helpen de brandweer mee om hun eigen woningen nat te houden. Rond 12.40 uur kwam de eerste melding binnen. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen metershoog […]
» Gelre NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Erichem

24 april 14:46DRONEBEELDEN: Grote ravage na zeer grote brand in Erichem
RSS.